' ".
& ¥ $ на " " су се по овој " $ " ' пут Сарајева.
То % је & ? & & је се ' $ & ? ? &, ? & & $ " су $ $ $ свој ? је за &.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pasa ne mozes protiv politike vi ste je imali za ledjima gurali su vas maksimalno,a realno mi nismo bili dobri a pored ovakvih ekipa smo trebali igrati.
Pusti ti to, jedna godina ne poništava prethodnih 10
Pa kad gledam sarajevske grupe i ove Velezove navijace kao Argentina dodjemoJugjesamojedan je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:24Nekad bilo tako nažalost propale su skoro sve navijačke grupe u našoj zemlji, manijaci su još tu i tamo, ostalo tanko, tanko
Baš ovo. Djeluju mi k'o mi iz mahale na terminu
Pa dobro,i prosle sezone su dosli iz Mostara u Sarajevo pa su toliko dobru atmosferu napravili da su igraci AEK-a govorili da nisu dugo igrali u bucnijoj i boljoj atmosferi.Ovo veceras je opera
Sine sarajevo sta je radilo u evropi to tvoj klub nece vidjeti za jos 1000 godina, da vam Vico bude predsjednik UEFE, a ne saveza mrtvog
E cuj nije do trenera.delinjo je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:24Ljudi kako vam nije jasno da je do kvaliteta igraca pa tek onda do trenera ,ovo Velez mozda i prodje ali to je to ,nema tu bolan trenera koji moze promijeniti,pa i Jakirovic nije evrope izborio dok nije doveo malo bolje igrace i sirinu ,to je tako ,nema kvaltieta nemamo igraca kvalitetnih i to sto imamo nesportski zivi .
Kakva atmosfera i ta tekma nidje vezeDamirT je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:31Pa dobro,i prosle sezone su dosli iz Mostara u Sarajevo pa su toliko dobru atmosferu napravili da su igraci AEK-a govorili da nisu dugo igrali u bucnijoj i boljoj atmosferi.Ovo veceras je opera
Glavni problem je NEZALAGANJENEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:31Gledajuci i vecerasnje trenutne rezultate samo se potvrdjuje da smo ako ne najgora, onda top 3 najgore lige Evrope.
Al hajde, bitno da se "lopta suta", nemoj da bi ko slucajno pomislio uvesti nesto novo ili napravati dugorocan projekat.Bolje masa polovnjaka u kombinaciji sa trenerima koji razumiju fudbal kao da su u 80im i udri brigu na veselje.
Evo i navijaci se prepucavaju ko je u Evropi, ko nije, a sve go ku.rac od ekipa.Potpuno irelevantno.![]()
Da se ispravim.
Trenerčina!!!
Naravno da je do trenera, glupostamypitar je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:31E cuj nije do trenera.delinjo je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:24Ljudi kako vam nije jasno da je do kvaliteta igraca pa tek onda do trenera ,ovo Velez mozda i prodje ali to je to ,nema tu bolan trenera koji moze promijeniti,pa i Jakirovic nije evrope izborio dok nije doveo malo bolje igrace i sirinu ,to je tako ,nema kvaltieta nemamo igraca kvalitetnih i to sto imamo nesportski zivi .![]()
Pa nisam.ja selektirao ekipu.Sigurno da je imao i lijepu lovu za pojacanja.To sto je on dovodio neke svoje igrace,i sto je imao promasaje u izboru istih i to se vec sad vidi.
Ako nije do Amara ja ne znam do koga je.
Ma ja isto je igrati playoffove,da te sekunda dijeli od grupa protiv Cluja itd i ovo sto radi Borac npr to je isto ajd ne riseNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:31Gledajuci i vecerasnje trenutne rezultate samo se potvrdjuje da smo ako ne najgora, onda top 3 najgore lige Evrope.
Al hajde, bitno da se "lopta suta", nemoj da bi ko slucajno pomislio uvesti nesto novo ili napravati dugorocan projekat.Bolje masa polovnjaka u kombinaciji sa trenerima koji razumiju fudbal kao da su u 80im i udri brigu na veselje.
Evo i navijaci se prepucavaju ko je u Evropi, ko nije, a sve go ku.rac od ekipa.Potpuno irelevantno.![]()
Nadam se da će se HZ malo aktivirati ove sezone, jer će Sarajevo sigurno biti za klasu jače, nego prošle sezone, iskreno iako sam manijak, očekujem da će Koševo biti najposjećeniji stadion ove sezonezagor1987 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:30Pa kad gledam sarajevske grupe i ove Velezove navijace kao Argentina dodjemoJugjesamojedan je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:24Nekad bilo tako nažalost propale su skoro sve navijačke grupe u našoj zemlji, manijaci su još tu i tamo, ostalo tanko, tanko
Meni je ovo nešto najjače. Svađaju se ko igra Europu i ko je najuspješniji a u zadnjih 15 godina niko nije prošao pretkolo Lige prvaka.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:31Evo i navijaci se prepucavaju ko je u Evropi, ko nije, a sve go ku.rac od ekipa.Potpuno irelevantno.![]()
Skoro nemoguće jer 5 utakmica igramo u ZeniciJugjesamojedan je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:34Nadam se da će se HZ malo aktivirati ove sezone, jer će Sarajevo sigurno biti za klasu jače, iskreno iako sam manijak, očekujem da će Koševo biti najposjećeniji stadion ove sezonezagor1987 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:30Pa kad gledam sarajevske grupe i ove Velezove navijace kao Argentina dodjemoJugjesamojedan je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:24
Nekad bilo tako nažalost propale su skoro sve navijačke grupe u našoj zemlji, manijaci su još tu i tamo, ostalo tanko, tanko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.