To je bio slucaj i u onoj sezoni kad je prvi put dosao iz man utd, pa je komentarisao kako iz nekog razloga mu puno vise odgovara nacin na koji se fudbaleri hrane u italiji nego u engleskoj, ta neka mediteranska ishrana. E sad sto se nije mogao tako hraniti u chelseaju pored svih para ne znam, ali ocigledno tu ima nesto, da li je dostupnost namirnica u pitanju, svjezina, njegova nezainteresovanost. Ali to je problem koji je specificno vezan za njega i njegov metabolizam, vjerovatno mu se sve prima za guzica osim te mediteranske kuhinje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:56Lukaku brat preko 100kg i onda mu čudno što nije igrao puno kod Tuchela
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Allegri a DAZN: "Partiamo per centrare tutti gli obiettivi, in campionato l'Inter è ancora la favorita.
Capello: "Inter principale candidata allo scudetto.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najjača su ova predviđanja a još je 5 sedmica merkata.
Samo znam da će biti zanimljiva sezona kao i lani, pa možda i zanimljivija.
Roma je vjerovatno sa ovim potezima na merkatu preskočila Napoli u toj grupi top 4
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta ovo muti Paratici sa Milanistima??...nude im Tnagangu, Ndombelea i Requilona u paketu..50at milki..lopov ovaj Paratici, hoce da nam uzme Zaniola za ovu trojicu..izdajnik.. 
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brate mili, Maldini toliko sporo radi ovo ljeto, da bi mu trebalo još 10-12 sedmica da završi ta tri transferaa.Juventinisimo je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:56Sta ovo muti Paratici sa Milanistima??...nude im Tnagangu, Ndombelea i Requilona u paketu..50at milki..lopov ovaj Paratici, hoce da nam uzme Zaniola za ovu trojicu..izdajnik..![]()
A nije da nam ne trebaju zamjena za Thea, jos jedan stoper i vezni igrač. Ali što se Milana tiče sve je tajnovito osim interesa za CDKa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ko je taj Lukaku?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vidim..Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:05Brate mili, Maldini toliko sporo radi ovo ljeto, da bi mu trebalo još 10-12 sedmica da završi ta tri transferaa.Juventinisimo je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:56Sta ovo muti Paratici sa Milanistima??...nude im Tnagangu, Ndombelea i Requilona u paketu..50at milki..lopov ovaj Paratici, hoce da nam uzme Zaniola za ovu trojicu..izdajnik..![]()
![]()
A nije da nam ne trebaju zamjena za Thea, jos jedan stoper i vezni igrač. Ali što se Milana tiče sve je tajnovito osim interesa za CDKa.
Maldini radi dobar posao..cjenkanje za 2-3M oko CDKa je samo italian style, nista vise...ide ta talijanstina na zivce ponekad..
Vjerujem da ce i ove godine odraditi dobar posao...spijuniram ja i vase poslove oko transfera...muckate tajanstveno...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mislim da mediji zapravo ne znaju ni šta on radi i koga želi. Osim ovog momčića iz Belgije. Ostalo je sve tajna.Juventinisimo je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:19Vidim..Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:05Brate mili, Maldini toliko sporo radi ovo ljeto, da bi mu trebalo još 10-12 sedmica da završi ta tri transferaa.Juventinisimo je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:56Sta ovo muti Paratici sa Milanistima??...nude im Tnagangu, Ndombelea i Requilona u paketu..50at milki..lopov ovaj Paratici, hoce da nam uzme Zaniola za ovu trojicu..izdajnik..![]()
![]()
A nije da nam ne trebaju zamjena za Thea, jos jedan stoper i vezni igrač. Ali što se Milana tiče sve je tajnovito osim interesa za CDKa.![]()
Maldini radi dobar posao..cjenkanje za 2-3M oko CDKa je samo italian style, nista vise...ide ta talijanstina na zivce ponekad..
Vjerujem da ce i ove godine odraditi dobar posao...spijuniram ja i vase poslove oko transfera...muckate tajanstveno...![]()
Očekujem da će do kraja merkata 4-5 igrača biti u Milanu.
Hahahahahahhahahaha oplakao sam života miBuffonGigi je napisao/la: ↑23 jul 2022, 11:07Jedno je doci kod Contea na pripreme sa 120 kg, a drugo kod Inzaghija. Znamo sta Conte radi igracima, tu bi i Gnojnica dotjerao kilazu. Al hajde da vidimo sta ce se desiti, sezona pocinje za mjesec dana.
Prejako. Kapa dole
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ovo ko kad Lloyd kaže Harryu da je luzer jer je dobio otkaz, nakon što mu je rekao da je on dobio otkaz i pao na pistu.
Pre di vno.
Pre di vno.
1921
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Raspad kao sto rekoh 
Mertens i Insigne su nenadoknadivi. Dogodine gube Ruiza, a i Osimhena.
Mertens i Insigne su nenadoknadivi. Dogodine gube Ruiza, a i Osimhena.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
O kakvom ovo postovanju prica Bonucci 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Evo citam Milan hoce Frattesija, steta htio sam ga vidjet u Romii 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel moguce ovo? Ne pamtim da je u novije doba bilo ovakvo predstavljanje.
mogu samo zamisliti kako se osjeca..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.