Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
" " " ? ? & & у $ " се $ не " "?
Pa dobro ti je rekao. Svi latinicom samo ti eto nesto glumis i cirilicom pises. Nije da ne znamo cirilicu ali brate tesko za citati. Slomi se.
Šta se imamo smarat, samo preskočim post
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
dachodachoni
- Kontakt:
to su te danasnje zaglupljene generacije stid vas nije reci da ne znate citati nase pismo
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
Ćirilica je bosansko pismo i ne vidim nikakav razlog da se momak treba prilagodjavati 
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Sve dok nije engleski, francuskiili njemački jezik, ne znam zašto bi kome smetalo. Učili smo valjda u školi svi ćirilicu
Momak je trol obicni soama svaku temuRAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:48Ćirilica je bosansko pismo i ne vidim nikakav razlog da se momak treba prilagodjavati![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Nije ćirilica bosansko pismo. Ako hoćeš da se vežeš za historiju, onda nauči razlikovat ćirilicu i bosančicu. Ne učite historiju Bosne iz srpske i hrvatske literature, naučit će vas da Bosna nikad nije postojala, odnosno da je nastala 1992.godineRAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:48Ćirilica je bosansko pismo i ne vidim nikakav razlog da se momak treba prilagodjavati![]()
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Izvini prijatelju, ali više vjerujem ovima što su pisali na ovim linkovima nego tebizamorano1plus8 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 22:04Nije ćirilica bosansko pismo. Ako hoćeš da se vežeš za historiju, onda nauči razlikovat ćirilicu i bosančicu. Ne učite historiju Bosne iz srpske i hrvatske literature, naučit će vas da Bosna nikad nije postojala, odnosno da je nastala 1992.godineRAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:48Ćirilica je bosansko pismo i ne vidim nikakav razlog da se momak treba prilagodjavati![]()
http://www.prometej.ba/clanak/drustvo-i ... ilica-4599
https://akos.ba/zasto-su-bosnjaci-halal ... -cirilicu/
Meni lično ne smeta ćirilica, ako kome smeta nek preskoči postove napisane na ćirilici i mirna Bosna.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
De sad sve to sa ta dva linka pročitaj ponovo, i usporedi bosančicu ili neki natpis na stećcima ili povelju Kulina Bana pa usporedi sa današnjom čirilicom. Niko ne tvrdi da se nekad ovdje pisalo isključivo na latinici, al nemojte mi prodavat današnju čirilicu kao pismo koje trebamo koristiti. Treba cijeniti vlastitu historiju, al treba ići u korak sa civilizacijom. Pozdrav, nek admini slobodno brišu ove postove. Izvinjavam se
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Niko i ne kaže da ga trebaš koristiti. Međutim, tvrdiš da nije bosansko pismo, što je laž. Ćirilica je uz latinicu jedno od dva službena pisma u BIH. Ako ti se ne sviđa, ne koristi ga. Ne koristim ga ni ja, niti namjeravam. Ali ne pada mi na pamet zamjerati nekom ko ga koristi i tvrditi da nije bosansko. Pozdravzamorano1plus8 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 22:19De sad sve to sa ta dva linka pročitaj ponovo, i usporedi bosančicu ili neki natpis na stećcima ili povelju Kulina Bana pa usporedi sa današnjom čirilicom. Niko ne tvrdi da se nekad ovdje pisalo isključivo na latinici, al nemojte mi prodavat današnju čirilicu kao pismo koje trebamo koristiti. Treba cijeniti vlastitu historiju, al treba ići u korak sa civilizacijom. Pozdrav, nek admini slobodno brišu ove postove. Izvinjavam se
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mene je rat zakacio u prvom osnovne, i do kraja osnovne skole nismo ucili cirilicu iz dobro poznatih razloga. Ja sam je naucio poslije citati, pisati nisam nikad jer nemam prakse. Ali ne mozes reci da je neko zaglupljen ako nesto nije ucio u skoli.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:45to su te danasnje zaglupljene generacije stid vas nije reci da ne znate citati nase pismo
Ovaj smrad ne pise cirilicu zato jer je to Bosansko pismo, pise je da bi provocirao. Ja njegove postove preskocim elegantno, iako nemam problem da citam cirilicu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Beduin
- Kontakt:
Vala ne znam sta mi je bolnije, citati cirilicu (mada sad preskacem njegove postove i ne zamaram se tim nakaradnim pismom) ili tvoje postove bez ijednog j3benog zareza, tacke, velikog slova.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:45to su te danasnje zaglupljene generacije stid vas nije reci da ne znate citati nase pismo
Patnja si za citati druze, bez nijeta da te vrijedjam ili ismijavam. Ipak, ti spominjes zaglupljene generacije a habera nemas o gramatici. Nemam ni ja da bih se dicio, ali...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
dachodachoni
- Kontakt:
kad dodjes u moje godine pitacu teBeduin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 23:55Vala ne znam sta mi je bolnije, citati cirilicu (mada sad preskacem njegove postove i ne zamaram se tim nakaradnim pismom) ili tvoje postove bez ijednog j3benog zareza, tacke, velikog slova.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:45to su te danasnje zaglupljene generacije stid vas nije reci da ne znate citati nase pismo
Patnja si za citati druze, bez nijeta da te vrijedjam ili ismijavam. Ipak, ti spominjes zaglupljene generacije a habera nemas o gramatici. Nemam ni ja da bih se dicio, ali...
Gdje je i sta radi Carlos Bacca
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.