Premijer liga BiH - aktuelno

zagor1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zagor1987 » 21 jul 2022, 01:02

mozak je napisao/la:
20 jul 2022, 23:39
miky_hz je napisao/la:
20 jul 2022, 22:59
Najjace obješnjenje za ovo sam vidio od moderatora Veležove teme vezano za ove majice.
.Što se tiče ove opreme i izbjeljelih majica, imam osjećaj da je u pitanju neko sujevjerje prema ovim majicama.
Valja se i ovog iskreno sjetit :mrgreen:
Ne mogu se ja dosjetiti nečega što je u svjetu sporta normalno.
Po tebi, igrači kao što su De light, Toni Kros i dr. nemaju novca za nove kopačke.
Da li si gledao serijal o Džordanu i nastupu u starim patikama.
Takvih primjera je bezbroj.

Iznio sam svoje mišljenje koje je kao informacija totalno nebitno.
Halilovic kod nas nije nosio ovakve majce mozda se promijenio ko ce znati. Upprno spominjete milionere,da imate pare za vece stvari itd pa eto oprema neka nebi lose dosla

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 21 jul 2022, 01:27

Mnogo bolja opcija Veleža da se u ovoj opremi pripremaju za Evropu i osvajanje kupa, nego da u ormaru drže Nike opremu :mrgreen:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 jul 2022, 06:03

Sezonska ulaznica je za ulaz a klub nema nista s prevozom do stadiona. Do Zenice je 40 minuta voznje,toliko ima i od Ilidze do Koseva.
Hrdjavom qurcu svaka dlaka smeta !!
Stop socijali i sadakasenju !!
Svi u Zenicu !!

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Eee tugo moja

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 21 jul 2022, 06:56

Espiritosanto je napisao/la:
20 jul 2022, 23:38
miki651 je napisao/la:
20 jul 2022, 23:30
Espiritosanto je napisao/la:
20 jul 2022, 23:25

Znam da boli biti ne zanimljiv ali šta ćeš,strpite se još 100 godina,možda vas i doživljavali
Pa evo vama se svi smiju.
Od nebuloza u vezi 2.5 miliona km koje ste uzeli od svih građana federacije do trening majica za jednokratnu upotrebu.
Toliki milioneri u klubu a pljačkate čitavu federaciju još očekujete donaciju majica valjda.
Šta nas boli kita ko nam se smije.
Mi gradimo klub druže moj,pravimo stadion
Pa daj se presvucite onda kad dođete na trening majka mu stara. Ne možete u istim majicama i gradit i trenirat. Športski poydrav
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 21 jul 2022, 07:28

Velež vode SDA tajkuni koji nisu bili nikad na utakmici do prije koju godinu kad su vidjeli svoj interes tu i kako da izvuku pare. Koliko je znam, klub je još udruženje građana i kao takvo, bar još, nije prćija par tajkuna bliskih zelenoj bagri. Kroz klub se peru pare, ali samo ga održavaju da ne potone. Dovoljno je vidjeti ko sve radi, suseljani koji nemaju pojma o sportu ili nisu nikad radili u fudbalu kao nas direktor, koji je tu samo jer je iz istog sela kao i Šemso. Tribina se pravi bez ikakvih tendera jer zašto bi, tajkuni mogu oprati lovu. Nisam čuo ni da je bio tender za ovaj travnjak, a klub je udruženje građana i još uvijek nije privatni. Mantra je, dobro je dok ne puca, a ništa ne štima, samo se javno radi imidž uspješnosti, a ove majice su samo slika toga svega.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 21 jul 2022, 07:37

Čuj UG da pravi tendere. Glup si.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 21 jul 2022, 08:00

doox je napisao/la:
21 jul 2022, 07:28
Velež vode SDA tajkuni koji nisu bili nikad na utakmici do prije koju godinu kad su vidjeli svoj interes tu i kako da izvuku pare. Koliko je znam, klub je još udruženje građana i kao takvo, bar još, nije prćija par tajkuna bliskih zelenoj bagri. Kroz klub se peru pare, ali samo ga održavaju da ne potone. Dovoljno je vidjeti ko sve radi, suseljani koji nemaju pojma o sportu ili nisu nikad radili u fudbalu kao nas direktor, koji je tu samo jer je iz istog sela kao i Šemso. Tribina se pravi bez ikakvih tendera jer zašto bi, tajkuni mogu oprati lovu. Nisam čuo ni da je bio tender za ovaj travnjak, a klub je udruženje građana i još uvijek nije privatni. Mantra je, dobro je dok ne puca, a ništa ne štima, samo se javno radi imidž uspješnosti, a ove majice su samo slika toga svega.
Kakve koristi si imao od mostarca Tane koji je bio u sportu pa je zajedno sa svojim jaranima zamalo ugasio klub? Teren sa umjetnom travom iza stadiona nisu uspjeli sagraditi za 3-4 godine,a nova uprava je sve brzo završila i nastavila graditi dalje.

Džemil uopšte nije iz istog mjesta kao Šemso niti to ima veze sa istinom. Džemil je pošten i čestit čovjek koji ima iskustva u vođenju sportskih kolektiva.

