Mogao bi se MOZDA i bod izvuc.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sviđa mi se ovo samo bih više volio da bude suba umj štile jer je mnogo brži.. štila da uđe u drugom na iole umornu odbranu jer trkački sumnjam da moze nesto uraditi a u drugom na umornu odbranu bi mogao biti covjek odluke jednim potezom
U21 pravilo.Ima samo Drina u ovoj postavi tako da bi mora jos neko Beća,Suba,Muftić.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:47sviđa mi se ovo samo bih više volio da bude suba umj štile jer je mnogo brži.. štila da uđe u drugom na iole umornu odbranu jer trkački sumnjam da moze nesto uraditi a u drugom na umornu odbranu bi mogao biti covjek odluke jednim potezom![]()
Hodžić i DrinaMehmedaga je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:50U21 pravilo.Ima samo Drina u ovoj postavi tako da bi mora jos neko Beća,Suba,Muftić.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:47sviđa mi se ovo samo bih više volio da bude suba umj štile jer je mnogo brži.. štila da uđe u drugom na iole umornu odbranu jer trkački sumnjam da moze nesto uraditi a u drugom na umornu odbranu bi mogao biti covjek odluke jednim potezom![]()
Hodžić nije u21Dzakaa123 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 15:24Hodžić i DrinaMehmedaga je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:50U21 pravilo.Ima samo Drina u ovoj postavi tako da bi mora jos neko Beća,Suba,Muftić.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:47
sviđa mi se ovo samo bih više volio da bude suba umj štile jer je mnogo brži.. štila da uđe u drugom na iole umornu odbranu jer trkački sumnjam da moze nesto uraditi a u drugom na umornu odbranu bi mogao biti covjek odluke jednim potezom![]()
jes ocm a svako kolo sablja nesto novo izvede tako da skoro nikad ne pogodimo prvih 11 + zamjene u drugom poluvremenu