Sta je lose tu sto je pozelio srecu u europi klubu u kojem je proveo godine? Sasvim je normalno i ljudski imati korektan odnos sa bivsim klubom gdje si godinama radio svoj posao.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:46Ne znam šta vi mislite o tome, ali meni malo ide na neku stvar to što se naš stručni štab ne može odvojiti od svog bivšeg kluba. Feđi nije intervju prošao da ih nije spomenuo, vidim sad i Trnovac story stavlja “sretno momci večeras”. Po meni neprofesionalno…
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Za mustuluka

Odbrana je :
Musa-Anicic-Mujakic-Tomasevic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa nije sad neka velika mrlja, ali malo jest neozbiljno. Posalji poruku privatno pozeli srecu, ipak nam je to sad rival u ligi. Isto ko kad izadjes s trebom a ona samo prica o bivsemkeli je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:53Sta je lose tu sto je pozelio srecu u europi klubu u kojem je proveo godine? Sasvim je normalno i ljudski imati korektan odnos sa bivsim klubom gdje si godinama radio svoj posao.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:46Ne znam šta vi mislite o tome, ali meni malo ide na neku stvar to što se naš stručni štab ne može odvojiti od svog bivšeg kluba. Feđi nije intervju prošao da ih nije spomenuo, vidim sad i Trnovac story stavlja “sretno momci večeras”. Po meni neprofesionalno…

-
- Kontakt:
Upravo tospezial je napisao/la: ↑21 jul 2022, 12:04Pa nije sad neka velika mrlja, ali malo jest neozbiljno. Posalji poruku privatno pozeli srecu, ipak nam je to sad rival u ligi. Isto ko kad izadjes s trebom a ona samo prica o bivsemkeli je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:53Sta je lose tu sto je pozelio srecu u europi klubu u kojem je proveo godine? Sasvim je normalno i ljudski imati korektan odnos sa bivsim klubom gdje si godinama radio svoj posao.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:46Ne znam šta vi mislite o tome, ali meni malo ide na neku stvar to što se naš stručni štab ne može odvojiti od svog bivšeg kluba. Feđi nije intervju prošao da ih nije spomenuo, vidim sad i Trnovac story stavlja “sretno momci večeras”. Po meni neprofesionalno…![]()
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije isto, ne možeš porediti to sa djevojkom sa ovim.spezial je napisao/la: ↑21 jul 2022, 12:04Pa nije sad neka velika mrlja, ali malo jest neozbiljno. Posalji poruku privatno pozeli srecu, ipak nam je to sad rival u ligi. Isto ko kad izadjes s trebom a ona samo prica o bivsemkeli je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:53Sta je lose tu sto je pozelio srecu u europi klubu u kojem je proveo godine? Sasvim je normalno i ljudski imati korektan odnos sa bivsim klubom gdje si godinama radio svoj posao.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:46Ne znam šta vi mislite o tome, ali meni malo ide na neku stvar to što se naš stručni štab ne može odvojiti od svog bivšeg kluba. Feđi nije intervju prošao da ih nije spomenuo, vidim sad i Trnovac story stavlja “sretno momci večeras”. Po meni neprofesionalno…![]()
Sportski je i rivalu poželjeti sreću u situaciji kad ti niti imaš štete niti koristi.
Nek on profesionalno radi i kad budemo igrali s njima, onda su samo još jedan protivnik kojem treba dati više gol nego oni nama.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Musina registracija je bolja vijest nego da su dresove predstavili. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Rad u Veležu ih je lansirao u največi bh klub.Da im nije bilo Veleža, ne bi bili danas na našoj klupi.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:46Ne znam šta vi mislite o tome, ali meni malo ide na neku stvar to što se naš stručni štab ne može odvojiti od svog bivšeg kluba. Feđi nije intervju prošao da ih nije spomenuo, vidim sad i Trnovac story stavlja “sretno momci večeras”. Po meni neprofesionalno…
Pise 30.06.2023GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2022, 12:17![]()
![]()
Piše li do kad je ugovor, može li se takva info naći tu?
- feniksptica
- Kontakt:
Registrovanesprit24 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:59Bez imalo sumnje treba ocekivati da ce dati 5 ili 10% Borcu. Nasi ako ne mogu igrati protiv takvog sudjenja onda nemamo sta traziti u Novom Gradu. Ono sto sam siguran je da nece biti tendeciozan kao Kazlagic ili Grbic. Hocel se moci Musa registrovat do nedjelje
A ne smeta vam kad neki nas koji igra u drugom klubu ili trenira prica objavljuje dobro za nas...umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:46Ne znam šta vi mislite o tome, ali meni malo ide na neku stvar to što se naš stručni štab ne može odvojiti od svog bivšeg kluba. Feđi nije intervju prošao da ih nije spomenuo, vidim sad i Trnovac story stavlja “sretno momci večeras”. Po meni neprofesionalno…
Ma nidje veze lik pozelio srecu Velezu u europi. Nama ni u dzep ni iz dzepa. Tamo je ipak sticao iskustvo i radio. Drugo bi bilo da im zeli srecu u ligaskim i kup tekmama. Pa danas milion primjera gdje fudbaleri kace slike i zele srecu bivsim klubovima i saigracima ali naravno kada promjenu ligu ili to takmicenje nema veze sa njegovim klubom.kitkat je napisao/la: ↑21 jul 2022, 12:30A ne smeta vam kad neki nas koji igra u drugom klubu ili trenira prica objavljuje dobro za nas...umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:46Ne znam šta vi mislite o tome, ali meni malo ide na neku stvar to što se naš stručni štab ne može odvojiti od svog bivšeg kluba. Feđi nije intervju prošao da ih nije spomenuo, vidim sad i Trnovac story stavlja “sretno momci večeras”. Po meni neprofesionalno…
- LutakSutko
- Kontakt:
dje vajrles ubusu?Babayaro je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:34I opet bi bilo, a mlake vode i govana...donDondon je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:07i vode za ove sto ne pijuLutakSutko je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:00
najbolje bi bilo da Ismir kupi autobus i da ih skuplja po kvartovima
plus hladne pive u busu do Zenice
Kakve su ovo pive oca mi...
stavo nema sendvicha ocam?

