FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odavno nisam bio u većem hypu oko pocetke sezone i zao mi je malo sto se nece igrat u Sa prvih par tekmi al neka se to napravi kako treba da mozemo na Kosevu neporazeni vazda bit 

Svaka čast Tešanj. Ima dosta raje iz drugih gradova što dođu. Tuga je što je našima oko Koševa mrsko doći, da ne kažem za neke koji tekmu u kafani iza istoka pregledaju.
🇵🇸
Ma tuga je sto klub ne pokrene neku inicijativu i organizuje se i uveze se sa nasom bracom iz drugih gradova. A nije da se ne moze.
- FKS -
Pa eto, bolje i to nego Ze
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hahaha najaci su ti,dodju do stadiona i iz kafane tekmu pregledaju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedina tuga je da je raja iz drugih gradova odanija klubu nego većina iz Sarajeva. Ja sam preko 100km od Sarajeva pa sam ispoštovao stotine utakmica, više nego 97% seratora koji su 5min od koševa i samo kmeče o svemu i svačemu.
NEMA NAZAD
Uzeo sezonsku i teško mu dati još cvaju za kartu do Zenice a 2 tekme mjesečno.zagor1987 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 22:48Tacno tako buraz
Sjeca li se ko onog Aziza Mujkanovica iz Odžaka, lik je svaku našu utakmicu dolazio na Koševo.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 20 jul 2022, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutne kvote za borac
2.22 3.08 2.98
2.22 3.08 2.98
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Mene samo strah da se ovi radovi ne oduže na preko dva mjeseca. Uopšte me ne bi iznenadilo.
Samo naprijed Saraj'vo!
Drug mi pokazuje danas neki klip Ismira ispred Koseva,ulaze ljudi na tribinu on im pruza ruku svima,lik je gospodin teski
To je protiv Posušja bilo ako se dobro sjećam tad je na sjeveru raju pozdravljao i rukovao se nez za ostale tribine
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI

Kako je ono samo dio ulaznica koje imam(ostale izgubiš ili baciš ili su negdje po ladicama) tako je ovo samo dio opreme koju skupljam.
I uvijek sam na sjeveru kad god imam mogućnost, ne samo na Kosevu nego i u Zenici u Tuzli u Banja Luci a tako isto i ne gledam protiv koga se igra, ako se vidi tu na ulaznicama ima i Mladost Doboj Kakanj Velika Obarska prijateljska protiv Galatasaray Sloboda Atromitos Libertas Itd Itd.
Pozdrav za sve iskrene navijače a posebno za Horde Zla koje vise i nisu na sjeveru a bili su i one koji su trenutno.
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
12. igrač kluba iz Titove 38b
Sezonska ulaznica je za ulaz a klub nema nista s prevozom do stadiona. Do Zenice je 40 minuta voznje,toliko ima i od Ilidze do Koseva.
Hrdjavom qurcu svaka dlaka smeta !!
Stop socijali i sadakasenju !!
Svi u Zenicu !!
Hrdjavom qurcu svaka dlaka smeta !!
Stop socijali i sadakasenju !!
Svi u Zenicu !!
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
jedino sa Posusjem bi se nesto moglo dogovoritTatamata1946 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 06:01Zar se ne moze dogovoriti s nekom od ovih ekipa da zamjenimo domacinstvo kao sto je Borac dogovorio sa Slogom?!
I onda termin u posusju u 5 na 74 stepena...SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑21 jul 2022, 08:13jedino sa Posusjem bi se nesto moglo dogovoritTatamata1946 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 06:01Zar se ne moze dogovoriti s nekom od ovih ekipa da zamjenimo domacinstvo kao sto je Borac dogovorio sa Slogom?!
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Trenutno korisnika/ca: alacious, fks74, Google Adsense [Bot], Hamagara, kogmagie46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 100 gostiju.