Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

TheShed
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la TheShed » 23 jul 2022, 15:01

ZOGLI je napisao/la:
23 jul 2022, 14:40
Dal je moguce da ostajemo i bez kundea zbog barselone,to se u romanovo vreme nije smelo desi.
Nije do Boehlyja, ako je u pitanju igračeva želja kao u slučaju Raphinhe ne može se na to puno utjecati. Sjetimo se samo slučaja Abramoviča i Modrića.

Ipak vjerujem u Matt Lawa, taj nema greške kada su u pitanju informacije oko transfera u Chelseaju. :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 jul 2022, 15:06

Za rapinhu nas je deco naguzio realno.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 23 jul 2022, 15:30

soxx je napisao/la:
23 jul 2022, 15:06
Za rapinhu nas je deco naguzio realno.
Ne mislim tako jer prije svega Raphinha je imao želju da ode u Barcelonu, ne može ni Deco kao agent protiv igračeve volje.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 23 jul 2022, 15:32

Brazilci i Barsa su opce poznata veza. Kounde je bukvalno nas cekao i dok smo pokusali dovesti sve i jednog stopera u Evropi osim njega zakomplikovao Se transfer.
Ja Mislim da ce doci vidjet cemo. Kako god bolje I’m je da Se ubrzaju fali jos igraca jos valja to sve uigrati.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 24 jul 2022, 09:40

Fale nam kljucne pozicije i ima celu sezonu da nas muci problem napadaca,stopera dovescemo nekog,napadaca ne znam ko bi mogao dodje niti se povezujemo sa nekim,a svako ko dodje pretvori se u retarda neverovatno.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 24 jul 2022, 09:58

Ne samo to nego opet Se necemo rijesiti ovog dead weighta u ekipi.
Ako nista Koulibaly izgledao odlicno ali sta raditi sa Wernerom I ostalim blentama..

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 24 jul 2022, 10:21

Sinoć Raphina, Jesus i Haaland po gol, samo naše "pojacanje" u napadu ništa. Ne zna se je li gora odbrana ili napad.
A prvenstvo počinje za 15 dana.
Jes da ove utakmice ne moraju ništa značiti, ali koliko me sjećanje služi, kad god su odigrali loše predsezonu, ni sezona nije bila nešto.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 24 jul 2022, 10:27

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 24 jul 2022, 11:11

jose je napisao/la:
24 jul 2022, 10:21
Sinoć Raphina, Jesus i Haaland po gol, samo naše "pojacanje" u napadu ništa. Ne zna se je li gora odbrana ili napad.
A prvenstvo počinje za 15 dana.
Jes da ove utakmice ne moraju ništa značiti, ali koliko me sjećanje služi, kad god su odigrali loše predsezonu, ni sezona nije bila nešto.
Nije do Sterlinga vrlo malo lopti je dobio juce. Prosli je bio odlican vidi Se da zna. Ekipa je u kurcu. Pola igraca hoce da ide vec su negdje drugom u glavama. Koulibaly tek poceo igrati sa ekipom a jedini stoper trenutno ozbiljan osim njega je Silva.
Ceka se Kounde I eventualno jos jedan stoper. Tuchel experimentise i sa formacijama da rijesi probleme u napadu ali iskreno treba nam ili jedno bas Opasno krilo desno ili napadac. Kada igras sa 4 nazad Jorginho je beskoristan Mislim inace je beskoristan ali sa 4 nazad si izlozen. Nismo uigrani I kao sto rekoh Werner, Pulisic, Hakim, Azpi, Alonso svi bi isli. Na to sve imas Saara Barkleya I ove ostale klade.
Previse deadwooda a presporo dovodimo nove igrace. Ocekujem tezak start sezone nema sanse da Tuchel ovo brzo uigra.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 24 jul 2022, 11:46

Yebalo vas je sto ste se morali ovoliko fokusirati da rijesite odbranu. Rijetka je situacija da neki klub mora dovesti 3 stopera u jednom roku.

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 24 jul 2022, 12:22

Previše je mrtvila u ekipi i dosta ne kvaliteta. Počevši od Mendija koji je sinoc svaki pas duži od 10m pogresio. Na našoj polovici tona izgubljenih lopti, bez agresivnosti. Gledam Galagera ocjeniše slabo, a meni bio najbolji u prvom, grizo je teren i na svakoj lopti bio. Tuchel nema pravo da se vadi na igrace i govori da neki hoce da idu itd. Onda neka ti isti ne igraju i neka se fokusira na one koji ce ostati.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 24 jul 2022, 14:05

Ekipa nije spremna i to je to, loše su skroz iskoristili pripreme u Americi. Probao je Tuchel igrati sa četiri pozadi, ali to nije moguće igrati bez pravog igrača na poziciji zadnjeg veznog. Vrijeme je da se klub riješi igrača koji ne žele tu više biti, a i ne mogu više ponuditi klubu ono što se od njih očekuje kao što su naprimjer: Alonso, Azpilicueta, Barkley, Batshuayi itd.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 24 jul 2022, 14:08

