FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva igra i rezultat. Svaka cast Fedja . Jedva čekam iducu tekmu. Napokon Koševo da bude puno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Musa je level iznad ove like. Kako momak sa lakocom igra i ukljucuje se u napade to je perverzija
po meni igrač utakmice.
Najslabiji smo opet na špicu tu nikako, da ubodemo zadnjih godina. Za nadati se, da ce Nardin ili Catakovic eksplodirati.

Najslabiji smo opet na špicu tu nikako, da ubodemo zadnjih godina. Za nadati se, da ce Nardin ili Catakovic eksplodirati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
2 igraca koja sam smatro da su ubaceni elementi kobiljar ahmet u prvom kolu opravdali platu za juni
Hamza i mulahuseinovic tanko mogli smo trebali smo bolje spiceve dovest
Hamza i mulahuseinovic tanko mogli smo trebali smo bolje spiceve dovest
-
- Kontakt:
Varesanovic isto odlican 

-
- Kontakt:
Sta si ti gledao sunce mu zareno. Na svaki jauk su dobili faul. Jedino jos da je pustio onaj gol Zakarica kada je rukom dao sebi u for a ni zuti karton nije dobio.
Ziv mi bio, nemoj pricati da je ovo ok suđenje. Da je imao kaove sanse za gore pitao bi te ja...
- napoleon72
- Kontakt:
Sudjenje ocajno, al ovo je ono sto godinama pisemo, zabij im tri gola i ne mogu ti nista. Nego mi odemo na bod,sudija nas zakine i izgubimo jedan razlike pa kmecimo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
BRUKA i SRAMOTA ako ne bude 10 hiljada ljudi na Koševu sljedeći vikend, dabogda nemalo prenosa 
SVI NA KOŠEVO

SVI NA KOŠEVO
Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 24 jul 2022, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Mozes li brate postaviti izjavu Lalata zastopalo mi tacno kad je on dosao da prica
Sudjenje katastrofa. 3 žuta minimalno nije pokazao borcu, a nama navlači da pokaže, tipa mujakić i čirjak.
Sreća pa smo bili dosta jači pa nam ni sudija nije nista mogao.
Raja, treba podržat feđu, bit će kiksova ali moramo biti ujedinjeni ako hocemo da razbijemo vicin klubić i zrinjskog.
Napadač fali ali sve druge pozicije prema naprijed smo prejaki. Kapitalac u napadu u januaru, uh.

Raja, treba podržat feđu, bit će kiksova ali moramo biti ujedinjeni ako hocemo da razbijemo vicin klubić i zrinjskog.
Napadač fali ali sve druge pozicije prema naprijed smo prejaki. Kapitalac u napadu u januaru, uh.
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
Još da kone iznenade pa otkinu šta ovima
Musa i Čirjak igrači utakmice.

Musa i Čirjak igrači utakmice.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U svlačionici umjesto izjave rumenog seljačića, velikim i boldiranim slovima napisati "FIZIČKA SPREMA OSVAJA LIGU."
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ili bi vas pljuvace isprangijao i borio se ko lav iako mu je 37 godina ?!
Bravo momci !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A kazem po onom što je bilo za očekivati opet je OKOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:06Sta si ti gledao sunce mu zareno. Na svaki jauk su dobili faul. Jedino jos da je pustio onaj gol Zakarica kada je rukom dao sebi u for a ni zuti karton nije dobio.
Ziv mi bio, nemoj pricati da je ovo ok suđenje. Da je imao kaove sanse za gore pitao bi te ja...
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ma zbrzao nešto dok je pričao haha. Uglavnom kaže da je u 1. poluvremenu bilo izjednačeno, i da su kasnije napravili tri individualne greške, i da su nam poklonili pobjedu.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma raja svi na Koševo, sjever, mora se napunit sljedeceg vikendaaa sviiiiii
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sudjenje je bilo korektno nemojte srati bezveze. Bilo je par gresaka ali nista strašno. Za nasu ligu i protiv Bojca rekao bi odlično sudjenje.malibega je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:12Sudjenje katastrofa. 3 žuta minimalno nije pokazao borcu, a nama navlači da pokaže, tipa mujakić i čirjak.
Napadač fali ali sve druge pozicije prema naprijed smo prejaki. Kapitalac u napadu u januaru, uh.![]()
Za te žute kartone zbog prigovora i nabijanja lopti nakon zvizduka bi nasim igracima odbijao od plate.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, mnon46, muhamedhulk, N3R3D, nedimmmm1337, Vanja8 i 35 gostiju.