opalaopala je napisao/la: ↑20 jul 2022, 10:02Pogodi navijačku grupu , Please STOP , please STOP .
Mali hint Dreznica , Albanija ...
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Jel moguce da se nasladujete i slavite sto ih je policija prebila?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nimalo nije navijački to što se naslađujete ovim stvarima. Već sutra se možete naći u istoj situaciji pa vam neće biti smiješno. U pravu je admin što zaključava ovu temu da ne čitamo razne debilizme.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Naravno sve po zasluzi da mi je brat , rekao bih isto .
Pogotovo kad je u pitanju skupina koja i nije navikla na policijske torture pogotovo u Hercegovini jer po nalogu stranke dopuštaju im sva sranja i divljanja , pa su mislili da stranka može i u Albaniji pomoći .
Kad glumiš baju i mudonja glumi do kraja , a ne u pola price kad su vidili da to nije HDZ policija , please stop .
Slično kao u Dreznici , steka i pokušaj napada pa standardno uslijedilo please stop .
Sto posiješ to i pozrnjes , jednostavno .
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 20 jul 2022, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Dečko ti si zalut'oopalaopala je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:19Naravno sve po zasluzi da mi je brat , rekao bih isto .
Pogotovo kad je u pitanju skupina koja i nije navikla na policijske torture pogotovo u Hercegovini jer po nalogu stranke dopuštaju im sva sranja i divljanja , pa su mislili da stranka može i u Albaniji pomoći .
Kad glumiš banju i mudonja glumi do kraja , a ne u pola price kad su vidili da to nije HDZ policija , please stop .
Slično kao u Dreznici , steka i pokušaj napada pa standardno uslijedilo please stop .
Sto posiješ to i pozrnjes .
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Mani te ultra price i fazone , ovako će ti reci svako normalan .Lecler je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:21Dečko ti si zalut'oopalaopala je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:19Naravno sve po zasluzi da mi je brat , rekao bih isto .
Kad glumiš banju i mudonja glumi do kraja , a ne u pola price kad su vidili da to nije HDZ policija , please stop .
Sve neke ultra price a vade se noževi gdje se stignu i 10 na 1 , pusti supljake .
A o moćnim akcijama da i ne pričam
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Očigledno je da pišu ljudi koji nemaju veze sa navijačkom scenom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sto pises kad ovo nije za tebe? Ajde nadji sebi neku drugu temuopalaopala je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:23Mani te ultra price i fazone , ovako će ti reci svako normalan .Lecler je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:21Dečko ti si zalut'oopalaopala je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:19
Naravno sve po zasluzi da mi je brat , rekao bih isto .
Sve neke ultra price a vade se noževi gdje se stignu i 10 na 1 , pusti supljake .
A o moćnim akcijama da i ne pričam
- hordesofdevil
- Kontakt:
Koliko ovdje zapravo ima retardiranih osoba... Jel moguce da slavite to sto ih je policija prebila i uhapsila?
La Banda Del Diablo !
Zato i treba ugasiti ovu temu jer na njoj pišu ljudi koji nisu navijači.hordesofdevil je napisao/la: ↑20 jul 2022, 12:06Koliko ovdje zapravo ima retardiranih osoba... Jel moguce da slavite to sto ih je policija prebila i uhapsila?
- hordesofdevil
- Kontakt:
Ma ne treba je gasit nego se trebaju banovat ovi koji nemaju veze sa navijacima. Pisu ono sto procitaju na vijestima...TheShed je napisao/la: ↑20 jul 2022, 12:37Zato i treba ugasiti ovu temu jer na njoj pišu ljudi koji nisu navijači.hordesofdevil je napisao/la: ↑20 jul 2022, 12:06Koliko ovdje zapravo ima retardiranih osoba... Jel moguce da slavite to sto ih je policija prebila i uhapsila?
La Banda Del Diablo !
upravo.TheShed je napisao/la: ↑20 jul 2022, 12:37Zato i treba ugasiti ovu temu jer na njoj pišu ljudi koji nisu navijači.hordesofdevil je napisao/la: ↑20 jul 2022, 12:06Koliko ovdje zapravo ima retardiranih osoba... Jel moguce da slavite to sto ih je policija prebila i uhapsila?
pet balavaca zakuhava i predstavlja se da su neke face, a neko drugi će u svemu izvući deblji kraj.
ako ste u stanju držati temu onom čemu je namjenjena (slike sa tribina, navijački izvještaji sa sportskih borilišta, isl) to je OK. Ako ćemo svako malo čitati ko koga treba prebiti, onda ću je stvarno ugasiti jednom zauvijek.
- Avanti1926
- Kontakt:
Naravno da ne mogu jer to nisu navijači već košpicari koji na utakmice svog kluba idu "usput", "onako", "da ubiju vrijeme", te samim tim nikada neće doći ni blizu protivničkih navijača, a o sukobu i da ne pričam.
- hordesofdevil
- Kontakt:
Bolje da banujes odma onog ko objavi tako nesto, nego da ispastamo svi. Al kako hoces ti si Admin ja samo dajem priuedlog.admin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 12:39upravo.TheShed je napisao/la: ↑20 jul 2022, 12:37Zato i treba ugasiti ovu temu jer na njoj pišu ljudi koji nisu navijači.hordesofdevil je napisao/la: ↑20 jul 2022, 12:06Koliko ovdje zapravo ima retardiranih osoba... Jel moguce da slavite to sto ih je policija prebila i uhapsila?
pet balavaca zakuhava i predstavlja se da su neke face, a neko drugi će u svemu izvući deblji kraj.
ako ste u stanju držati temu onom čemu je namjenjena (slike sa tribina, navijački izvještaji sa sportskih borilišta, isl) to je OK. Ako ćemo svako malo čitati ko koga treba prebiti, onda ću je stvarno ugasiti jednom zauvijek.
La Banda Del Diablo !
Ne želim ja biti taj ko će procijeniti ko je pravi navijač a ko balavac koji zakuhava (jer ja nisam navijač i nisam prava osoba koja će to procjenjivati). Zato mi je mnogo jednostavnije postaviti pravilo da nema priče o tučama ni za prave ni za krive navijače i riješiti taj problem.
Za to što vi hoćete, treba vam forum koji vode navijači, od navijača za navijače, a i tada sam 100% siguran da ne može opstati jer opet treba neko neutralan da to vodi, a ne možeš biti navijač i neutralan.
Za to što vi hoćete, treba vam forum koji vode navijači, od navijača za navijače, a i tada sam 100% siguran da ne može opstati jer opet treba neko neutralan da to vodi, a ne možeš biti navijač i neutralan.
-
- Kontakt:
Posto bi ti veliki problem bio svako malo brisat komentare i banovat(kao i meni prvom) najbolje je da zakljucas temu.admin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 12:57Ne želim ja biti taj ko će procijeniti ko je pravi navijač a ko balavac koji zakuhava (jer ja nisam navijač i nisam prava osoba koja će to procjenjivati). Zato mi je mnogo jednostavnije postaviti pravilo da nema priče o tučama ni za prave ni za krive navijače i riješiti taj problem.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
A sta bi dobili ukidanjem ove teme totalno?
To da bi na temi o Premijer ligi svaki malo kretala i rasprava o tribinama, navijacima i sl. Samo bi se ista ili slicna prica preselila na tu drugu temu i dobili bi jos veci haos.
To da bi na temi o Premijer ligi svaki malo kretala i rasprava o tribinama, navijacima i sl. Samo bi se ista ili slicna prica preselila na tu drugu temu i dobili bi jos veci haos.
- FKS -
Kakvi jadnici ovdje pisu 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.