Normalno, uporedio sam Slobodu sa klubom sa dalako najmanjom navijackom bazom u regiji jer ovi opasno ugrozavaju klub sa svojim potezima, dva puta smo trebali ispasti iz lige od kako ova uprava vodi klub i to sa gradskim parama, vrijeme je da ih faraon zamijeni.Beduin je napisao/la: ↑22 jul 2022, 22:10Sloga samo moze bito na kur4ini vecoj od Slobode. Kakva posjeta i interesovanje brate, mi smo Sloboda, velikanSkver je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:41Usutila se raja, ne zna se dal zbog neatraktivnog protivnika ili je raji dokurcilo...hit prelaznog roka je dobijanje nadimka u vidu celicnog Jahinja....raja ce vjerovatno dolaziti zbog njega na utakmice kad vec nema igraca zbog kojih bi dolazili ili interesovali se za utakmice....mislim da ce mo ove sezone oboriti rekord slabih posjeta, uskoro ce i Sloga imati vecu posjetu i interesovanje od Slobode.....![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
Selam

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Znaci Jarovic moze igrat?DamirT je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:32Fudbaleri Širokog Brijega ugostit će Slobodu u drugom kolu Premijer lige BiH, a meč se igra u nedjelju na stadionu Pecara.
Široki Brijeg je u prvom kolu imao problem sa određenim brojem stranih igrača koji nisu registrovani, a problemi nisu riješeni do drugog kola, te će i u drugom kolu Široki Brijeg imati značajan broj izostanaka.
Sljedećih pet igrača neće igrati za hercegovački tim protiv Slobode:
Petar Turković, lijevi bek, Hrvatska (05.06.1997.)
Cyrille Kpan, desno krilo, Burkina Faso (30.05.1998.)
Ivan Pranjić, desni bek, Hrvatska (06.08.1999.)
Alisson Taddei, ofanzivni vezni, Brazil (10.07.1997.)
Bruno de Souza Olivera, centralni defanzivac, Brazil (09.06.1996.)
S druge strane, i Sloboda će imati svoje probleme, a tuzlanski tim ne može računati na tri igrača u ovoj utakmici:
Nikola Komazec, napadač, Srbija (15.11.1987.)
Adam Vošnjak, zadnji vezni, Slovenija (26.07.2000.)
Melvin Osmić, zadnji vezni, BiH (16.02.1999)
Ipak imamo napadaca.
Pretpostavljam sudeci po pripremnim da bi to ovako nesto trebalo izgledati:

Mozda Maksa u prvoj ili Delic na poziciji Mehmedovica, sumnjam da ce nesto drugacije biti, i pitanje je ko ce u spicu poceti.
Samo da ne igramo bunker, ne bi me cudilo da Saida gurne u spic a ne moze to igrati.
- Beduin
- Kontakt:
Vrijeme je da se klub skine sa gradskog budzeta. To je vrijeme. Ali u tom slucaju se sa gradskog budzeta skida i placanje duga pa ako nemas alternativu naj3bo si. Ali ovako ne ide vise. Samo novi vlasnik i ulagac i nista drugo. Dovoljno sto dajem pare na ulaznice, donacije, rekvizite, clanske, pizde materine, jos dajem i pare za funkcionisanje i upravljanje klubom gdje me niko nista ne pita (ne samo mene, nego svakog cije se pare izdvajaju za gradski budzet) i gdje klub samo egzistira reda radi, i ne samo da ne napreduje i ne igra nikakvu u logu u ligi od rata na ovamo, nego nazaduje, srozava se, postaje predmet sprdnje i gubi svoj prepoznatljiv identitet, historiju, ulogu...Skver je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:48Normalno, uporedio sam Slobodu sa klubom sa dalako najmanjom navijackom bazom u regiji jer ovi opasno ugrozavaju klub sa svojim potezima, dva puta smo trebali ispasti iz lige od kako ova uprava vodi klub i to sa gradskim parama, vrijeme je da ih faraon zamijeni.Beduin je napisao/la: ↑22 jul 2022, 22:10Sloga samo moze bito na kur4ini vecoj od Slobode. Kakva posjeta i interesovanje brate, mi smo Sloboda, velikanSkver je napisao/la: ↑22 jul 2022, 19:41
Usutila se raja, ne zna se dal zbog neatraktivnog protivnika ili je raji dokurcilo...hit prelaznog roka je dobijanje nadimka u vidu celicnog Jahinja....raja ce vjerovatno dolaziti zbog njega na utakmice kad vec nema igraca zbog kojih bi dolazili ili interesovali se za utakmice....mislim da ce mo ove sezone oboriti rekord slabih posjeta, uskoro ce i Sloga imati vecu posjetu i interesovanje od Slobode.....![]()
Ali kako kazu, dajmo im podrsku jer su doveli sad Komazeca, mozda cemo se boriti i za sredinu tabele, a Uprava nije duzna izaci u javnost i reci poneku stvar o klubu i gdje idu nase pare. Ne njihove, nego NASE pare.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Siroki bez publike znaci nasa su 3 boda.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa zamisli samo Balica na ovu ekipuSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 11:56Znaci Jarovic moze igrat?DamirT je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:32Fudbaleri Širokog Brijega ugostit će Slobodu u drugom kolu Premijer lige BiH, a meč se igra u nedjelju na stadionu Pecara.
Široki Brijeg je u prvom kolu imao problem sa određenim brojem stranih igrača koji nisu registrovani, a problemi nisu riješeni do drugog kola, te će i u drugom kolu Široki Brijeg imati značajan broj izostanaka.
S druge strane, i Sloboda će imati svoje probleme, a tuzlanski tim ne može računati na tri igrača u ovoj utakmici:
Ipak imamo napadaca.
Mozda Maksa u prvoj ili Delic na poziciji Mehmedovica, sumnjam da ce nesto drugacije biti, i pitanje je ko ce u spicu poceti.
Samo da ne igramo bunker, ne bi me cudilo da Saida gurne u spic a ne moze to igrati.

