Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Jakobsen91
- Kontakt:
Re: Formula 1
Nije Max ima teoretske sanse za pole danas, minimalna je razlika u prva dva sektora kod prvog i drugog kruga, iako u drugom krugu zuta boja u prva dva sektora daje utisak da je mogao mnogo bolje, ali nije. U prvom krugu je nakon prva dva sektora imao 50.692 u drugom 50.699 (ako sam dobro vidio, a mislim da jesam).
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tad je Max bio okružen sa 2 Ferrarija a sad je obrnuto. 2. mjesto sa Čekom iza je ko pol pozicijalol89 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:17Tako ste mislili i za Austriju pa smo vidjeli sta smo dobiliBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:12Realno prednost Red Bulu sutra, hajmo Maksmilijane uzeti ga odmah u prvoj krvini![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Da mu nisu setup sjebali ne bi ga Ferari dvojic ni vidio, tek na podijumu bi ga opet vidjelilol89 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:17Tako ste mislili i za Austriju pa smo vidjeli sta smo dobiliBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:12Realno prednost Red Bulu sutra, hajmo Maksmilijane uzeti ga odmah u prvoj krvini![]()
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
2 bika na jednog konja, ne bi bio Lekleru u kozi sutra ali nas ceka spektakl svakako
Otkad su prestali sa senzorima i eksperimentima Hamo svake kvalifikacije ispred Russela
Sutra će biti ludnica jer i Mercedesu odgovara ova staza a oni svakako potencijal tek pokazu na trci. Obzirom da je Sainz na samom kraju vjerujem da Hamo ili Dzordz mogu do podijuma jer obzirom na krkljanac gore ne gine barem jedan DNF ili nesreca. Osim ako Sainz ne ponovi Hamu iz Brazila prosle godine pa ubije citav grid do vrha sa zacelja 
Meklaren iznenadio brzinom ali je stvarno steta za ovo sto se Rikardu desava. Covjeku stvarno ne odgovara ovaj bolid i za nadat se da ce se zadrzati u Meklarenu i F1 iduce godine ako ovako nastavi. Latifija ista sudbina ceka, vec se prica da ce mali Piastri doci da posudbu da ga zamjeni iduce sezone.
Otkad su prestali sa senzorima i eksperimentima Hamo svake kvalifikacije ispred Russela
Meklaren iznenadio brzinom ali je stvarno steta za ovo sto se Rikardu desava. Covjeku stvarno ne odgovara ovaj bolid i za nadat se da ce se zadrzati u Meklarenu i F1 iduce godine ako ovako nastavi. Latifija ista sudbina ceka, vec se prica da ce mali Piastri doci da posudbu da ga zamjeni iduce sezone.
Znaci zbog Setupa ga Lec 3x mahnuo ,zeznuo se RB pa umjesto setupa za Austriju stavili za Australiju.Kakvi levati.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 18:26Da mu nisu setup sjebali ne bi ga Ferari dvojic ni vidio, tek na podijumu bi ga opet vidjelilol89 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:17Tako ste mislili i za Austriju pa smo vidjeli sta smo dobiliBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:12Realno prednost Red Bulu sutra, hajmo Maksmilijane uzeti ga odmah u prvoj krvini![]()
Podero ga Lec i to je to.Ferrari prepisao rb Ring.
VOLIM BAYERN
At the urging of the GPDA the Friday briefing also saw several recent incidents reviewed in an effort to give drivers a better idea of why penalties are or aren't applied.
The incident was replayed from several angles and apparently it was so clear that Alonso had made multiple blocking moves that laughter was triggered all around the room. When an informal vote was taken on whether it was a just penalty, all drivers bar Alonso and teammate Esteban Ocon voted yes.
Having seen videos, a majority of drivers also agreed that George Russell deserved a penalty for nudging Sergio Perez off the track in Austria, while many also felt that Alex Albon should have been penalised for his incident with Vettel in the same event.
Kakvi nesposobni idioti, zovu igrače da im govore sta je prekrsajBlejzer10 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 09:23At the urging of the GPDA the Friday briefing also saw several recent incidents reviewed in an effort to give drivers a better idea of why penalties are or aren't applied.
The incident was replayed from several angles and apparently it was so clear that Alonso had made multiple blocking moves that laughter was triggered all around the room. When an informal vote was taken on whether it was a just penalty, all drivers bar Alonso and teammate Esteban Ocon voted yes.
Having seen videos, a majority of drivers also agreed that George Russell deserved a penalty for nudging Sergio Perez off the track in Austria, while many also felt that Alex Albon should have been penalised for his incident with Vettel in the same event.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kako bi savršeno došla još jedna pobjeda Leclerca. Bit će teško ali treba vjerovati
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Navodno je Ferrari za ovaj vikend ogranicio snagu motora iz straha da se opet ne raspadne. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Idemo Max, makni to odmah na startu 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Treba pratiti Sajnca, ima nov motor, mogao bi dobro utrku imati
MANIJACI JUG 1987
Perez nula
Ocon bi trebao dobiti kaznu
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da nisu smanjili utjecaj prljavog zraka za ovu sezonu, bilo bi nemoguće biti u sekundi
#Punoljetstvo
Sainz je upao u drs vozic i tu ce zaglaviti dok ne odu u box ovi ispred
Sainz odličan
Sainz moze do Alonsa maximalno ?
A sad adio