FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Za sada zadovoljavajući rezultat. Ne govorim za igru.
Kad bi ovako ostalo samo da zadrže koncentraciju do kraja.
Kad bi ovako ostalo samo da zadrže koncentraciju do kraja.
Dosta dobar rezultat na poluvremenu s obzirom da loše stojimo na terenu.Igrači Alkmara su mnogo brži i fizički spremniji te tehnički potkovaniji.Mehidić i Mešinović pogubljeni kao i Nukić za čiju igru na beku treba pitati Jovića.Nadam se da u drugom poluvremenu ekipa neće potpuno potonuti.
& " $, " 1:0 % " %.
" сте се $ " " $ ? ".
" сте се $ " " $ ? ".
-
- Kontakt:
Upravo, ako fizički izdrze onda je ovih 1:0 sasvim pristojno i dostizno uz malo sreće..
Vrlo dobra igra.Požrtvovnost.Jović postavio odličnu formaciju i pokazao da je trener Europskog formata.Ovoje naša prva velika utakmica i sad će biti sve drukčije.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 jul 2022, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan. Svako ko je mislio da će biti bolje nije razmišljao racionalno već navijački.
Pružili smo dobar otpor. Ekipa je dobro stajala ako izuzmemo par pojedinaca koje ionako stalno kritikujemo a oni iznova griješe.
Pružili smo dobar otpor. Ekipa je dobro stajala ako izuzmemo par pojedinaca koje ionako stalno kritikujemo a oni iznova griješe.
Na kraju utakmice dobar i aktivan rezultat.Bilo je i sreće u pojedinim momentima.Nismo loše stajali u drugom poluvremenu defanzivno.U napadu smo bili slabiji ali s obzirom na renome ekipa, nismo se obrukali.Za nešto više tj neku senzaciju potrebno je bilo da se poklope još mnoge stvari.
Rezultat povoljan. Teško će se ovo proc ali sve je moguće. Nadam se podršci na Grbavici.
Cestitke za borbenost, ali nismo pokazali da mozemo stvarno zabrinut Alkmar...
Neka, ovo je naš prvi veći ogled.Jesmo li mi njih zabrinuli ili nismo to je ne bitno.Mi smo vidjeli da naši momci mogu da se nose sa Europljanima.I naši momci su to vidjeli.Sad otvaramo novu stranicu a ona se zove "Grbavica".Rezultatski je je isto ,da li smo izgubili 1-0,pobijedili ili igrali neriješeno 0-0 u Holandiji.Druga utakmica će odlučiti.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 jul 2022, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ono sto me posebno raduje je fizička pripremljenost ekipe i prava grehota je na ovu ekipu ne dovesti jos makar dva dobra igraca koji bi cinili prevagu i naredne sezone bi bilo gotovo pa zagarantovano igranje u evropi..i konacno da jedan tim promovira ime naseg grada Tuzle u svijetu kako tome i dolikuje nakon mnogooo godina stagniranja na sportskom planu..bravo City
Još od Jedinstva -Aide i Raze Mujanović 1989.Aristotel555 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:46Ono sto me posebno raduje je fizička pripremljenost ekipe i prava grehota je na ovu ekipu ne dovesti jos makar dva dobra igraca koji bi cinili prevagu i naredne sezone bi bilo gotovo pa zagarantovano igranje u evropi..i konacno da jedan tim promovira ime naseg grada Tuzle u svijetu kako tome i dolikuje nakon mnogooo godina stagniranja na sportskom planu..bravo City
- Eto, vidjeli smo da možemo.U domaćem prvenstvu akoBogda opet prema vrhu.

Ta' kaže Balja,zaboravite Gavrića.Izađi iz rupe mišu.

-
- Kontakt:
Izbori se Evropa, i onda formiraš ekipu da je na papiru najslabija u zadnjih 5 godina, sramota..a bila su nekad obećanja o stadionu, kampu, jakoj evropskoj ekipi..i u ovih pet godina igranja u Premijer ligi od svega toga ostali smo na ekipi koja ne bi mogla osvojiti ni 1. ligu Federacije..Razočaran sam

-
- Kontakt:
Ja vjerujem da ce Harun imati puno prilika za igru, on je mene najvise fascinirao na pripremnim utakmicama gdje je pokazao zrelost, htjenje i volju..neka i Gavrica tu, ako se dovoljno fizički spremi imacemo jaku sredinu defanzivno (Huso, Harun i Gavrica) prema naprijed nam fali jos kvalitete..ne daj Bože povrede Smajlagicu ko ce ga zamijeniti..samo ima Nargalic kojem treba jos vremena da stasa..napadač nam jos jedan kvalitetan bas treba
-
- Kontakt:
Dobro odigrano,zrelo i bez srljanja.
Rekli bismo da je falilo malo vise hrabrosti ,ali lahko je tk reci pa primit jos koji gol pred revanas i onda od tekme nista..
Ovako je jos sve u igri,tv prava, neka kinta se da uzet..
Rekli bismo da je falilo malo vise hrabrosti ,ali lahko je tk reci pa primit jos koji gol pred revanas i onda od tekme nista..
Ovako je jos sve u igri,tv prava, neka kinta se da uzet..
Nemoj biti razočaran.Ja sam uvjeren da bi lako prošli da smo imali recimo Veležovog protivnika ili nekog sličnog.Nije ova ekipa slabija od prošlosezonske bar ne osjetno.tuzlanumero1 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:53Izbori se Evropa, i onda formiraš ekipu da je na papiru najslabija u zadnjih 5 godina, sramota..a bila su nekad obećanja o stadionu, kampu, jakoj evropskoj ekipi..i u ovih pet godina igranja u Premijer ligi od svega toga ostali smo na ekipi koja ne bi mogla osvojiti ni 1. ligu Federacije..Razočaran sam![]()
![]()
Alkmar je sve ono što mi dugo( nikad) nećemo biti.Sa ovim pristupom u domaćoj ligi neće biti problema. Samo evropske tekme donose stabilnost kluba(550000 € od uefe i 120000 od našeg saveza) a stim i samofinansiranje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.