Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Ispadalo se i od slabijih ekipa, a i još će. Tako da, opušteno Rođeni.
Velež nije uložio ogromne pare u ekipu, nije ni prošle sezone igrao nešto specijalno, da bi sad 100% prošli bilo kakvu ekipu u Evropi.
Velež nije uložio ogromne pare u ekipu, nije ni prošle sezone igrao nešto specijalno, da bi sad 100% prošli bilo kakvu ekipu u Evropi.
- Shategabri
- Kontakt:
Amarov potpis.
Evropa i to. To neko očekivao da će se nešto promijeniti?
Evropa i to. To neko očekivao da će se nešto promijeniti?
Koševo Zapad
Ti si bolestanLovacnaJelene je napisao/la: ↑22 jul 2022, 08:01Amar Amar, Osim Osim.
Najidealnija osoba za trenera, koja zna predstaviti seljacki klub kao Velez.
Trener seljak, klub seljacki. Idealan spoj, rezultati nece izostati.
ABd druga liga opet, poslije Oktobra. Nece vise Večez biti na budjetu, kao sto je Zeljeznicar na budjetu NS.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- RollingPaper
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
K'o što neko ranije napisa, ovo je neki mentol s foruma garant 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Jutro , jel netko od komsija može provjeriti ima li u GOSTE prednji desni amortizer za pasata 5 , hvala .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Par puta juče hoću da napišem da se TC ne smije plašiti Alkmaara, ali sve kasnije ću, kasnije ću. Ovi klubovi iz Holandije su uglavnom nafurani kao kod nas Pitari, a istina je da imaju dva jaka kluba i da su ostali uglavnom buranija. Mi i dalje imamo onaj osjećaj kao jao to je ekipa iz Holandije, skinimo gaće. Mislim, jesu bolji i o tome je smiješno raspravljati ali nisu ni bilzu tako jaki koliko se diže hajp.
Što se tiče Veleža, na stranu ovaj delirijum Pitara, ali Hamrun nije nimalo naivna ekipa, ljudi su prekucali Alaškert koji je bio sjajan prošle sezone, ali mi te ekipe još uvijek doživljavamo kao egzotiku i kante za nabijanje pa ih onda neki Milsami otrijezni.
Što se tiče Veleža, na stranu ovaj delirijum Pitara, ali Hamrun nije nimalo naivna ekipa, ljudi su prekucali Alaškert koji je bio sjajan prošle sezone, ali mi te ekipe još uvijek doživljavamo kao egzotiku i kante za nabijanje pa ih onda neki Milsami otrijezni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kaže brat "što se tiče Veleža" i onda spominje "neki Milsami".
Zašto ne neki Hamrun, s njima su igrali, sjećaš se? Ili npr. neki Metalurg?
Nekad te izbace Milsami i Hamrun, a nekad ti izbaciš Atromitos, Genk, AEK, Utrecht... To je fudbal.
"Neki" Milsami trenutno igra 2. pretkolo konferencijske lige i ima 2:2 s gostovanja u Finskoj, gdje je tvoj velikan, pa ti je Milsami "tamo neki"?
Ti k'o da si ostao zarobljen u 2005. godini pa ti Luksemburg, Malta, Moldavija i sl. predstavljaju nešto što ćeš pregaziti s pola snage. Pa vi ste izbacili Sheriffa birvaktile, a Sheriff prošle godine Dinama i Zvezdu, a evo i sada nikad jačeg Zrinjskog.

"Neki" Milsami trenutno igra 2. pretkolo konferencijske lige i ima 2:2 s gostovanja u Finskoj, gdje je tvoj velikan, pa ti je Milsami "tamo neki"?
Ti k'o da si ostao zarobljen u 2005. godini pa ti Luksemburg, Malta, Moldavija i sl. predstavljaju nešto što ćeš pregaziti s pola snage. Pa vi ste izbacili Sheriffa birvaktile, a Sheriff prošle godine Dinama i Zvezdu, a evo i sada nikad jačeg Zrinjskog.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Sve ovo stoji, ali mi smo sinoc na terenu izgledali kao da imamo 2 igraca manje, vezni red kao da ne postoji. Jedva smo dolazili do lopte i kad bi napokon dosli do nje nismo znali sta cemo s njom. Protok lopte je blago receno uzasan, sve ide previse sporo i nijednu smislenu akciju nismo u stanju odigrati. Ocigledno je da igraci i Osim nisu kliknuli niti ce kliknuti. Rijec motivacija i presing u njegovom vokabularu izgleda da ne postoje, ali sta je tu je.LeonProfessional je napisao/la: ↑22 jul 2022, 08:06Ispadalo se i od slabijih ekipa, a i još će. Tako da, opušteno Rođeni.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Cuj mi nekim opsjednuti, a on cijelu noc isti post copy paste, samo par rijeci promijeni

Kao da ih i jutros drži euforija?
btw. Uefa kaže službeno 7186 gledalaca sinoć.
Poluprazna Grbavica > "pun" pod Bijelim brijegom
btw. Uefa kaže službeno 7186 gledalaca sinoć.
Poluprazna Grbavica > "pun" pod Bijelim brijegom

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Velež bi se plasirao u grupe da ima 30% budžeta bosanskog Dinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma burazeru od prve prijateljske do danas. Znaci 7-8 utakmica. Na svakoj utakmici je sredina prazna bila. Kako to čovjeku ide na živce, isto kao to namjerno radi. A sad da ne pričam o brzini igrača naprijedMostarskiSin je napisao/la: ↑22 jul 2022, 09:43Sve ovo stoji, ali mi smo sinoc na terenu izgledali kao da imamo 2 igraca manje, vezni red kao da ne postoji. Jedva smo dolazili do lopte i kad bi napokon dosli do nje nismo znali sta cemo s njom. Protok lopte je blago receno uzasan, sve ide previse sporo i nijednu smislenu akciju nismo u stanju odigrati. Ocigledno je da igraci i Osim nisu kliknuli niti ce kliknuti. Rijec motivacija i presing u njegovom vokabularu izgleda da ne postoje, ali sta je tu je.LeonProfessional je napisao/la: ↑22 jul 2022, 08:06Ispadalo se i od slabijih ekipa, a i još će. Tako da, opušteno Rođeni.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Gdje si to vidio brate
Ako je istina onda je golemo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jao Pitara
Stvarno ste opet dokazali da smo najveći klub u državi
Stvarno ste opet dokazali da smo najveći klub u državi
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sto ti je jaro moj opsesija jednim klubom. Ima drug i drugih klubova i navijaca, trenutno ovdje se komentarise evropa, ova gdje vas nema dugi niz godina. Doduse niste vi vise kompetentni ni da pisete o istoj!

-
- Kontakt:
Realno nema šanse da je ondje bilo 3 ipo hiljade ,maximalno 4 ,pa na onoj tribini iza gola nema šanse da je bila milja ,vamo plafon plafona 3
Krajina1999 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:02Realno nema šanse da je ondje bilo 3 ipo hiljade ,maximalno 4 ,pa na onoj tribini iza gola nema šanse da je bila milja ,vamo plafon plafona 3

Ma 1000 sve skupa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Isto kao sto je vas prosle sezone bilo 2,800 protiv Borca. Nas je bilo 7,186Krajina1999 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:02Realno nema šanse da je ondje bilo 3 ipo hiljade ,maximalno 4 ,pa na onoj tribini iza gola nema šanse da je bila milja ,vamo plafon plafona 3
UEFA ima tacan broj, treba njima vjerovati
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.