Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
De ba Mostarci vi koji ste na tekmi, ako citate na poluvremenu daj malo navijajte. Na istok mislim ne RA. Daj malo haosa i pritiska.
- FKS -
- LovacnaJelene
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A vi ste ono baš napredni, jelde...Avanti1926 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:18Davno sam pisao da je Amar prevara od trenera i da mi je drago što je upravo na klupi Veleža, da ih unazadi isto kao što je i sa Željom uradio...
$ ?.
" ' " $ " " " ? '.
" ' " $ " " " ? '.
Ljudi doveli porodice na tribine yebem ti zivot.Sramotno navijanje svega mi.Yebeni Maltezani te nadglasali 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta li će Amar naći sada kao izgovor? Majstor je za to. Čovjek vazda nešto šupljira, rijetko konretno nešto da kaže. Hegel bez pokrića.
Beskrupulozni kriminalac koji je javno priznao da se isplati uložiti 100-200 hiljada KM kako bi se osvojila titula. On u tandemu sa Brkovićem je dar mar pravio. Kao trener obična kar.ina.Avanti1926 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:18Davno sam pisao da je Amar prevara od trenera i da mi je drago što je upravo na klupi Veleža, da ih unazadi isto kao što je i sa Željom uradio...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Antipolitika3
- Kontakt:
Juznjacka atmosfera na polupraznoj Grbavici
Tko ima veci koeficijent komsije luksemburg ili maltezani?

Tko ima veci koeficijent komsije luksemburg ili maltezani?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
200 Hordi u kopu vrijedi vise nego svi ovi ljudi na tekmi nocas,nikakav vjetar u ledja nisu. Sarajevo definitivno najbolji nas klub u evropi i pored blamaza bilo je u Italiji nerijeseno,Turskoj,pobjede u Belgiji itd Zrinjski je na dobrom putu isto
-
- Kontakt:
Nije li ovaj gol Hamruna bio offside?
-
- Kontakt:
Kakvi amateri ljudi ekstra igraju,svaka im castJugjesamojedan je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:02Vodi Hamrun, nisu nimalo loši, bez obzira što je Malta, nisu amateri
P.S ekipi koja je prosle sezone igrala grupnu fazu slozili 4 komada
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 jul 2022, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Levski oderao strasne grke,al kad izadjose na Kosevo shebali se kad je zagrmilo hoce da se srusi stadion
- Avanti1926
- Kontakt:
Pa kako je Sarajevo prošlo ove sezone u Evropi?
Velez ima razne generacije navijaca i to im niko ne moze osporiti. Dobri simpatizeri, ali se vidjelo u Zenici kako smo ih brojcano manji izdominirali u navijanju.
Zadnja izmjena: marun90, dana/u 21 jul 2022, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi kako vam nije jasno da je do kvaliteta igraca pa tek onda do trenera ,ovo Velez mozda i prodje ali to je to ,nema tu bolan trenera koji moze promijeniti,pa i Jakirovic nije evrope izborio dok nije doveo malo bolje igrace i sirinu ,to je tako ,nema kvaltieta nemamo igraca kvalitetnih i to sto imamo nesportski zivi .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Nismo primili ni jedan go.

Sto je najtuznije odbrana Maltezana bas ranjivo djeluje i smotano,al problem je sto Velez to slabo ili gotovo nikako ne pritisce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
De ba, Feđa je sa losijim kadrom igrao duplo bolje.delinjo je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:24Ljudi kako vam nije jasno da je do kvaliteta igraca pa tek onda do trenera ,ovo Velez mozda i prodje ali to je to ,nema tu bolan trenera koji moze promijeniti,pa i Jakirovic nije evrope izborio dok nije doveo malo bolje igrace i sirinu ,to je tako ,nema kvaltieta nemamo igraca kvalitetnih i to sto imamo nesportski zivi .
Jedna godina bez evrope polako giganti banjalucki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.