Realno utakmice ništa specijalno, bolje nego da neki derbi potrefiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:02Na Kosevu protiv Sloge,onda pocinju radovi.Fulit cemo Posusje,Slobodu,Leotar,Siroki i Tuzla City zaostala
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Joj komentara, 24/7 se kmeci kako treba raditi teren, kad treba napokon raditi, nakon toliko cekanja onda se nadje 1001 mana i to od onih koji vide Kosevo jednom u godini, ma gonite se vise.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 20 jul 2022, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Obzirom na ciganska posla, SEBI !

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bolje bi bilo da je na Otoci, zbog navijaca, atmosfere, pogotov sad kad je mali hajp medju navijacima, Otoka bi uvijek puna bila...
Bordo bijeli za život cijeli!!
Realno ko je kupio sezonsku nije fer pogotovo po onoj cijeni
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Raspored ove sezone ne bi Mirvic bolje izabraomnon46 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:04Realno utakmice ništa specijalno, bolje nego da neki derbi potrefiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:02Na Kosevu protiv Sloge,onda pocinju radovi.Fulit cemo Posusje,Slobodu,Leotar,Siroki i Tuzla City zaostala
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Nije mi neki ovaj dizajn majice, ne sumnjam da su išta lošiji dizajnovi majica kolege sa foruma. A i cijena je paprena, čuj 29 maraka i zar nije ranije 20% bio popust za članove?
Nevalja teren,morao bi sve dnevne termine igrati u ovom ljetnom periodu a to je Feđa kritikovao prije par dana u emisiji itd itd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma haj teren, nego ne ispunjava uslove, Olimpik je morao igrat na Kosevu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Reprezentativna pauza je 19 septembra, mi 17. septembra gostujemo Veležu, a 1. oktobra gostujemo Tuzli.
-
- Kontakt:
Ma ove prve tri cemo dobiti taman igrali u mojoj bastimnon46 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:04Realno utakmice ništa specijalno, bolje nego da neki derbi potrefiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:02Na Kosevu protiv Sloge,onda pocinju radovi.Fulit cemo Posusje,Slobodu,Leotar,Siroki i Tuzla City zaostala

Zao mi je sto cemo fulit Siroki da im yebemo familiju za ono iz prosle sezone.Tuzla nas opasno yebala sto su odgodili,nadam se da ce nam to biti dodatni motiv kad dodje ta utakmica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je par utakmica, mogu ti izaći u susret
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nadam se samo da cemo zaostalu sa Tuzlom igrati na Novom terenu Koševa.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:26Ma ove prve tri cemo dobiti taman igrali u mojoj bastimnon46 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:04Realno utakmice ništa specijalno, bolje nego da neki derbi potrefiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:02
Na Kosevu protiv Sloge,onda pocinju radovi.Fulit cemo Posusje,Slobodu,Leotar,Siroki i Tuzla City zaostala![]()
Zao mi je sto cemo fulit Siroki da im yebemo familiju za ono iz prosle sezone.Tuzla nas opasno yebala sto su odgodili,nadam se da ce nam to biti dodatni motiv kad dodje ta utakmica
-
- Kontakt:
Joj protiv Sloge subota u 21h.To ce gorit ako dobijemo u nedelju 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gorit će bez obzira na rezultatNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:46Joj protiv Sloge subota u 21h.To ce gorit ako dobijemo u nedelju![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Centrin autobus kosta 12 KM Sarajevo-Zenica. Klub nek organizuje i dogovori sa njima prijevoz za 10 KM i niko se nece zaliti ili za petaka ostalo klub da pokrije
Ili voz zbog kapaciteta ne znam koliko se sa njim putuje.
Bez organizovanog prijevoza po ovim cijenama, trosak puta u Zenicu bi bio 50 KM
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Necemo fuliti ni te. Jeste da ce biti poskupo, ali idemoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:02Na Kosevu protiv Sloge,onda pocinju radovi.Fulit cemo Posusje,Slobodu,Leotar,Siroki i Tuzla City zaostala

- FKS -
Samo vozJavierBosnia je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:52Centrin autobus kosta 12 KM Sarajevo-Zenica. Klub nek organizuje i dogovori sa njima prijevoz za 10 KM i niko se nece zaliti ili za petaka ostalo klub da pokrije
Ili voz zbog kapaciteta ne znam koliko se sa njim putuje.
Bez organizovanog prijevoza po ovim cijenama, trosak puta u Zenicu bi bio 50 KM
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Vec se kroz ove objave i komentare (odigravanje utakmica na neutranom terenu) osjeti naboj da ce se trazit titula, posebno ako pobjedimo par tekmi zaredom..
Nek promjene travnjak, to ce bit bolje za sve a ako ce nas to kostat titule nek kosta, jer smo svi se slozili da je izlazak u evropu cilj..
Fedja je to uzjavio podtvrdio prije par dana na onom o kanalu..
Prema tome podrzi SARAJEVO i nestvarajte protisak jer cemo tako mnogo lahko uzet duplu krunu
Nek promjene travnjak, to ce bit bolje za sve a ako ce nas to kostat titule nek kosta, jer smo svi se slozili da je izlazak u evropu cilj..
Fedja je to uzjavio podtvrdio prije par dana na onom o kanalu..
Prema tome podrzi SARAJEVO i nestvarajte protisak jer cemo tako mnogo lahko uzet duplu krunu

- LovacnaJelene
- Kontakt:
Malo je ovo shupacki uradjeno nama koji smo kupili sezonsku, al ajde.
Za ljubav malo vise potrositi, nije problem. Al da je bezveze, to jeste.
Jos su podigli cijene sezonskih a skrate ti mogucnost da istoj prisustvujes
Al dobro, ljubav je uvijek najveci biznis bio. Ako ce biti neuporedivo bolji nego prosle sezone, halal svaka marka. Ako ce biti sline na terenu, yebat im mater unaprijed
Za ljubav malo vise potrositi, nije problem. Al da je bezveze, to jeste.
Jos su podigli cijene sezonskih a skrate ti mogucnost da istoj prisustvujes
Al dobro, ljubav je uvijek najveci biznis bio. Ako ce biti neuporedivo bolji nego prosle sezone, halal svaka marka. Ako ce biti sline na terenu, yebat im mater unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83 i 11 gostiju.