NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Pošto sam u nekoliko izjava čuo da se okrećemo igračima sa kantona, volio bih vidjeti spisak igrača koji trenutno prolaze pripreme i sredine iz kojih dolaze, jer ono što sam vidio protiv Viteza iz Bužima je ispod svakog nivoa.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
Vidim ima utakmica i koncert za Jedinstvo, 10KM ulaz, humanitarna utakmica za Jedinstvo
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nek naprave i sergiju ispred dzemata, eeeh 
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Utakmicu naprave u utorak, umjesto subota, al hajde, valjda zarade sta 
Još čekamo prvo pojačanje 
-
Dragons007
- Kontakt:
Na svakoj stranici kluba sve pametolozi i stručnjaci
Uključite se i pomozite svom klubu selektori
Nismo stranački obojani, pa nismo kompetentniDragons007 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:10Na svakoj stranici kluba sve pametolozi i stručnjaci
Znači zbog Čakića klub blokiran...
-
OnceUponATime
- Kontakt:
Pošteno Bihaćko Jedinstvo na aparatima 
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Nije zbog Cakica nego nesposobnih ljudi u klubu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Pogrešno to gledamo. Nisu nama igrači krivi. Vrijeme je takvo da svi potpisuju anekse kako bi se ogradili jer u ovim amaterskim ugovorima nemaju nista sto im garantuje isplatu dogovorene plate. Zamisli da si ti igrac, kod kuce zena i dijete, tebi nisu 3 ili vise plata dali.
Sram ga bilo sto hoce svoje pare sto je zaradio 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel igrao ili nije nebitno, kako je igrao isto nebitno, decko je dogovorio te pare i to mu se treba isplatiti.
Bolan ljudi duzni svima, od nasih ljudi i igraca do stranaca… i sad cemo mi kriviti te igrace sto traze ono sto je dogovoreno.
Bolan ljudi duzni svima, od nasih ljudi i igraca do stranaca… i sad cemo mi kriviti te igrace sto traze ono sto je dogovoreno.
I koliko para sadake treba skupiti?
Ma ne kažem ja da ne treba isplatiti ljudima pare, ali ti kao da ne znaš kako federalna liga funkcioniše, ovako je u 95% klubova ali eto Jedinstvo je jedino blokirano.
Ali okej isplati dečku za profi ugovor tako si dogovorio, samo kolika je cifra kad 2 mjeseca ne mogu naći pare?
Nije da nisu mogli nego nisu htjeli. Ima 20k grad prebacio nema sedmicu, ako nije i 50k.Iceplayer je napisao/la: ↑31 jul 2022, 01:04Ma ne kažem ja da ne treba isplatiti ljudima pare, ali ti kao da ne znaš kako federalna liga funkcioniše, ovako je u 95% klubova ali eto Jedinstvo je jedino blokirano.
Ali okej isplati dečku za profi ugovor tako si dogovorio, samo kolika je cifra kad 2 mjeseca ne mogu naći pare?
Jeste ali to je bukvalno novac za likvidnost, grad prebaci 200k za sezonu u 12 rata, tj mjesecno od 15-20k.harden je napisao/la: ↑31 jul 2022, 01:10Nije da nisu mogli nego nisu htjeli. Ima 20k grad prebacio nema sedmicu, ako nije i 50k.Iceplayer je napisao/la: ↑31 jul 2022, 01:04Ma ne kažem ja da ne treba isplatiti ljudima pare, ali ti kao da ne znaš kako federalna liga funkcioniše, ovako je u 95% klubova ali eto Jedinstvo je jedino blokirano.
A ti vidi da plaćaš u ovoj ligi sudije svaku domaću utakmicu 2,5k, ideš plaćaš gostovanja i ostane ti 100k za plate svim u klubu za godinu dana, a gdje su režije i obaveze kredita, itd.
Hoću da ti kažem tih 20k jedva može pokriti taj mjesec na oči da izađe.
Ma ja hocu da kazem da su znali da moraju njemu platiti i nisu opet, a imali su kad.
I nemoj majke ti pokusavati opravdati sredstva i njihovo trosenje
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma upravu je harden 100% Bgm, uostalom zasto je potpisan profi ugovor sa njim nema opravdanja za nista za ovo se odavno znalo, liga ti pocinje za 2 sedmice . .. uzas
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 5 gostiju.