Ti si obični hejter i štovatelj bivših kriminalnih uprava.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 jul 2022, 08:32

Znaci @doox sad si dokazao da veze nemas i da ticje cilj samo licni interes. Sose i Hasic iz istog sela :lol:

kad hejtas, nemoj pretjerivat makar, suseljani :lol:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 21 jul 2022, 08:36

doox je napisao/la:
Majstore!Nemoj vise pisat gluposti.Manis se ti ovi priča i radi nešto korisno za dobrobit društva.A ovaj amblem ti nestoji nikako za priču kakvu imaš. :shh:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 jul 2022, 09:15

miky_hz je napisao/la:
21 jul 2022, 00:23
mozak je napisao/la:
20 jul 2022, 23:39
miky_hz je napisao/la:
20 jul 2022, 22:59
Najjace obješnjenje za ovo sam vidio od moderatora Veležove teme vezano za ove majice.

Valja se i ovog iskreno sjetit :mrgreen:
Ne mogu se ja dosjetiti nečega što je u svjetu sporta normalno.
Po tebi, igrači kao što su De light, Toni Kros i dr. nemaju novca za nove kopačke.
Da li si gledao serijal o Džordanu i nastupu u starim patikama.
Takvih primjera je bezbroj.

Iznio sam svoje mišljenje koje je kao informacija totalno nebitno.
Ne nego si jedan od onih koji za sve ima pokušaj opravdavanja ,normalni su takvi likovi,istina nekad cu cudni,jer nekad ono što kažu ni oni u to ne vjeruju,ali eto ko hoce da se postave da svako zašto ima ono pozitivno zato,i ti se trudis da si taj pozitivac tamo koji ce to tako i pokusati predstaviti,i ok bolje sto si takav nego da si negativan,ali ovo mi je bilo ipak malo previše moram priznat i zato sam i izvukao to više kao nešto smješno u smislu da sam se nasmijao na ovo(bez da te zezam fkt nešto)

Al evo realno da sagledamo ovu situaciju,vidi momaka ovih sa Malte eto mi podcjenjujemo fol Malta šta ce oni ovo ono,pa izgledaju realno ko Liga Prvaka kad ih vidiš,to Puma oprema,grmi na njima sve (ok nije to bitno u suštini ja se nadam da cete vi to proci da ste kvalitetniji jel realno ne igra oprema ).Ali nemozes mi reci da ti nebi volio da je tvoja ekipa tako obucena i da ti kao opravdanje tome kazes da je to zbog nekih uroka i babinih gatki,kakvo crno sujevjerje i trening majice,pa da ste osvojili Ligu Prvaka u njima pa da covjek kaže pa eto ima to nešto kao shvatam.

Brate budeš realan,kazes ono sto vidis svojim ocima,ovo sto vidim to je odron i to mi se ne svidja(jer nemoze ti se ovo svidjat),molba prijedlog za upravu da promjene to jel je stvarno neugodno za vidjeti i kraj price.
Pa kako da ne gledam pizitivno kada su ovi sadašnji ljudi iz Uprave zaslužni za svu moju pozitivu od kad su u klubu.
Prije toga je bilo sivilo, blato, lažna nada, laži, prodaje utakmica i šta sve ne..dno dna.
Zbog toga ti kažem, nemam pojma zašto treniraju u ovoj opremi.
Evo da sam novinar, postavio bi pitanje zbog tolikog interesa javnosti. :D
Evo, ja sam siguran da će se brzo reagovat po ovom pitanju i da će se rješiti misterija. :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 21 jul 2022, 09:19

Sa poltronima zelene politike nema rasprave. Upinju se svim silama da relativiziraju loše poteze

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 21 jul 2022, 09:26

Svi su poltroni samo si ti ispravan hija tamo
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 jul 2022, 09:31

Doox standardan. Nebitan lik totalno.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 21 jul 2022, 09:32

doox je napisao/la:
21 jul 2022, 09:19
Sa poltronima zelene politike nema rasprave. Upinju se svim silama da relativiziraju loše poteze
A zibje klosarcino.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 21 jul 2022, 09:39

doox je napisao/la:
Husnic predsjednik podveležac i vlasnik p0liticke firme Amitea, a sve amenuje kum Salem Maric Bog i batina na SDA strani Mostara pogađate također podveležac
Također sda delegacija dosla u Gabeli za pregovore u stadionu, komedija :oops:
sda vodi klub
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 21 jul 2022, 09:56

Ali zanimljivo kako pacenici vise ne spominju Camparu, Zvizdica nisu ih vadili iz usta dok su bili u sda :urnebes:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 jul 2022, 10:12

Kome nije jasno da smeta uspješan Velež, nije normalan... Razlozi se svakodnevno mijenjaju, a što se Hasića tiče mnogi će se usrat od muke kad skontaju da nije SDA. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 jul 2022, 10:17

Sretno Velezu danas,yebo majice. knjigovodje i SDA pokrovitelje, pregazite vi Maltezane i donesite uspijeh u ovu napacenu zemlju... :bih:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 21 jul 2022, 10:29

Lalatoviću se nekad predviđala velika trenerska karijera, a kako se ponaša poslije Borca ćemo ga gledati u Parovima.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 21 jul 2022, 10:32

*p!p!t@* je napisao/la:
21 jul 2022, 10:12
Kome nije jasno da smeta uspješan Velež, nije normalan... Razlozi se svakodnevno mijenjaju, a što se Hasića tiče mnogi će se usrat od muke kad skontaju da nije SDA. :rol:
Neka bolje neka misle da jeste neka imaju sta pisati da im se smijemo dok citamo :rol:
A vidi ovih u upravnom odboru Ado Steta, Meaz Begovic, cuj sdp u upravi, kako to? Bili i u Niksicevoj upravi :D
Vidi i ovog Uzunovica ccc
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 21 jul 2022, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, PeppermintSA i 13 gostiju.