Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Izgleda zdravo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo ima 1100 kalorija. Pojedi još 300-400 kalorija voća i povrća (700 g) i pravo zdravo realno a gubiš kile

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako je vjerovati medijima u ovom slucaju, veliki naklon za Saudijce i njihovu moc poslovanja
Znaci EU i Amerika kao lupaju sankcije na rusku naftu, fol hoce da budu nezavisni od nje. I sta se onda desava? Saudijci kupe od Rusa naftu, pa je prodaju po skupljim cijenama Americi i EU

Znaci EU i Amerika kao lupaju sankcije na rusku naftu, fol hoce da budu nezavisni od nje. I sta se onda desava? Saudijci kupe od Rusa naftu, pa je prodaju po skupljim cijenama Americi i EU

Sta bi s 90minuta forumasem, jel banovan ili ?
- AshburtonG
- Kontakt:
Americko smece. Zato i izgleda 60% nacije kao vreca govana. Mislim da su ubjedljivi broj jedan po broju i procentu pretilih ljudi, sto se tice razvijenog svijeta.
Zasto si ti Chiefa banovao?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Debilna nacija , milioni beskućnika koji umiru jer nemaju novca za hranu i milioni debelih koje država hraniAshburtonG je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:56Americko smece. Zato i izgleda 60% nacije kao vreca govana. Mislim da su ubjedljivi broj jedan po broju i procentu pretilih ljudi, sto se tice razvijenog svijeta.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
I ta debljina je znak siromaštva. Da se zasitiš u jeftinim fast foodovima gdje jedu siromašni u Americi treba ti minimalno 1000 kalorija po obroku(Big mac/srednji pomfrit i kola) a jedu 3 takva obroka dnevno uz užine koje su takodjer bombe poput čokoladica, čipseva itd. Zdrav obrok može imati i 500 kalorija i biti itekako zasitan ali je cesto skupbombaysaphire je napisao/la: ↑22 jul 2022, 21:24Debilna nacija , milioni beskućnika koji umiru jer nemaju novca za hranu i milioni debelih koje država hraniAshburtonG je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:56Americko smece. Zato i izgleda 60% nacije kao vreca govana. Mislim da su ubjedljivi broj jedan po broju i procentu pretilih ljudi, sto se tice razvijenog svijeta.
![]()
![]()
![]()
#Punoljetstvo
Jeste znak siromastva ko jede to cesto. Ali dosta ljudi je i u trci, frci pa nabrzake jede sta mu prvo naleti.
Pola miliona beskucnika, i to u vecini narkomani ili ex narkomani, na 330 miliona ljudi nije toliko lose.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 jul 2022, 21:24Debilna nacija , milioni beskućnika koji umiru jer nemaju novca za hranu i milioni debelih koje država hraniAshburtonG je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:56Americko smece. Zato i izgleda 60% nacije kao vreca govana. Mislim da su ubjedljivi broj jedan po broju i procentu pretilih ljudi, sto se tice razvijenog svijeta.
![]()
![]()
![]()
Oko 11% zivi ispod linije siromastva, dok 24% zaradjuje preko 100 hiljada godisnje, znaci vece su ti sanse da zaradjujes preko 100k nego da budes siromasan. Only in US of A
Ovako na prvu, visoki su ovo procenti.alemsa je napisao/la: ↑22 jul 2022, 22:41
Pola miliona beskucnika, i to u vecini narkomani ili ex narkomani, na 330 miliona ljudi nije toliko lose.
Oko 11% zivi ispod linije siromastva, dok 24% zaradjuje preko 100 hiljada godisnje, znaci vece su ti sanse da zaradjujes preko 100k nego da budes siromasan. Only in US of A
Jesu na prvu, ali porodica koja zaradjuje ispod 30k godisnje dobije onda pomoc od vlade, recimo cetveroclana porodica bi dobila (ofrlje) $800 mjesecno za hranu (food stamps), dobije dzaba zdrastvo itd. Tako da tehnicki (po zaradi) se vodi kao ispod linije siromastva, no ne moze biti gladan. Meso ti je jeftinije ovdje nego u Bosni, kila banana dollar, kod vas je 3.5 km, peceno pile $5, kod vas 12 marakasljivo je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:10Ovako na prvu, visoki su ovo procenti.alemsa je napisao/la: ↑22 jul 2022, 22:41
Pola miliona beskucnika, i to u vecini narkomani ili ex narkomani, na 330 miliona ljudi nije toliko lose.
Mi se dobro držimo po ovoj statistici. Još kad bi recimo planinarstvo doživjelo bum gdje bi nam bio kraj.AshburtonG je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:56Americko smece. Zato i izgleda 60% nacije kao vreca govana. Mislim da su ubjedljivi broj jedan po broju i procentu pretilih ljudi, sto se tice razvijenog svijeta.
+ da malo promijenimo prehrambene navike jer se kod nas jede previše masna hrana i to mi jedemo da se najedemo a ne da nismo gladni.
Posto je paradajz, je li sav istialemsa je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:16
Jesu na prvu, ali porodica koja zaradjuje ispod 30k godisnje dobije onda pomoc od vlade, recimo cetveroclana porodica bi dobila (ofrlje) $800 mjesecno za hranu (food stamps), dobije dzaba zdrastvo itd. Tako da tehnicki (po zaradi) se vodi kao ispod linije siromastva, no ne moze biti gladan. Meso ti je jeftinije ovdje nego u Bosni, kila banana dollar, kod vas je 3.5 km, peceno pile $5, kod vas 12 maraka

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odakle ti te cijene izvlačiš?alemsa je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:16Jesu na prvu, ali porodica koja zaradjuje ispod 30k godisnje dobije onda pomoc od vlade, recimo cetveroclana porodica bi dobila (ofrlje) $800 mjesecno za hranu (food stamps), dobije dzaba zdrastvo itd. Tako da tehnicki (po zaradi) se vodi kao ispod linije siromastva, no ne moze biti gladan. Meso ti je jeftinije ovdje nego u Bosni, kila banana dollar, kod vas je 3.5 km, peceno pile $5, kod vas 12 marakasljivo je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:10Ovako na prvu, visoki su ovo procenti.alemsa je napisao/la: ↑22 jul 2022, 22:41

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imal volovskog srca u Americi
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- FabioMiretti
- Kontakt:

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Može li se
Forumasi ajmo, treba mi pomoc
Sjeca li se neko one slike naseg navijaca , malo krupniji covjek procelav, da li je slovacka ili kaunas, nisam siguran, uglsvnom gleda za onim trebama, nageo se na jednu nogu i smeka ih. Bio je meme o tome
Treba mi ta slika ako neko moze da nadje
Sjeca li se neko one slike naseg navijaca , malo krupniji covjek procelav, da li je slovacka ili kaunas, nisam siguran, uglsvnom gleda za onim trebama, nageo se na jednu nogu i smeka ih. Bio je meme o tome
Treba mi ta slika ako neko moze da nadje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.