FRANK RIBERY je napisao/la: ↑21 jul 2022, 12:45
Felixians4 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:45
FRANK RIBERY je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:22
Efes je ostankom Vase jedini favoriti za titulu. Sve mimo toga bice senzacija bez obzira sto ima jos ekipa koje komotno mogu igrati u NBA-u.
Ove godine Ce svi gubiti mnogo vise nego ranijih godina, jer uslovno receno slabiji timovi poput Zvezde,Partizana, Panate,Albe, Asvela imace na raspolaganju odlicne rostere.
Monaco i Fener su prosirili listu kandidata za F4.
ma kakvi senzacija. oni su najdominantniji zapravo bili u prekinutoj sezoni. ove godine i lani mučenje po pola sezone i na kraju na knap propu u playoffu i na F4 sve su dobili u egalu. OK,konkretno Alba je na papiru ponešto slabija nego lani,mnogi su izmijenjeni,najviše CZV i Maccabi.
Fener je ostao bez de Coloa i Veselog,Polonare, doveo Bjelicu,Wilbenkina,Hayesa.
apsolutno je suludo projicirati f4 kandidate drugog reda kada su to jako izjednačeni rosteri po suhoj klasi i struci.
zasad nešto slabiji u odnosu na uspješnu sezonu je Oly(no ostaje Vezenkov) odlascima Dorseya i Martina,penzijom Printezisa
Ne slazem se sa vecinom, navijaš za Barsu i jednostavno nisi objektivan. Ja sma se zadnje dvije sezone nacitao odominaciji Barselone, smao nigdje tih trofeja.

Alba je umjesto Da Silve dovela ozbiljan prospekt iz Italije, doveli su i Žigu Samara koji je imao odlicnu sezonu u ACB-u. Svi igrači su godinu iskusnija, ako ostane Smith to je sigurno kvalitetnija ekipa nego prosle sezone.
Sta napisa za Efes pa osta ziv.
Oni su zadnje dvije godine najvise problema imali zbog korone i povreda, to je glavni razlog sto su na pocetku sezone zaostajali. Kad su Micic i Larkin zeljni igre, nikakav Real i Barsa ih ne mogu zaustaviti. Za razliku od Mirotica koji nestane kad ga najvise trebaju, oni su pravi lideri tima. Doveli su top igraca Clyburna, te bolje igrace od onih koji su ih napustili. Ako ne bude problema sa koronom i povreda, znamo ko ce i cetvrtu sezonu zaredom biti najbolji.
Slazem se sa kraljem u vezi Fenera, svakog koga Itudis vodi je kandidat za F4.
ne navijam ni za kog. čak sam za efes navijao do prije par godina,uz cska. pa o tome se i radi,neki mit je da je barca imala mega uber ekipu pa se i zato po šarunasu sere pretjerano.
alba mi se jako dopada kao klub,uostalom lammersa i koumadjea imam na svojoj "shortlisti" kad su bili "nigdje", van drafta,2.španjolska. nasljednik aita radi odlično,imaju super scouting,publiku,dobra je to ekipa. no ipak,fontecchija će teško nadomjestiti.
a šta to napisah za efes pa osta živ,nu prosvijetli me!? da,nikakav real ih ne može zaustaviti,a sakati real ih umal izbaci nakon što ih efes pomeo prve dvije u istanbulu i u madridu imao kontrolu u obje,laso ih uneredio potom zonom i miksanjem,garuba se nametnuo.. da nije simon pogodio onu trojku,tko zna. isto i sada,micić odlučio protiv olya i u finalu dobili da ne može tješnje reala,i lani na f4, upraov clyburn mašio trojku za velebni preorket CSKA,u finalu isto egal bio.
nisam rekao da nisu najbolji niti da nisu zaslužili titulu,no po tvome ispada da su se prošetali i da će se prošetati opet. eto,baš larkin je podbacio u ovom finalu,izvukao pleiss i elijah uz opet clutch micića.
ne tvrdim ni za fener ništa. ali kandidati za f4 legitimno može dvocifren broj klubova reći da jesu i neće pogriješiti.
ne slažeš se s većinom,a taj post za koji to tvrdiš sadržajno pun činjenica s kojima se nemaš što (ne) složiti?