Sevilla je pristala na obje ponude i Barcelone i Chelsea.
Chelsea nudi 12 milona eura godišnje, Barcelona 6 milion eura godišnje.
Šta misliš gdje će otići
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Sevilla je pristala na obje ponude i Barcelone i Chelsea.
To je sasvim u redu ponuda. City za Cucurellu navodno nudi 30 miliona eura, a ovi naši uhljupi ga poklonili Getafeu.
Da, bio je to dark age kada je Barcu vodio njen najveći grobar Bartomeu, koji je na klupu instalirao likove poput Valverdea ili Setiena.
Hasan nam nije rekao, jesu li Mane i De Ligt odradili ugovore do kraja ?Evander je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:27Ovo kobasicare bas je pogodilo to sto ih je Lewa odhebao. Bas im je udario na ponos, nikako da se dozovu![]()
![]()
![]()
"Nemam ni trunke razumijevanja za ponašanje Roberta Lewandowskog. Dok sam se ja aktivno bavio fudbalom, svaki potpisani ugovor sam odrađivao do kraja. Da sam ja bio na njegovom mjestu, ostao bih do kraja ugovora, a stvari bih riješio interno", rekao je Salihamidžić.
Da, upravo to. Kad se Mane isčupao iz Liverpoola to je bio maestralan, bravurozan potez. A Robert je ispao šupak. Ufurali se. Garant parket lak isparava, udarilo u glavu.Rodju je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:28Hasan nam nije rekao, jesu li Mane i De Ligt odradili ugovore do kraja ?Evander je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:27Ovo kobasicare bas je pogodilo to sto ih je Lewa odhebao. Bas im je udario na ponos, nikako da se dozovu![]()
![]()
![]()
"Nemam ni trunke razumijevanja za ponašanje Roberta Lewandowskog. Dok sam se ja aktivno bavio fudbalom, svaki potpisani ugovor sam odrađivao do kraja. Da sam ja bio na njegovom mjestu, ostao bih do kraja ugovora, a stvari bih riješio interno", rekao je Salihamidžić.
Klasična balkanska dvostruka mjerila. Ništa novo.
Btw. Nisam bio dovoljno pažljiv. Gavi je potpisao novi ugovor ili ne?
Bajernu je ovim transferom uvrijedjen ponos - ali nije isti slucaj Mane i De Ligt, sa Lewandowskim. Jer ova dva igraca nisu dosla u svoje bivse klubove i rekli pustiteme da idem, necu vise da igram za vas hocu u Barcu, da su Juve i Liverpool odbili ponude Bayerna ova dvoica bi nastavili da odradjuju svoj ugovor (tj postojala je zelja njihovih bivsih klubova da ih proadaju) dok u Lewinom slucaju Bayern ga je silno zelio zadrzati makar jos godinu, ali on nije mario za ugovorm i reakao im je ja vise necu da igram za vas hocu u Barcu i tu Lewa nije ispao profesionalac - vec je bukvalno krenuo u neku vrstu strajkajasonstatham je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:34Da, upravo to. Kad se Mane isčupao iz Liverpoola to je bio maestralan, bravurozan potez. A Robert je ispao šupak. Ufurali se. Garant parket lak isparava, udarilo u glavu.Rodju je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:28Hasan nam nije rekao, jesu li Mane i De Ligt odradili ugovore do kraja ?Evander je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:27Ovo kobasicare bas je pogodilo to sto ih je Lewa odhebao. Bas im je udario na ponos, nikako da se dozovu![]()
![]()
![]()
Klasična balkanska dvostruka mjerila. Ništa novo.
Btw. Nisam bio dovoljno pažljiv. Gavi je potpisao novi ugovor ili ne?
Pa mog'o je Bayern odbiti ponudu.Sport90 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 13:34Bajernu je ovim transferom uvrijedjen ponos - ali nije isti slucaj Mane i De Ligt, sa Lewandowskim. Jer ova dva igraca nisu dosla u svoje bivse klubove i rekli pustiteme da idem, necu vise da igram za vas hocu u Barcu, da su Juve i Liverpool odbili ponude Bayerna ova dvoica bi nastavili da odradjuju svoj ugovor (tj postojala je zelja njihovih bivsih klubova da ih proadaju) dok u Lewinom slucaju Bayern ga je silno zelio zadrzati makar jos godinu, ali on nije mario za ugovorm i reakao im je ja vise necu da igram za vas hocu u Barcu i tu Lewa nije ispao profesionalac - vec je bukvalno krenuo u neku vrstu strajkajasonstatham je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:34Da, upravo to. Kad se Mane isčupao iz Liverpoola to je bio maestralan, bravurozan potez. A Robert je ispao šupak. Ufurali se. Garant parket lak isparava, udarilo u glavu.
Zaista ne vidim razliku u inicijalnom pristupu Manea i Lewe.Sport90 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 13:34Bajernu je ovim transferom uvrijedjen ponos - ali nije isti slucaj Mane i De Ligt, sa Lewandowskim. Jer ova dva igraca nisu dosla u svoje bivse klubove i rekli pustiteme da idem, necu vise da igram za vas hocu u Barcu, da su Juve i Liverpool odbili ponude Bayerna ova dvoica bi nastavili da odradjuju svoj ugovor (tj postojala je zelja njihovih bivsih klubova da ih proadaju) dok u Lewinom slucaju Bayern ga je silno zelio zadrzati makar jos godinu, ali on nije mario za ugovorm i reakao im je ja vise necu da igram za vas hocu u Barcu i tu Lewa nije ispao profesionalac - vec je bukvalno krenuo u neku vrstu strajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.