FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Daj nosi i ovog starca iz ekipe 36 godina ima hodat ne moze. Prosle godine nas kostao vise golova nego sto je ikom poznato, zato sto ga svi stite i ne krive ga ni za sta ko da je polarni medvjed. Medvjed jest, al polarni nije. Pravi faul ko da ima 18 godina. 36 godina covjek ima i hocemo nekog da prodamo. Stoperi katastrofalni i svi sute. Da je Devedzic bio i kod prvog i kos drugog gola bio bi glavna tema na forumu.
Iz ove pozicije,sa ovom postavkom živog zida ,dao bih od 5 suteva 4 gola...Jadno je ovo sve!
Necemo mi boda nikome uzet do minimalno 7 kola,a i to sumnjam.Posusje je puno bolje od nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dokle višeeeeeeeeeeeeeeee je.bem vam sveeeeeeeeeeeeeee
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ovo nije nista bolje nego prošle sezone, ako ne i gore. Ovdje trebaju hitne izmjene. Vidi se nedostatak Balića i dobrog lijevog krila.
Pa da mi plati neko ja ovo neću gledat. Neko nam izdrkava ku.rac u facu i mi trebamo biti sretni. Ma mršššš.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Đe su oni stručnjaci što kažu da smo jači nego prošle sezone i da smo negativci nabijem ih na qurac!!!
Jaha smradu jedan
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Mujarić nam treba u igri i valjda ga odmah uvede i njega i Husejinovića. Mehmedovića se treba istrpiti ni onaj mladi iz Zrinjskog koji se ovo ljeto prodao nije na početku bio ništa bolji ali su ga istrpili. Ovdje pored kvaliteta fali i zalaganja, nastavili tamo gdje su stali prošle sezone.
Zadnja izmjena: tuzlanskinacin, dana/u 24 jul 2022, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dajte ba zar se ovoliko vrijeđa ekipa i trener, nisam ni ja zadovoljan igrom ali ovdje neki baš pretjeraše sa uvredama.
Kakav mrtvi Mehmedovic,njega jedino babo brani po fb i svadja se sa navijacima a i evo trpi se on od 2019 godine i ne mozes izdovjit 3 utakmice gdje je istao pokazao,ne znam ima li vise od 1 gola i 1 asistencijetuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:58Mujarić na treba u igri i valjda ga odmah uvede i njega i Husejinovića. Mehmedovića se treba istrpiti ni onaj mladi iz Zrinjskog koji se ovo ljeto prodao nije na početku bio ništa bolji ali su ga istrpili. Ovdje pored kvaliteta fali i zalaganja, nastavili tamo gdje su stali prošle sezone.
-
- Kontakt:
Bitno je da mi skupljamo otpad, za koji smratramo da nesto vrijedi. Pa kad im ozivimo mrtve karijere, odmah bjeze u Slobodi. Svako ko je gledo pripremne utkmice u Poljicu, vidio je da je Kenin vise pokazao i od Juse i od Osmankovica. Ovo ostalo necu ni da komentarisem. Zadnji otpad...DoktorIgrice je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:54Daj nosi i ovog starca iz ekipe 36 godina ima hodat ne moze. Prosle godine nas kostao vise golova nego sto je ikom poznato, zato sto ga svi stite i ne krive ga ni za sta ko da je polarni medvjed. Medvjed jest, al polarni nije. Pravi faul ko da ima 18 godina. 36 godina covjek ima i hocemo nekog da prodamo. Stoperi katastrofalni i svi sute. Da je Devedzic bio i kod prvog i kos drugog gola bio bi glavna tema na forumu.
Volim tebe, više od sebe
Yebo ti ovo, odjavljujem se zauvijek, momci nemojte sta zahateriti ako sam mozda nekad nekome nesto ruzno napisao.....dizem ruke od svega ovog. NaTusanj vise necu ici.....mozda do nekih boljih vremena, ako se bude zivo. Sloboda do groba 

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ma sve si u pravu careantisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:00Bitno je da mi skupljamo otpad, za koji smratramo da nesto vrijedi. Pa kad im ozivimo mrtve karijere, odmah bjeze u Slobodi. Svako ko je gledo pripremne utkmice u Poljicu, vidio je da je Kenin vise pokazao i od Juse i od Osmankovica. Ovo ostalo necu ni da komentarisem. Zadnji otpad...DoktorIgrice je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:54Daj nosi i ovog starca iz ekipe 36 godina ima hodat ne moze. Prosle godine nas kostao vise golova nego sto je ikom poznato, zato sto ga svi stite i ne krive ga ni za sta ko da je polarni medvjed. Medvjed jest, al polarni nije. Pravi faul ko da ima 18 godina. 36 godina covjek ima i hocemo nekog da prodamo. Stoperi katastrofalni i svi sute. Da je Devedzic bio i kod prvog i kos drugog gola bio bi glavna tema na forumu.
-
- Kontakt:
Mehmedeovic i Kapetanovic se trpe evo 2 godine. Sto tako ne trpe Saletovica malog? Sto ne trpe Adija i Kenina? Ne daju ocevi pare da igraju, zato se i ne trpe. Zato smo i postali kurcina od klubaadmirrx je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:00Kakav mrtvi Mehmedovic,njega jedino babo brani po fb i svadja se sa navijacima a i evo trpi se on od 2019 godine i ne mozes izdovjit 3 utakmice gdje je istao pokazao,ne znam ima li vise od 1 gola i 1 asistencijetuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:58Mujarić na treba u igri i valjda ga odmah uvede i njega i Husejinovića. Mehmedovića se treba istrpiti ni onaj mladi iz Zrinjskog koji se ovo ljeto prodao nije na početku bio ništa bolji ali su ga istrpili. Ovdje pored kvaliteta fali i zalaganja, nastavili tamo gdje su stali prošle sezone.
Volim tebe, više od sebe
jbg sve si rekao,kontam da i klub mora dobit pare od necega,al ovo je dno dna..i u juniorima su davali pare da pojednci igraju tako je i u prvom timu,a nije ni cudo sto igraci koji nesto pokazu bjeze odma(Muratovic,Numanovic,Hodzic..)antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:02Mehmedeovic i Kapetanovic se trpe evo 2 godine. Sto tako ne trpe Saletovica malog? Sto ne trpe Adija i Kenina? Ne daju ocevi pare da igraju, zato se i ne trpe. Zato smo i postali kurcina od klubaadmirrx je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:00Kakav mrtvi Mehmedovic,njega jedino babo brani po fb i svadja se sa navijacima a i evo trpi se on od 2019 godine i ne mozes izdovjit 3 utakmice gdje je istao pokazao,ne znam ima li vise od 1 gola i 1 asistencijetuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:58Mujarić na treba u igri i valjda ga odmah uvede i njega i Husejinovića. Mehmedovića se treba istrpiti ni onaj mladi iz Zrinjskog koji se ovo ljeto prodao nije na početku bio ništa bolji ali su ga istrpili. Ovdje pored kvaliteta fali i zalaganja, nastavili tamo gdje su stali prošle sezone.
-
- Kontakt:
Nabijem vise i to treba istrpit, a jedni isti se trpe. Sta treba cekat 10 godina da jedan vezni igrac napravi asistenciju il ne do Bog da gol. Da beku se kad omakne dobar centarsut i asistencija. A prinove, svaka cast koje ih skautirao i doveo. Opet vas nabijem na **** PICKE
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.