FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
stadion u Bosanskom Novom nema reflektore da bi se igralo u nocnom terminu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovo je bruka i sramota što Errea radi s dresovima. Nikad još nisam vidio i čuo da jedan klub treba da dobije nove dresove, a da u novu sezonu uđe u staroj kombinaciji ili onim trening dresovima s lagera. Amaterski potez ako se ispostavi tačnim. Po nekoj logici, sigurno ima osnova da se ugovor raskine ili pucaju penali Italijanima.
Znam, al su mogli barem u 17:30h ili 18h.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 22 jul 2022, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bez obzira, dokazali su da o tome ne vode racuna. U ovakvim slucajevima savez bi trebao da naredi zamjenu domacinstva ili igranje na drugom stadionu koji ima reflektore (zasto ne u Modrici, Sloga sutra igra). Zdravlje igraca na prvom mjestu, za vikend je na snazi crveni meteoalarm, sutra su temperature na oko 40 stepeni pa i iznad, a u terminu kada mi budemo igrali oko 35. Tada je preporuceno mirovanje, a ne fizicka aktivnost 90 minuta.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
samo bog zna kakav je ugovor potpisala sabrinaGalileoGalilei je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:47Ovo je bruka i sramota što Errea radi s dresovima. Nikad još nisam vidio i čuo da jedan klub treba da dobije nove dresove, a da u novu sezonu uđe u staroj kombinaciji ili onim trening dresovima s lagera. Amaterski potez ako se ispostavi tačnim. Po nekoj logici, sigurno ima osnova da se ugovor raskine ili pucaju penali Italijanima.
pored macron opreme ona odabere ovo italijansko smece
ovaj stadion su iz Borca prijavili kao zamjenskiBez obzira, dokazali su da o tome ne vode racuna. U ovakvim slucajevima savez bi trebao da naredi zamjenu domacinstva ili igranje na drugom stadionu koji ima reflektore (zasto ne u Modrici, Sloga sutra igra). Zdravlje igraca na prvom mjestu, za vikend je na snazi crveni meteoalarm, sutra su temperature na oko 40 stepeni pa i iznad, a u terminu kada mi budemo igrali oko 35. Tada je preporuceno mirovanje, a ne fizicka aktivnost 90 minuta.
u Modrici su igrali Europu jer on jedini ispunjava uslove za odigravanje takmicenja pod okriljem Uefe
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 22 jul 2022, 20:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma neozbiljno brate, ne može se opisati. Prvi put čujem da će klub u novu sezonu ući u staroj opremi, pa će za koje kolo predstaviti novu. Šta čovjek sve neće vidjeti grob te ebo.benko21 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:51samo bog zna kakav je ugovor potpisala sabrinaGalileoGalilei je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:47Ovo je bruka i sramota što Errea radi s dresovima. Nikad još nisam vidio i čuo da jedan klub treba da dobije nove dresove, a da u novu sezonu uđe u staroj kombinaciji ili onim trening dresovima s lagera. Amaterski potez ako se ispostavi tačnim. Po nekoj logici, sigurno ima osnova da se ugovor raskine ili pucaju penali Italijanima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Neće za koje koloGalileoGalilei je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:58
Ma neozbiljno brate, ne može se opisati. Prvi put čujem da će klub u novu sezonu ući u staroj opremi, pa će za koje kolo predstaviti novu. Šta čovjek sve neće vidjeti grob te ebo.

Ne slusate kada pricam

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nije ni Macron pljacka,evo imamo primjer Zeljeznicara gdje ulaze u trecu sezonu sa istim dresovima.
Tako da ono pomirimo se sa cinjenicom da smo amaterska liga sa profesionalnim ugovorom igraca
Tako da ono pomirimo se sa cinjenicom da smo amaterska liga sa profesionalnim ugovorom igraca

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma vraćaj nike ba ljudi samo promijene font i to je to, uvijek znas na cemu siGalileoGalilei je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:58Ma neozbiljno brate, ne može se opisati. Prvi put čujem da će klub u novu sezonu ući u staroj opremi, pa će za koje kolo predstaviti novu. Šta čovjek sve neće vidjeti grob te ebo.benko21 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:51samo bog zna kakav je ugovor potpisala sabrinaGalileoGalilei je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:47Ovo je bruka i sramota što Errea radi s dresovima. Nikad još nisam vidio i čuo da jedan klub treba da dobije nove dresove, a da u novu sezonu uđe u staroj kombinaciji ili onim trening dresovima s lagera. Amaterski potez ako se ispostavi tačnim. Po nekoj logici, sigurno ima osnova da se ugovor raskine ili pucaju penali Italijanima.

I Partizan je dva kola igrao sa starim Nike dresovima.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑22 jul 2022, 20:09Ma vraćaj nike ba ljudi samo promijene font i to je to, uvijek znas na cemu siGalileoGalilei je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:58Ma neozbiljno brate, ne može se opisati. Prvi put čujem da će klub u novu sezonu ući u staroj opremi, pa će za koje kolo predstaviti novu. Šta čovjek sve neće vidjeti grob te ebo.![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Za našu tekmu i onu na Pecari su imali slobodne termine od 17 i 19 sati. Tako je odabrano i tjt.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Jel jos nekog qurac boli kad ce ti novi dresovi?
Nekako bi vise volio da sam prvak u bijeloj majci, nego maneken u armani odijelu.
Nekako bi vise volio da sam prvak u bijeloj majci, nego maneken u armani odijelu.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dresovi iz prosle sezone su sasvim ok. Nego daj da pljujemo po Sabrini. Bolja je od ajle garant. Helem.LovacnaJelene je napisao/la: ↑22 jul 2022, 20:21Jel jos nekog qurac boli kad ce ti novi dresovi?
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja se ne sjecam da su nasi ista tako ikada organizovali, barem u zadnje vrijeme... Mislim na klub... ??? Horde jesu...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sta si htio reci u ovoj posljednjoj recenici??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, skoJaa, UltraSa46 i 76 gostiju.