Komentator je pocetnik pimjeti se.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:31Koja neprofesionalnost od strane komentatora, valjda je osnovno pravilo da se u toku utakmice ne smije favorizovati nijedan klub
Da da, najbolje da sarajlija radi prenos sa tim vasim usranim mahalskim naglaskom.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:31Koja neprofesionalnost od strane komentatora, valjda je osnovno pravilo da se u toku utakmice ne smije favorizovati nijedan klub
Admir i Vedad su bili jak tandemMachak je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:32Komentator je pocetnik pimjeti se.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:31Koja neprofesionalnost od strane komentatora, valjda je osnovno pravilo da se u toku utakmice ne smije favorizovati nijedan klub
zato na kupresu ste rikverc brigada bili kad ste culi taj sarajevski naglasakRedBlue je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:33Da da, najbolje da sarajlija radi prenos sa tim vasim usranim mahalskim naglaskom.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:31Koja neprofesionalnost od strane komentatora, valjda je osnovno pravilo da se u toku utakmice ne smije favorizovati nijedan klub
Istina. Mada Djokanovic je davno zavrsena knjiga sto se mene tice. Nema se tu vise nista dodati...
Fele se povuko. A i spremniji od Borca a i šira klupa.opalaopala je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:32Bravo majstore . Sarajevo kao klub mi je drago i nije mi mrsko ali samo radi Ferida supka želim da svaku izgube , ko jednom proda opet će . Tako da ako bude imao priliku i njih će .
Feride dzaba milionska ulaganja u igrače , sve Bog vidi i vraća kad nećeš fino .
Glup si, nije poenta odakle je nego da bude nepristrasan.RedBlue je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:33Da da, najbolje da sarajlija radi prenos sa tim vasim usranim mahalskim naglaskom.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:31Koja neprofesionalnost od strane komentatora, valjda je osnovno pravilo da se u toku utakmice ne smije favorizovati nijedan klub
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, PapakIzSa, ristagrad i 31 gost.