Jos se koristi argument - potrositi cemo jos jednog covjeka. Kako to? Dobio mogucnost da radi posao koji voli da radi i jos placen za to. Prije da ce oni nas potrositi.Dejan1921 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:52Primjetio sam da se često pominje tjeranje trenera i samo tjeramo, ali ako malo pogledamo unazad uopšte to nije slučaj. Amar Osim je Želju vodio skoro 2,5 godine i na kraju je otkaz dobio poslije sramotnog niza bez pobjede u sezoni gdje smo ostali na kraju i bez Evrope. Dakle nije naprasno otjeran. Naslijedio ga je Blaž Slišković kojeg nismo otjerali, već je sam pobjegao nakon par utakmica. Ivkovića isto nismo otjerali, dobio je svu moguću podršku od kluba da nas vodi i dalje ali je i on pobjegao nakon jedne polusezone. Edis je u nizu od devet utakmica bez pobjede i nikome još nije palo na pamet da dovede u pitanje njegov ostanak u klubu. Tako da, kao klub dajemo šansu trenerima, pokušavamo napraviti kontinuitet, ne tjeramo nikoga preko noći.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mulalicu treba dati šansu još 4 utakmice i ako ne uzme 7 bodova nek mu daju otkaz, pa šta treba da mi reda poraze i neriješene samo, a vala pretjeruju i ovi sto ga brane, pa nismo mi Gosk.
Prvi naredni domaci kiks i noga mu!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Za vikend u Mostaru preko 40° .
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Kakvu sansu kad znaš da će uzet maximala 4 boda ako i to bude.Kasno će bit nakon 5-6 kola valja se onda čupat jer će svaki bod bit bitan.
Slazem se, sto prije bolje. Red je bilo mu dati ljetne pripreme, kiks protiv Leotara, dovidjenja.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 20 jul 2022, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ma danas odmah, upravu ste
Uprava mu je dala apsolutnu podršku!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Ti me ne citiraj, kosti ti j...m
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Tenzije na forumu 
Viza✓
Boravišna dozvola✓
Soon
Boravišna dozvola✓
Soon
MIGRANTI iz METROPOLE!
Kad slino odblokiras privatne poruke, onda mi se obracaj, hemoroidu upaljeni.
-
- Kontakt:
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Ma pusti se psihičkog bolesnika, trošiš energiju uzalud. Za žohara (ne)namjerno nema lijeka.
Željezničar za život cijeli!
Jel Amoah što je u Rudaru igrao?
- NerminFatic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Lokomotifa i 35 gostiju.