Ja ne znam sta se ceka sa prodajom alonsa,aspi kapiram nije stigla zamena jos,oticice i on ove ostale slepce nece niko.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 24 jul 2022, 15:09

PRoblem je sto niko nece ovaj deadwood.
Samo fakat moraju pozuriti sa stoperima da mozemo nekoga u napadu dovesti.
Koulibaly ce biti zvjerka nemam sumnje za njega iskreno juce se vidjelo da je jedno 4 nivoa iznad ovih balvana sa kojima je nazalost morao dijeliti teren.
Ocito je da cemo igrati 4 nazad nekada a iskreno ne znam da li old man silva moze sa samo jednim kolegom drzati zadnju liniju.
Treba brzi stoper tipa Kounde ili neko deseti.
Izgubili smo tonu vremena na Aketa pa onda De ligt i ostali s kurcem u rukama u oba slucaja.
Umjesto da su sad na turneji Koulibaly Kounde i jos neko.
Teska situacija ja sam ocekivao da ce se brze rijesiti balvana pa makar ih za sicu dali ocito nam smetaju u ekipi.
TUchel ne zna ko ce ostati ko ide a isto je i kod igraca bez neke zelje igraju.
Pod hitno srezati ekipu dovesti sve sto treba i uigravati..
Gallagher je bio solidan mislim kad ekipa onako amaterski odigra ne mogu se ocekivati neki wow performansi.
ON je u pokazao sta moze momak je super talentovan on nam je najmanji problem.
On, Sterling, Koulibaly i ovi pojedini starosjedioci ce biti u redu ali opet kazem toliko imamo igraca cija buducnost je u zraku da normalno da ce ih se pola vuci po terenu.
Salji Azpija ebo Barsu salji Alonsa rjesavaj se Barkleya Batsa prodaj Wernera ako ce frajer nastaviti biti hadalj na terenu.
Salje mu Sterling pas frajer treba da izadje na golmana on usporava i izgleda kao deer in headlights znaci pogubljen i frajer ga blokira.
Ne znam stvarno sto su toliko fokusirani bili na neke igrace ali eto bice bolje samo da pozure malo.

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 24 jul 2022, 19:21

Kao sto sam rekao, jos kad je sezona zavrsila da ne slutim na dobru sljedecu sezonu i dalje se ispostavlja da ce biti tako. Nazalost, bit ce mi krivo zbog Tuchela jer imam los predosjecaj.
Valjda bude sve kako treba...
Ponosni smogovac!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 jul 2022, 07:59

Bez Abramovica chelsea odjednom nije top lokacija..jako puno igraca oce da ide a tesko su nekom prvi izbor,sto nije odavno bilo ovako..steta

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 jul 2022, 11:39

De Jong je izgleda trenutno ozbiljna opcija. Po meni odlicno pokajacanje. Moze raditi sve sto radi Jorgan samo brze bolje tehnicki jaci i daleko kreativniji prema naprijed.
@rosicky nije bas do toga. Kounde konkretno situacija je dosla do ovoga jer smo ganjali druge stopere iako odavno imamo licne uslove dogovorene sa njim. Los proracun Tuchela I uprave jer Bayern prica sa I ganja De ligta godinu i duze tu Se nismo trebali mijesati. Izgubiti tonu vremena na Akea pored zivog Koundea I na kraju cak ni Ake ne dovesti zbog cijene je jos veca glupost. Raphinha je brazilac tako da cim se Barsa uplela trebali smo odustati.
Celzi je itekako atraktivan vise nego Arsenal recimo. Problem su mete koje smo izabrali I pristup u ovom roku. Presporo Se rjesavamo svojih igraca presporo I dovodimo nove. Klub je u tranziciji tako da je donekle I razumljivo.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 25 jul 2022, 12:31

I tu ima ispusimo de jong ako bude isao to ce da bude junajted kod svog trenera,kao zorzinjo sto je ispalio siti zbog cora.Ima tu oko finalizacije transfera i do romana,marine,ceha koji su znali kako da ubede igraca da predje u celsi,a u trku smo uglavnom ulazili poslednji,kao nama sada sto kupe.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 jul 2022, 14:10

ZOGLI je napisao/la:
25 jul 2022, 12:31
I tu ima ispusimo de jong ako bude isao to ce da bude junajted kod svog trenera,kao zorzinjo sto je ispalio siti zbog cora.Ima tu oko finalizacije transfera i do romana,marine,ceha koji su znali kako da ubede igraca da predje u celsi,a u trku smo uglavnom ulazili poslednji,kao nama sada sto kupe.
Da je htio u United već bi bio tamo. Mislim da imate ozbiljne šanse ako uletite sa dobrom ponudom.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 jul 2022, 14:17

messilla je napisao/la:
25 jul 2022, 14:10
ZOGLI je napisao/la:
25 jul 2022, 12:31
Da je htio u United već bi bio tamo. Mislim da imate ozbiljne šanse ako uletite sa dobrom ponudom.
Upravo hoce covjek LP.
Bukvalno oteze ovo sa Unitedom da neko drugi uleti.
Barsa zeli da ga se rijesi nama idealan svi sretni...
Jos Azpija i Alonsa da uvalimo nazad za neke pare.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.