TV Arena Sport u Hrvatskoj više nema prava na HNL.
Sport i TV
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Znaci, onaj maxi je sve preuzeo.
Nebitno, poenta je da imamo premalo kanala u BiH u odnosu na sve sto prenose i sto svako od nas razlicite stvari preferira gledati.
sta ti je kosmet bht arena botuPeljtoIrfan je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:40CG i Mkd nemaju iste kanale kao i Srbija, ljudi na Kosmetu imaju i AS KiM gdje su obično Talijani.

Drzava Kosovo a ne kosmet

ev da naucis i ti i tvoji iz bunarsport grupacije

Bice za koji dan, a sve ce Telecom patrijote debelo platiti. Msat narucenFederer17 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 01:11Znaci, onaj maxi je sve preuzeo.
Nebitno, poenta je da imamo premalo kanala u BiH u odnosu na sve sto prenose i sto svako od nas razlicite stvari preferira gledati.

Max Allegri
Postoji li sansa da Arena dijeli 1 prenos Premier lige po kolu sa nekom od regionalnih televizija, kao sto je prije bio slucaj sa italijanskom ligom na RTRS-u, NBA na ATV-u, i prije desetak godina La ligom na Hayatu cini mi se?
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Jako teško, od toga se odustalo od prošle sezone jer žele da imaju potpuni ekskluzivitet u svim državama. Jedino kada bi se našao npr. BH Telecom da to otkupi pa da ima svoju ekskluzivu ali ništa od toga.
Prvo kolo Championshipa najbolje tekme idu i u BiH (njih 6 ukupno) a nama neće biti dostupno još njih 3 i to sve kada je isti termin, subota 16h.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sigurno da ima šanse, ali ako neko ponudi milione kamione. Pa Arena će svaku utakmicu koju prenose platiti oko 260 000 eura. Pa et, možda se nađe koja Televizija da lupi milion po tekmi.
Niko ko nema državne novce i bukvalno oslobođen budžet (da lupa cifre kako želi) ne može parirati BunarSportu. Ozbiljno su pretplatili svaku ligu, a i ozbiljan će dug napraviti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ybt zamisli coek iz BiH a lize Vucicu pakashRobust je napisao/la: ↑23 jul 2022, 09:47sta ti je kosmet bht arena botuPeljtoIrfan je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:40CG i Mkd nemaju iste kanale kao i Srbija, ljudi na Kosmetu imaju i AS KiM gdje su obično Talijani.![]()
![]()
jbt zamisli zivis ovdje i vucicev si bot
Drzava Kosovo a ne kosmet![]()
![]()
ev da naucis i ti i tvoji iz bunarsport grupacije![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vidi bolesnik se opet reinkarnirao
- akisarajevo92
- Kontakt:
jos uvijek se pitam zasto se ova tema i tema "Sportski komentatori" nalaze u kategoriji "Klupski fudbal u BiH"
Don't believe the hype.
Стварно ' ?.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 23:40Zašto makar zbog "svojih" u RS-u nemaju bolji odnos prema BiH![]()
Ја $ " $ " $ ? се ?, $ $ ? о " ".
? се & " ?, / је ? $ " $ % ' & $ не ' $ $ " Евертона & ' ? " ?...
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Kad mozemo ocekivati AS 1 HR u HD rezoluciji na Moja TV?
Može li se gledati zagrebački Dinamo igdje na Telemahu ili MojojTv?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Jako teško ikad. Jedno vrijeme je bila HD verzija na webTV ali sada je SD dok su sve ostale HD. Nema neke potrebe da ide u HD. Poklapaju se neki prijenosi sa ostalim Arenama a i komentatori su slabiji.Blackwargreymon je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:02Kad mozemo ocekivati AS 1 HR u HD rezoluciji na Moja TV?
Ne, prijenos ide na HRT2 koji ima prava samo za Hrvatsku pa je zatamnjen.
Na IPTV ne zatamne nikad 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Zna se desiti sa je prenos iskljucivo na HR verziji, tako da budes primoran gledati SD verziju.PeljtoIrfan je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:12Jako teško ikad. Jedno vrijeme je bila HD verzija na webTV ali sada je SD dok su sve ostale HD. Nema neke potrebe da ide u HD. Poklapaju se neki prijenosi sa ostalim Arenama a i komentatori su slabiji.Blackwargreymon je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:02Kad mozemo ocekivati AS 1 HR u HD rezoluciji na Moja TV?
- akisarajevo92
- Kontakt:
slusah price da je arenacloud losa, ali da je bas ovoliko losa to nisam slutio
ovo je katastrofa i za free app a ne za nesto sto se placa 13e
ovo je katastrofa i za free app a ne za nesto sto se placa 13e
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.