Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ukrajinci unistili jedan od najmodernijih radarskih sistema generalno u svijetu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma otkako je pao Lisičak nema nekih značajnijih pomjeranja na mapi. Rusi nešto sitno napreduju na Bahmutu, Seversku i Soledaru (ima par objava da su ga već zauzeli). Na ostalim dijelovima fronta je razmjena vatre. Ukri pokušavaju oko Heršona i imaju nekih sitnih pomjeranja. Uglavnom nakon današnjeg izlaganja Lavrova oko Zaporoške i Heršonske oblasti ja ne očekujem da će rat završiti u ovoj godini.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Ja apsolutno nikad nisam kenjao protiv pravoslavlja( 80 posto ukrajinaca su pravoslavci) nego protiv pravoslavnog talibanstva koji je izvor ovog zla u ukrajini I izvor je vecine zla na balkanu bar zadnjih 200njak godina... ruski vojnik u crkvi pred put u ukrajinu moli se I odlazi u ukrajinu da ubija pljacka kolje I siluje..I dobija blagoslov od vladike rpc... kako drugacije nazivati nekog takvog osim pravoslavnim talibanom....u srbiji je gorski vijenac redovna lektira u skolama a cetnici( militanti spc kojih danas ima na desetine hiljada po cijelom zb) se smatraju antifasistima ..kako drugacije to nazvati nego sizofrenijom.dscile je napisao/la: ↑20 jul 2022, 11:48Pa lik u 99.9% upisa na neki nacin vrijedja sve Srbe i crkvu. Vise je zatucan nego sizofren. Ja napisem na temi da se nadam da ce se rat sto prije zavrsiti, jer najvise naj*ba obican narod.. i nakaci mi se pet likova da sam cetnik. Mogu misliti sta bi bilo kad bih ja npr. prozivao sve Muslimane da su teroristi i konstantno kenjao po Islamu. Doduse, kad bih pisao nesto sto ne mislim bio bih trol, a to vala nisam.
a o muslimanskim talibanima mislim isto kao I o pravoslavnim.... nikakve razlike... kad je ovdje Tema stanje u bih ovdje sam redovno kenjao po islamskoj zajednici koju smatram veleizdajnickom I antibosnjackom... Sama cinjanica da je sda politicko krilo iste ti dovoljno govori ko su oni I sta su ...denedavno je glavni muftija bio bivsi agent KOSa Mustafa ceric kodno ime vezir... da neduljim ...
Ukri rokaju po enogradaru gdje se nalazi ona nuklearna elektrana ...neznam je li to bas pametno... nek se jedan projektil omakne odosmo svi u pm...
Ocigledno je unistavanje skladista dalo rezultate jer rushisti kao da nemaju dovoljno artiljerije da poklope ukrajince na donbaskom I harkivskom frontu... a do prije 2 sedmice su doslovice ravnali sve I tjerali ukre na povlacenje... rokanje po antonovskom mostu kod hersona je napravilo velike rupe tako da vojna vozila nemogu vise proci...jos srusit zeljeznicki most I rushisti su u kotlu.. nadam se skorom unistenju rusisticke zgadije...
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Seversk je izgleda napušten od strane ukrajinaca, koji su se navodno pozicionirali na okolna uzvišenja, a i rusi takođe ne ulaze u sam grad.Fudbal je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:21Ma otkako je pao Lisičak nema nekih značajnijih pomjeranja na mapi. Rusi nešto sitno napreduju na Bahmutu, Seversku i Soledaru (ima par objava da su ga već zauzeli). Na ostalim dijelovima fronta je razmjena vatre. Ukri pokušavaju oko Heršona i imaju nekih sitnih pomjeranja. Uglavnom nakon današnjeg izlaganja Lavrova oko Zaporoške i Heršonske oblasti ja ne očekujem da će rat završiti u ovoj godini.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo je mnogo besmislenih ratova ali ovaj je jedan od top3. Rusi guraju i ginu za nista, a vec kontrolisalo Krim koji je i bitan. Salju ovu bijedu u rat, a na ulicama Moskve sve regularno kao da nije ista drzava. I guraju kroz neke zabiti iako imaju najvecu drzavu koja je slabo naseljena. Pravi divljaci, da pricamo o srednjem vijeku pa hajde.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- Direktor CIA-e: Ukupan broj poginulih Rusa u ratu u Ukrajini procjenjuje se na 15.000, a broj povrijeđenih je tri puta veći
- SAD su obučile 200 ukrajinskih vojnika na raketnim sistemima HIMARS sa višestrukim lansiranjem: oružje se isporučuje iz SAD u roku od 48 sati od Bajdenove odluke, a na prvim linijama nakon dvije sedmice obuke
- SAD pomno prate ukrajinsku potrošnju municije HIMARS, što je veća briga od broja lansera: general Mark Milley
- Josep Borrell: Države članice EU složile su se da mobiliziraju 5. tranšu vojne pomoći od 500 miliona eura za dalju podršku ukrajinskim oružanim snagama. EU ostaje fokusirana i nepokolebljiva u podršci Ukrajini, zajedno sa partnerima
- SAD su obučile 200 ukrajinskih vojnika na raketnim sistemima HIMARS sa višestrukim lansiranjem: oružje se isporučuje iz SAD u roku od 48 sati od Bajdenove odluke, a na prvim linijama nakon dvije sedmice obuke
- SAD pomno prate ukrajinsku potrošnju municije HIMARS, što je veća briga od broja lansera: general Mark Milley
- Josep Borrell: Države članice EU složile su se da mobiliziraju 5. tranšu vojne pomoći od 500 miliona eura za dalju podršku ukrajinskim oružanim snagama. EU ostaje fokusirana i nepokolebljiva u podršci Ukrajini, zajedno sa partnerima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemoj misliti da su bilo šta uradili na svoju ruku, odnosno bez odobrenja USA . Pitanje je zašto USA to dozvoljava.BIHpatriota je napisao/la: ↑20 jul 2022, 08:54E moja Europo, nemaš ti kičmu ni za sankcije a kamoli neki rat.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Je li Vladimir Putin na samrtnoj postelji, šta kaže CNN i BBC?
Kakav zaokret kod ove dvorske lude 
Navodno, Rusi planiraju sutra snimiti uništenje makete HIMARS sistema na nekom poligonu u Bjelorusiji
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Satrase Ukri mocnim himarsima a pedlja se nisu pomjerili od kako su isti isporuceni. Kakve vi gluposti sve gutate od strane imperije lazi.
Imperija lazi je definitivno najjaci mitomansko-rusofilna umotvorina ikad 
Bogami nisu ni talibani... kako Im unistise skladista municije Nema vise ravnanja gradova nego je linija tamo gdje je bila kad je pao lisicansk... tj bahmut- siversk- soledar... rushisti su okruzeni u visokopilyji kod hersona bolje im je da se predaju bice zamjenjeni za azovstal branioce... herson polako postaje logor a 15 000 ruskih vojnika je tu... bolje da se predaju nego da bjeze jer ce ih u bjezaniji poklopiti m777 I himars... obruc oko donetska se polako steze
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.