Vecina bi se nasih klubova osramotila sa ovim Maltezanima, sem Sarajeva vjerovatno.
Zrinsjki inekako pohvaliti mada nece im bas biti lagan revans sa Tiranom moraju pametno odigrati.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vecina bi se nasih klubova osramotila sa ovim Maltezanima, sem Sarajeva vjerovatno.
Bas su izuzetci ovi drugi. To sto ih je par na ovom forumu takvih, to nije realna slika. Ali nebitno.DzananMusa11 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:23Čast izuzrtcima !Hajdeee je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:23Vidis kako grijesisi..evo prvi ja navijam za vas. I nisam jedini.DzananMusa11 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:22Naši prijatelji pitari sijaju punim sjajem, mayku li vam prčim redom skupa sa onima koji se ližu s vama
Cini ti se samo, velez previse los bio pa se da zakljuciti da su ove neka mega ekipa. Nisu naivni, ali nisu sad ni nesto sto se ne moze dobiti.
Hebem ti svu familiju i ja i ostali,ispadnite smecari dosta je vaseg seljakluka trebali su vam 5 datiDzananMusa11 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:23Čast izuzrtcima !Hajdeee je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:23Vidis kako grijesisi..evo prvi ja navijam za vas. I nisam jedini.DzananMusa11 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:22Naši prijatelji pitari sijaju punim sjajem, mayku li vam prčim redom skupa sa onima koji se ližu s vama
Upravo tako, Zrinjski i trenutno Sarajevo bi ovu odbranu Maltežana ispratili sa 3 gola na Maltu.redbull93 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:26Cini ti se samo, velez previse los bio pa se da zakljuciti da su ove neka mega ekipa. Nisu naivni, ali nisu sad ni nesto sto se ne moze dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.