Velez je protiv nas u finalu KUP-a odigrao potpuno isto kao i večeras sa Amawom. Ništa bolje. A igrao je protiv Glupovca, Hebe i da ne nabrajam ostalu bijedu.BiH2014 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:55Mislim da sada i mi, ali i navijači Veleža shvataju ko je i šta je Feđa Dudić, koliko god se oni tješili, sada se vidi da je izvlačio maksimum iz ove ekipe, za koju sam uvijek smatrao da nema neki kvalitet. Samo strpljenja i pustiti Feđu da radi, jer ako je uspio igrati lijepo za oko sa ovakvom ekipom Veleža, to bi sa ovim igračima Sarajeva trebalo tri puta bolje izgledati. Ponavljam, samo strpljenja, jer nemoguće je sve preko noći promijeniti, ja lično želim vidjeti borbu, zalaganje i izgaranje svih 90 minuta, a igra i rezultati kasnije neće izostati. Puna podrška FEĐI DUDIĆU.
#VolimTeSaraj'vo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Drago mi je sto ste izabrali opet nas stadion kao zamjenski za Koševo..jer zaista nam je svaka marka potrebna pogotovo sto se iduce godine igra prva liga federacije..
Nadam se da će ulaznice biti pristojne cijene jer ne znam kako kod vas to ide pa da se pogleda malo Premijer liga..
I da ostvarite sve pobjede. Sretno.
Nadam se da će ulaznice biti pristojne cijene jer ne znam kako kod vas to ide pa da se pogleda malo Premijer liga..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma kod nas su ti najskuplje ulaznice u ligi tako daavenija je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:25Drago mi je sto ste izabrali opet nas stadion kao zamjenski za Koševo..jer zaista nam je svaka marka potrebna pogotovo sto se iduce godine igra prva liga federacije..

A nadam se da ce te se i vi ubrzo vratiti u PL.
Na stanu sportski i navijacki rivalitet, logicno je da ste dio PL.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 21 jul 2022, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Avenija, brze nas stizite, prvo moje zuto-crne u federalci, pa moje bordo-bijele u PL BiH. I tu ostanite. Kao stabilan klub, zdravih temelja.avenija je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:25Drago mi je sto ste izabrali opet nas stadion kao zamjenski za Koševo..jer zaista nam je svaka marka potrebna pogotovo sto se iduce godine igra prva liga federacije..
Ziv bio

