Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
A vidi se ko je kim opčinjenSky9 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:56#SlobodomOpčinjeniPušikurac došao.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:53Kad možete vi biti na ovoj temi onda svako ima pravo.
Sto se tiče ove teme vi ste u istoj ravni sa ovima iz Maglaja, Zavidovića itd itd.
Bas ste se bili ponadali![]()
Pravite se mrtvi.![]()
Pratis TC vise nego svoj tim.
Oh wait ... u ovim terminima i ne mozes pratiti svoj raspali tim

- Avanti1926
- Kontakt:
Davno sam pisao i stalno ću ponavljati, Amar Osim kvalitetom se može svrstati u grupu sa Vladom Jagodić i Tomislavom Ivković.
Sve mi se čini da će samo Zrinjski nastaviti igru u Europi 

-
- Kontakt:
Ma nisu holanđani takvi, oni su miroljubivi : DMortemHz je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:05Ja sam napisao da će biti 2:0 ali ovo je extra ispalo, samo da se ne naljute ovdjePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:02Pozitivno su iznenadili. Minimalan poraz ali pametna igra. Nisu se ganjali sa Alkmaar-om u gostima. Ovo ostavlja nadu.
A mnogi su katastrofu najavljivali.![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Smiri doživljaj @OpčinjeniPušikurcu, poraz se ne slavi jadan ne bio.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bili smo loši, nema se tu šta reći, a ovi nisu nikakvi amateri, fizički su spremniji od nas.
Nema šta, ogoljeni smo, sve što mogu uraditi je čestitati shizopitarima na pobjedi Hamruna, u većoj su ekstazi nego oni nesrećnici s trubama na stadionu.
Moram reći i da me oči zabole i mozak mi otekne kad tuzlaci pričaju i navijačima i atmosferi, ali dobro, šta očekivati od tuzlaka.
P.s. nijedan klub u BIH ne može ovoliko pažnje napraviti
Nema šta, ogoljeni smo, sve što mogu uraditi je čestitati shizopitarima na pobjedi Hamruna, u većoj su ekstazi nego oni nesrećnici s trubama na stadionu.
Moram reći i da me oči zabole i mozak mi otekne kad tuzlaci pričaju i navijačima i atmosferi, ali dobro, šta očekivati od tuzlaka.
P.s. nijedan klub u BIH ne može ovoliko pažnje napraviti

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- DzananMusa11
- Kontakt:
Hajd da nam i pitari imaju jedan dan sreće nakon husrefovih suza. Hvala ti Amawe sto si im dao malo svijetla u mracne zivote
Vaša pažnja je izlazak u Europu poslije 30 i kusur godina prošle godine bila a evo već izlapila oveBalorda je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:15Bili smo loši, nema se tu šta reći, a ovi nisu nikakvi amateri, fizički su spremniji od nas.
P.s. nijedan klub u BIH ne može ovoliko pažnje napraviti![]()
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Zrinjski jedini ima trenera. Kao prvo Ovi protiv Veleza imaju ove crnce i brazilce, k9je ne moze angazovati ni jedan nas klub, kao drugo trce jydi brzo odigravaju, dok se velezovi vezni po3 puta okrenu oko opte dok dodaju. Realno ljudi su bolji i sakrili su im loptu na momente. Sto se tice TC ocekujem debakl u revansu. AZ proizvodi igrace za grupne faze. Igra Veleza bez ikakvog smiSLA.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da je kamata haram, poredmostarci su se večeras uvjerili u to.
A ja, zaboravih, šta onaj mitoman i falsifikator reče, na polupraznoj Grbavici
Dođe nas u goste koliko njih kući

Dođe nas u goste koliko njih kući

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ako nije dovoljno 2.4 miliona iz budzeta dizi to na 4.8 miliona Novaliću.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Beduin
- Kontakt:
Nista nije gotovo do uzvrata. Ali da je Velez osjetno slabiji u odnosu na proslogodisnje Euro tekme, jeste. Slabiji je i na poziciji trenera.
Koliko ih je doslo gledati Velez veceras ili je euforija vec splasnula, naviklo se na evropske tekme pa bi svi pohrlili u nekom 3. pretkolu i atraktivnijem protivniku?
Mi u j3benoj Konferencijskoj ligi isto losi, pa i losiji i jadniji. Bjezi ba.
Koliko ih je doslo gledati Velez veceras ili je euforija vec splasnula, naviklo se na evropske tekme pa bi svi pohrlili u nekom 3. pretkolu i atraktivnijem protivniku?
Mi u j3benoj Konferencijskoj ligi isto losi, pa i losiji i jadniji. Bjezi ba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jok Hamrun je Celtik,Genk,Levski,Borusija haha samaranje cijelu tekmu mrtvog Veleza,nadam se da ce vam 3 spucat,mada realno evropu niste trebali da igrate,navijaci i atmosfera sta je ono hahah pa ono nisu ostine. Pogledaj protiv Borusije,Genka,Atalante itd da vidis kako bordo gigant privuce ljude i atmosferu za vas naucna fantastikaBalorda je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:15Bili smo loši, nema se tu šta reći, a ovi nisu nikakvi amateri, fizički su spremniji od nas.
P.s. nijedan klub u BIH ne može ovoliko pažnje napraviti![]()
Onda si ti u mraku otkad znaš za sebe.DzananMusa11 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:16Hajd da nam i pitari imaju jedan dan sreće nakon husrefovih suza. Hvala ti Amawe sto si im dao malo svijetla u mracne zivote

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 21 jul 2022, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Po toj logici vama je mrak od kad ste nastali curice,internet ratniceDzananMusa11 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:16Hajd da nam i pitari imaju jedan dan sreće nakon husrefovih suza. Hvala ti Amawe sto si im dao malo svijetla u mracne zivote
Ali kakvi komentari za vrijeme utakmice, creme de la creme šlagiranog dijela foruma 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.