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Objektivac1946
- Kontakt:
Belmin
Musa anicic mujakic tomasevic
Andrej cirjak
Ikic varesanovic dzafic
Nardin
Vjerovatno je ovo prvih 11 ma da me ne bi zacudilo da se catakovic i salcin nadju u prvih 11
Musa anicic mujakic tomasevic
Andrej cirjak
Ikic varesanovic dzafic
Nardin
Vjerovatno je ovo prvih 11 ma da me ne bi zacudilo da se catakovic i salcin nadju u prvih 11
- egocentrik
- Kontakt:
Djani i ako nadje mjesto u prvih 11, nikako u odbranu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Meni je malo glupo sto Fedja prica o njima koda su real madrid a ne neka ekipa iz sredine tabele.
Ovaj kondicioni ok, covjek je iz mostara dole dugo radio nije niko i nista u nasem klubu itd itd
Fedjino ulizivanje je vise, ako me Sarajevo istjera eto mene kod vas nemoj te zamjerit otisao sam samo radi love.
Covjek kad prica o omladinskoj svojoj karijeri nema zara ni 20% nego kad prica o klubu koji je drugoligas
Ovaj kondicioni ok, covjek je iz mostara dole dugo radio nije niko i nista u nasem klubu itd itd
Fedjino ulizivanje je vise, ako me Sarajevo istjera eto mene kod vas nemoj te zamjerit otisao sam samo radi love.
Covjek kad prica o omladinskoj svojoj karijeri nema zara ni 20% nego kad prica o klubu koji je drugoligas
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Amidzaa, Bordo10, Hamagara, insimadop, johntravolta123, MaroonWhite1946, NazorUso, Proximic, rimljanin90, Serha, Turo, zagorski i 151 gost.