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Najviše mi je drago zbog Ovcine. Sad Keru sjedi s aAmarom a mogao si kod nas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
[quote=FCUM post_id=8901355 time=1658439919 user_id=22299]
[/quote]
Digli ste lika kao da je ronaldo,Musa je doktor nauka za njega i da stavimo tacku na tog levata
[/quote]
Digli ste lika kao da je ronaldo,Musa je doktor nauka za njega i da stavimo tacku na tog levata
Slažem se sa svim gore navedenim!Hajdeee je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:40Ma kod nas su ti najskuplje ulaznice u ligi tako daavenija je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:25Drago mi je sto ste izabrali opet nas stadion kao zamjenski za Koševo..jer zaista nam je svaka marka potrebna pogotovo sto se iduce godine igra prva liga federacije..
I da ostvarite sve pobjede. Sretno.![]()
A nadam se da ce te se i vi ubrzo vratiti u PL.
Na stanu sportski i navijacki rivalitet, logicno je da ste dio PL.
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Dizdarevic i Tomasevic ocekujem 20b nakon ovog kola
minimum ispod kojeg ne idem je 17b
minimum ispod kojeg ne idem je 17b
Prosralo nas je ove sezone prvo to što je uprava Borca očito nesposobna pa umjesto Šmrka ne potpisaše ovog Jovića koji bi s onim rosterom Borca uz manju sudijsku poguricu u derbijima bio kandidat za titulu, a s druge strane Sisoje zavrno ventil pa Siminhan usprkos dobroj taktičkoj postavi kiksa individualno. Fali im 3-5 igrača da se za vrh bore, ovako sumnjam da mogu iznad četvrtog mjesta.
kako sve ovo pšogledam, ne bi me iznenadila naša dominacija ove sezone u ligi. Zrinjski ništa specijalno, sada je jasno da je prošosezonska dominacija ustvari reultat očajnosti konkurencije. Borac nula bodova (uz sudijsku pomoć opet Evropa), Velež neće ni evropu sa Osimom, Tuzla možda oko 4tog mjesta, Želju je nepotrebno spominjati - borba za opstanak ne bi me čudila.........
Sve se slazem osim za ovo oko Zrinjskog.FoSte95 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:03kako sve ovo pšogledam, ne bi me iznenadila naša dominacija ove sezone u ligi. Zrinjski ništa specijalno, sada je jasno da je prošosezonska dominacija ustvari reultat očajnosti konkurencije. Borac nula bodova (uz sudijsku pomoć opet Evropa), Velež neće ni evropu sa Osimom, Tuzla možda oko 4tog mjesta, Želju je nepotrebno spominjati - borba za opstanak ne bi me čudila.........
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- napoleon72
- Kontakt:
Ma u pravu je momak. Jest Zrinjski gazio al je konkurencija bila bas ocajna, a imali su igraca koji im je zabio 50% golova u sezoni. Oduzmi njegove golove pa vidi sta ces dobit, ono sto smo mi imali na proljece 2021. kad smo ostali bez Tatara i Rahmana. A na jesen te godine smo ubijali kao i oni sad, nedavno sam pisao statistiku ovdje, bodovni saldo i rezultati u 5 deka.JVVVST je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:16Sve se slazem osim za ovo oko Zrinjskog.FoSte95 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:03kako sve ovo pšogledam, ne bi me iznenadila naša dominacija ove sezone u ligi. Zrinjski ništa specijalno, sada je jasno da je prošosezonska dominacija ustvari reultat očajnosti konkurencije. Borac nula bodova (uz sudijsku pomoć opet Evropa), Velež neće ni evropu sa Osimom, Tuzla možda oko 4tog mjesta, Želju je nepotrebno spominjati - borba za opstanak ne bi me čudila.........
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tačno. Bit će oni i sad jaki, ali ni blizu kao sto je to do sad bilo.napoleon72 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:32Ma u pravu je momak. Jest Zrinjski gazio al je konkurencija bila bas ocajna, a imali su igraca koji im je zabio 50% golova u sezoni. Oduzmi njegove golove pa vidi sta ces dobit, ono sto smo mi imali na proljece 2021. kad smo ostali bez Tatara i Rahmana. A na jesen te godine smo ubijali kao i oni sad, nedavno sam pisao statistiku ovdje, bodovni saldo i rezultati u 5 deka.JVVVST je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:16Sve se slazem osim za ovo oko Zrinjskog.FoSte95 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:03kako sve ovo pšogledam, ne bi me iznenadila naša dominacija ove sezone u ligi. Zrinjski ništa specijalno, sada je jasno da je prošosezonska dominacija ustvari reultat očajnosti konkurencije. Borac nula bodova (uz sudijsku pomoć opet Evropa), Velež neće ni evropu sa Osimom, Tuzla možda oko 4tog mjesta, Želju je nepotrebno spominjati - borba za opstanak ne bi me čudila.........
Inače, vidim Rahmanovic presjedio ovu zadnju utakmicu, zamislite cijelu polusezonu odigra par minuta, i onda nam ga posalju na posudbu zadnjih 6 mjeseci ugovora. Znam znam, previse mastam ali to bi perverzija bila

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Heroji najava za iskorake, dominacije i setanje ligom sve do prvog protivnickog centarsuta.
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Po cemu se gradi preveliki optimizam. Gledajuci i projateljske tu smo mi negdje. Top 3
Sad ko se bolje snadje s novim igracima prvi je
Sad ko se bolje snadje s novim igracima prvi je
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hajde, Aylah tito vas ****. Ide li taj dres, spičkat ću ih negdje tačno!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: endeende, HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, misstianopenaldo, riki46, VolimBiH96 i 67 gostiju.