Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Igra nam je katastrofalna, rezultati još gori. Čemu se nadati, ja ne znam. Od Edisovog dolaska svaku narednu utakmicu igramo sve gore i gore. Prvih tri je i djelovalo ok, poslije konstantan pad, dokle će ovo ići Bog sami zna.KANA je napisao/la: ↑23 jul 2022, 20:18voli te brat,meni je najgore onaj aplauz na kraju utakmice za igrace bio
Brtebi prije wmo znali kiksati ali napravimo neki pritisak,lopte zuje ,sjever bude na nogama ,MI sad nismo ni pritiska napravili kako treba,protiv najjadnije ekipe u ligi.Imqo sam osjecaj da smo protiv Reala igrali pa hajde dobro je.
Kakav OP, na biroSatroVacki je napisao/la: ↑23 jul 2022, 20:32Ma jednostavno nije trener za Želju i to je to. Dat mu mjesto u OP i to je to.
Ja bi ga sutra sklonio da imamo koga.
Brate nakon Radnika on vise nije imao sta da trazi u Zelji,ispostujes ga jos 7 utakmica a frajer ni jednu ne pobjedi,da je bar nesto drugacije pokusao pa da vidi sta bi mogao iducu sezonu ako ostane . Da je bar djeci ovoj dao sansu Jaganjcu,Kocevicu.... jok on dozirao Vucenovica,Zeca,Bekrica...Znaci ne znas koji je gluplji potez povukao ,istekne mu ugovor i ti mu ga ponovo produzisDejan1921 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 20:27Igra nam je katastrofalna, rezultati još gori. Čemu se nadati, ja ne znam. Od Edisovog dolaska svaku narednu utakmicu igramo sve gore i gore. Prvih tri je i djelovalo ok, poslije konstantan pad, dokle će ovo ići Bog sami zna.KANA je napisao/la: ↑23 jul 2022, 20:18voli te brat,meni je najgore onaj aplauz na kraju utakmice za igrace bio
Brtebi prije wmo znali kiksati ali napravimo neki pritisak,lopte zuje ,sjever bude na nogama ,MI sad nismo ni pritiska napravili kako treba,protiv najjadnije ekipe u ligi.Imqo sam osjecaj da smo protiv Reala igrali pa hajde dobro je.
Dzenisa si zaboravio.
Ma Mulalic je ubrzo bivsi, ali ko ce doci umjesto njega ? koga nafatati i prevariti ?MocMahale444 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 21:11Dzenisa si zaboravio.
To su sve veliki zeljovci a posebno bekric bekrija rumenko nas.
Mulalicu počeraj te svoje ratnike ojhaa.
Ni meni nije jasno sta se dešava sa navijačima, koji ba aplauz poslije onoga, ko fol neka podrška. Pa jedna utakmica, pa druga utakmica ... pa deveta utakmica sve neka podrška. Kome, čemu. Poslije Leotara stadionom se moralo prolamati "Edise odlazi ...", a ne mi ko pi.cke i još bi neki ovdje da mu se da otkaz, Koji ba crni otkaz nego pritisak da sam da ostavku. A možda samo par nas ovdje nešto pametuje protiv Edisa, a ostali i nisu nezadovoljni što se moglo vidjeti nakon aplauza poslije tekme sa Leotarom.KANA je napisao/la: ↑23 jul 2022, 20:18voli te brat,meni je najgore onaj aplauz na kraju utakmice za igrace bio
Ne kazem ja da im sad **** mater ali nije za aplauza nikako . Brate 9 utakmica ne pobjediti nikoga jos mi se ondje sepure od Juga prema IstokuValter je napisao/la: ↑23 jul 2022, 21:21Ni meni nije jasno sta se dešava sa navijačima, koji ba aplauz poslije onoga, ko fol neka podrška. Pa jedna utakmica, pa druga utakmica ... pa deveta utakmica sve neka podrška. Kome, čemu. Poslije Leotara stadionom se moralo prolamati "Edise odlazi ...", a ne mi ko pi.cke i još bi neki ovdje da mu se da otkaz, Koji ba crni otkaz nego pritisak da sam da ostavku. A možda samo par nas ovdje nešto pametuje protiv Edisa, a ostali i nisu nezadovoljni što se moglo vidjeti nakon aplauza poslije tekme sa Leotarom.KANA je napisao/la: ↑23 jul 2022, 20:18voli te brat,meni je najgore onaj aplauz na kraju utakmice za igrace bio
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Kompromis i 36 gostiju.