Bila bi to jedna skroz neloša ekipa...
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
I još nešto;
-nimalo mi se ne svidja da u prvih 11 vidim i Kapeta i Osmica na bekovima. Ako su to ona dva ista igrača od prošle sezone, tu će najviše da škripi. Kažem "ako", pošto apsolutno ništa nisam pratio što se tiče ekipe tokom pripremnog perioda. Mislim da je to prvi put u zadnjih 15ak godina.
-nimalo mi se ne svidja da u prvih 11 vidim i Kapeta i Osmica na bekovima. Ako su to ona dva ista igrača od prošle sezone, tu će najviše da škripi. Kažem "ako", pošto apsolutno ništa nisam pratio što se tiče ekipe tokom pripremnog perioda. Mislim da je to prvi put u zadnjih 15ak godina.

075
Gdje je i sta radi Mladen Veselinovic?
-
- Kontakt:
Sutra samo po 3 boda!!!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Imaju veliku prednost u odnosu na nas jer su već odigrali jedan meč u prvenstvu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ehhh sa Balicem bi bili jaci 30% sigurno.TzBulevar87 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:54Pa zamisli samo Balica na ovu ekipuSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 11:56Znaci Jarovic moze igrat?DamirT je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:32Fudbaleri Širokog Brijega ugostit će Slobodu u drugom kolu Premijer lige BiH, a meč se igra u nedjelju na stadionu Pecara.
Ipak imamo napadaca.
Samo da ne igramo bunker, ne bi me cudilo da Saida gurne u spic a ne moze to igrati.![]()
Bila bi to jedna skroz neloša ekipa...
Kako sam cuo ostali mu duzni 4-5 plata.
Prije bih rekao da ce Saida na spica Sasu lijevo a zamijeniti pozicije delicu i mehmedovicu, moguce je da civa zaigra umjesto Jusica ili Kapetanovica. Steta sto nema Komazeca mislim da ce se to sutra bas osjetiti. Ovo je odlicno gostovanje da vidimo kakav su mentalitet sebi stvorili i jel im stvarno Jaha nabrij'o daMu.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 11:56Znaci Jarovic moze igrat?DamirT je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:32Fudbaleri Širokog Brijega ugostit će Slobodu u drugom kolu Premijer lige BiH, a meč se igra u nedjelju na stadionu Pecara.
Ipak imamo napadaca.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Said ne igra danas, Jusić kapiten.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Jel Komazec, M.Osmic i Vosnjak otpadaju definitivno za danas? Sta je sa Saidom...i remi bi danas bio dobar
-
- Kontakt:
Haman da otpadaju iako mi nije jasno zašto, a najviše za M. Osmića on od ove trojice ima državljanstvo BiH I iz BiH je tako da nije stranac. Mislim da se može I pobijediti Široki nisu oni mista kvalitetniji od nas, a i njima fali još više igrača.LaBombonera88 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 10:31Jel Komazec, M.Osmic i Vosnjak otpadaju definitivno za danas? Sta je sa Saidom...i remi bi danas bio dobar
-
- Kontakt:
Sretno danas ekipi da nas obraduju sa 3 boda!
- RollingPaper
- Kontakt:
Lagano ko plitak potok!!! 3 boda su nasa!
-
- Kontakt:
Bilo bi lijepo startovati sa 3b nismo nikad cini mi tamo pobijediti i onda kad smo imali najjaci tim, kad smo bili drugi, al tradicija je tu da se mijenja i rusi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jul 2022, 10:43Haman da otpadaju iako mi nije jasno zašto, a najviše za M. Osmića on od ove trojice ima državljanstvo BiH I iz BiH je tako da nije stranac. Mislim da se može I pobijediti Široki nisu oni mista kvalitetniji od nas, a i njima fali još više igrača.LaBombonera88 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 10:31Jel Komazec, M.Osmic i Vosnjak otpadaju definitivno za danas? Sta je sa Saidom...i remi bi danas bio dobar
S hairom danas da zavrsi aBd.
Tesko bez Saida i Komazeca, mada bi i od one dvojice neko startao sigurno. Ogadite im fudbal balerine!
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.