Iskreno, i ja sam se iznenadio. Dobili dva miliona vise nego sto sam ocekivao.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Iskreno, i ja sam se iznenadio. Dobili dva miliona vise nego sto sam ocekivao.
Sto postoFabioMiretti je napisao/la: ↑19 jul 2022, 23:32Iskreno, i ja sam se iznenadio. Dobili dva miliona vise nego sto sam ocekivao.![]()
Pa to i jest problem u sistemu bez devetke, nema ko da skoci, da zagradi, da zadrzi loptu. Napravili smo tim krila, kojima treba prostor da rade sto znaju da rade. Svak ko se povuce u blok ce nam uzeti bodove. Kad dodje KO faza pogotovo ce to biti izrazeno. Mane nije univezalac ko Benzema niti je taj tip igraca, ni konstitucijom ni kojim stilom, pa da moze da radi taj posao. Mene cudi prica sad da se taj sistem promovise i trazi a kad je Pepun to radio (a nije ni on ovako radikalno) to se pljuvalo na sva usta. Pokusali su Liv i City tu igru pa nista ne osvojise u Evropi, pa sad uzese napadace.Balon je napisao/la: ↑20 jul 2022, 01:14Ma ja ne mogu da vjerujem da se u pozadini ne radi na dovodjenju jos jedne prave 9ke, ne mogu ljudi od 75kg i 1,75m da se bore protiv monstruma poput Dijka itd.
Nek dovedu Dzeku da ga konacno gledam u dresu Bayerna, jos uvijek zalim sto ga nisu doveli prije 10 godina a vec je jednom nogom bio u Minhenu
Mislim na ljude koji vode taj klub, ne na forumske strucnjake. Svi smo mi pametniji od Ulija, Juliana, Brazze, najlakše nam je kritikovati. Upravo zato sto je trener jednog od najvećih klubova, kod mene ima kredit jos ovu sezonu.Bundesliga je napisao/la: ↑20 jul 2022, 10:57Ako nisi vidio, onda ne gledaš dobro. Bukvalno ga ismijavaju zbog toga. I treniranje Leipziga i Hoffenheima s jedne i Bayerna s druge strane su potpuno druge stvari. Ima još jednu sezonu da vidimo ima li hljeba od njega.
Zašto pišeš išta na bilo kom mjestu? Gdje god pisao i šta god pisao naći ću ti nekoga ko je u tome vrh. Mi smo navijači, mi se klanjamo a i pljujemo po istom ako vidimo da nešto ne valja (na osnovu činjenica koja su nama dostupna).FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:04Mislim na ljude koji vode taj klub, ne na forumske strucnjake. Svi smo mi pametniji od Ulija, Juliana, Brazze, najlakše nam je kritikovati. Upravo zato sto je trener jednog od najvećih klubova, kod mene ima kredit jos ovu sezonu.Bundesliga je napisao/la: ↑20 jul 2022, 10:57Ako nisi vidio, onda ne gledaš dobro. Bukvalno ga ismijavaju zbog toga. I treniranje Leipziga i Hoffenheima s jedne i Bayerna s druge strane su potpuno druge stvari. Ima još jednu sezonu da vidimo ima li hljeba od njega.
Pa i oni su ga sigurno kritikovali, ali znaju da ce tesko naci boljeg. Nisu ulupali 2 milijarde da bi osvajali Premier Ligu i kup koje su osvajali i Mancini i Pelegrini. I City se ne moze porediti s Bayernom, kod Baye su apetiti uvijek veliki. Ima jos jednu sezonu, a ima strasan sastav. Tako da, vidjet cemo.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:04Mislim na ljude koji vode taj klub, ne na forumske strucnjake. Svi smo mi pametniji od Ulija, Juliana, Brazze, najlakše nam je kritikovati. Upravo zato sto je trener jednog od najvećih klubova, kod mene ima kredit jos ovu sezonu.
Moglo je bolje, moglo je Bgm i gore.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, HerrMarkusen i 5 gostiju.