Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Dobro to Osim hendla.
Yebote koji krs potez Veleza
Kad ti ekipa napreduje u svakom segmentu ti dovedes trenera koji igra fudbal iz 2011
Yebote koji krs potez Veleza
Kad ti ekipa napreduje u svakom segmentu ti dovedes trenera koji igra fudbal iz 2011
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Linijski 

Bez ozbiljnog kapitala, rada i plana nema plasmana u grupe, nema plasmana u grupe na srecu, onda kada se nas tim plasira u grupe bit ce zbog ovih stvari gore, ovako cemo se kretati u rasponu prvo pretkolo i playoff, to je to.DzananMusa11 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:44kako ce neko proci u grupu kad je u nasoj ligi pojačanje lik od 33+ godina koji nije sutnuo loptu po sezonu - dvie !
U ligi ima 8 trenera i oni se vrteod kluba do kluba uz po nekog sa strane levata.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Veze ti nemaš. Debil temu posjećuje jednom godišnje da bi pljuvao. Hajd sad navrati sa nekog drugog profila.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:34Meni je ovo nešto najjače. Svađaju se ko igra Europu i ko je najuspješniji a u zadnjih 15 godina niko nije prošao pretkolo Lige prvaka.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:31Evo i navijaci se prepucavaju ko je u Evropi, ko nije, a sve go ku.rac od ekipa.Potpuno irelevantno.![]()
![]()
Kakav sprint Halilovica 

Pa ovo bi i Mališan iz kur.tonove bolje odigrao, ne dajte mi lagat...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Boga mi ovdje teski Zeljovac, samo dovoljno zreo i iskusan da zna vidjeti da nesto ne valja.
30 godina kukamo kako nemamo para, a kad neko i dobije neke novce sta pokusa uraditi? Pokusa doci do instant uspjeha koji prodje u nasoj ligi tu i tamo, ali Evropa to razotkrije u 1-2 pretkola.
Nijedan klub nema viziju niti dugorocni plan djelovanja.Nijedan klub nema strpljenja bas zbog nedostatka prvonavedenog.Sve je na ho-ruk i to vise ne prolazi ni protiv maltezana, a kamo li ozbiljnijih ekipa.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bitna je poentaMortemHz je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:38Kako nije?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:34Meni je ovo nešto najjače. Svađaju se ko igra Europu i ko je najuspješniji a u zadnjih 15 godina niko nije prošao pretkolo Lige prvaka.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:31Evo i navijaci se prepucavaju ko je u Evropi, ko nije, a sve go ku.rac od ekipa.Potpuno irelevantno.![]()
![]()
![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Prvo nisam gledao detaljno, jer sam gledao Liverpool, no ovo drugo...
Da ne znam, rekao bih da su Maltezani nositelji i favoriti za prolaz. Ljudi izgledaju bolje, te igraju bolje.
Da ne znam, rekao bih da su Maltezani nositelji i favoriti za prolaz. Ljudi izgledaju bolje, te igraju bolje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo velez ima ubjedljivo najofirnije navijace. Likovi u 60.minuti prve utakmice odustali od navijanja jer im klub ne igra kako treba...
TC se jako dobro drži za sada u Holandiji. Ako ovo ostane do kraja ovako, svašta se može desiti u revanšu.
Smiješno bi bilo otpisati Velež sve i da izgube večeras.

Smiješno bi bilo otpisati Velež sve i da izgube večeras.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Sa ovakvim dizelaškim fudbalom se više ne mogu dobiti ni ekipa sa Malte..
kao štorekoh velež mi je šuveli sa osimom na klupi.......
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ljudi jednom ošutali loptu. Jedini način na koji mogu proći je da Alkmaar sam sebi zabije tri gola u uzvratu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jesu li ovo na istoku navijaci veleza ili su onako doveli neke ljude da sjede ne kontam
Halo ljudi su brzi duplo.Ovi Velezovi koda su po kilu janjetine drmnuli 3 zvrka 10 cevapa i po 3 hurmasice.
Osim je svoje zavrsio davnih dana
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.