San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

YaSSaL
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la YaSSaL » 10 feb 2011, 03:28

Vec sam mislio evo ga opet drama s Raptorsima, kad su poludili u trecoj cetvrtini. Ali mi smo zadnju odigrali skoro perfektno, tako da je cak izostala i neizvjesna zavrsnica...

Blair je zvijer jednostavno, postaje nezaustavljiv, prvo ime utakmice...

44-8

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 feb 2011, 15:00

To Blaire na fantasyu rasturaš :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 feb 2011, 15:46

YaSSaL je napisao/la:Sine, vec imamo 3-1 na road tripu...
Road Trip je vazda bio sinonim za gostovanja na istocnoj obali tako da nisam uzeo u obzir Sacramento,Portland,Lakerse ali da je bilo road jest....

Dobra,kontrolisana utakmica gdje je Blair dosao do izrazaja sa ovom mehkom unutrasnjom linijom Toronta...

Nema za sada problema,kozmicka pravda je zadovoljena...vraca nam se zadnje dvije godine,ni jedna povrede...niti jedna koja bi nesto znacila...

I evo jedan strasan video ako niste gledali dosada....najvece 4 ikada...

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 10 feb 2011, 22:03

Spursi ponovno pobjedili dokad će više pobjeđivati ovo je postalo dosadno više :D :D :mrgreen:

Vodeća momčad lige San Antonio Spursi, ponovno su eksplodirali u posljednjoj četvrtini, u njoj nadigrali Toronto Raptorse 30:16 i stigli do 44 pobjede. DeJuan Blair zabio je 16 od svojih 28 poena u četvrtoj dionici i pomogao Spursima da veoma brzo preokrenu prednost Raptorsa od tri poena razlike s kojima su ušli u zadnju četvrtinu. Blair je dodao i 11 skokova, a po 16 poena zabili su Tim Duncan i Tony Parker.

"Igrao je odlično. Bio je zvijer pod koševima i radio je sve što treba", pohvalio je Blaira Tony Parker. Raptorsima nije pomoglo 29 koševa Bargnanija, 20 poena Barbose i 11 asistencija Calderona u konačnom porazu 111:100.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 feb 2011, 22:07

OMG, 44 pobjede... :o 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 feb 2011, 22:08

Sexmachineboy je napisao/la:OMG, 44 pobjede... :o 8-)
odlicni ste,ako ovako nastavite titula je vasa,ali stvarno igrate najkolektivnije...samo ne znam sto ne date malo vise minuta blairu,lik je veoma dobar 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 feb 2011, 22:31

U nas niko nema dovoljnu minutažu Blair bi prošle sezone bio rookie godine da ne igra u Spursima.Manu,Parker,Duncan MVP kandidati RJ jedan od boljih SF-ova,ali svi igraju košarku kako treba za tim :)
Ovaj video o Duncanu u srce dira još kad vidim Bowena,Finley,Horrya,Admirala...Nekako uvijek ona trica protiv Sunsa mi posebno zapadne za oči :lol: Ne znam što :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 feb 2011, 22:35

LBJ MVP je napisao/la:U nas niko nema dovoljnu minutažu Blair bi prošle sezone bio rookie godine da ne igra u Spursima.Manu,Parker,Duncan MVP kandidati RJ jedan od boljih SF-ova,ali svi igraju košarku kako treba za tim :)
Ovaj video o Duncanu u srce dira još kad vidim Bowena,Finley,Horrya,Admirala...Nekako uvijek ona trica protiv Sunsa mi posebno zapadne za oči :lol: Ne znam što :D

uz svo poštovanje prema maloneu i barkliju,duncan je najbolji igrač kojeg sam ja gledao na poziciji krilnog centra,iako je on u suštini centar

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 feb 2011, 22:39

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:uz svo poštovanje prema maloneu i barkliju,duncan je najbolji igrač kojeg sam ja gledao na poziciji krilnog centra,iako je on u suštini centar
x

Hvala Admiralu pa se je prebacio na 4 :)
jedva cekam playoff i Vintage Timia 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 feb 2011, 22:46

To je mišljenje i samog Barkleya :) Iako u mnogo čemu se ne slažem sa njim,ali u tome da je Duncan najbolji PF svih vremena da

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 feb 2011, 22:48

LBJ MVP je napisao/la:To je mišljenje i samog Barkleya :) Iako u mnogo čemu se ne slažem sa njim,ali u tome da je Duncan najbolji PF svih vremena da

volio bi da je došao u houston,da igra u paru sa olajuwonom,koji bi to par visokih igrača bio

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 11 feb 2011, 03:59

Ovako ce biti Playoff u West:

Spurs(1) - Trailblazers(8): 4-1
Mavs(2) - Jazz(7): 4-2
Lakers(3) - Nuggets(6): 4-2
Thunder(4) - Hornets(5): 4-2

Spurs(1) - Thunder(4): 4-3
Mavs(2) - Lakers(3): 4-3

I onda Western Conference finals ce biti Battle of Texas!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 feb 2011, 14:47

D1n0 je napisao/la:Ovako ce biti Playoff u West:

Spurs(1) - Trailblazers(8): 4-1
Mavs(2) - Jazz(7): 4-2
Lakers(3) - Nuggets(6): 4-2
Thunder(4) - Hornets(5): 4-2

Spurs(1) - Thunder(4): 4-3
Mavs(2) - Lakers(3): 4-3

I onda Western Conference finals ce biti Battle of Texas!
Čuj 4:3 :lol: svaka čast Durantu i Westbrooku,ali 2 maximum dok bi protiv Portlanda metla bila :mrgreen:
Ova Mavs-Lakers bi bila ebena dobar Dallas ove godine no u PO uvijek zakažu ;) Mada bih volio njih u finali konf :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 feb 2011, 16:11

LBJ MVP je napisao/la:va Mavs-Lakers bi bila ebena dobar Dallas ove godine no u PO uvijek zakažu ;) Mada bih volio njih u finali konf :lol:
ja bi prije volio Lakerse nego Dallas...posebno ako Butler bude spreman za playoff,Rodrigo se vraca...i pitanje je da li bi bili najbolja ekipa lige da Dallas nije imao tolike probleme...mada vise bi volio da Dallas bude drugi,makar malo vise da namuce jezerase 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 feb 2011, 01:34

22-27...dobro je...trojka Neale u zadnjoj sekudni...izgubili par lopti vise,promasili par suteva vise....za sada nas Holiday ubija vec ima 13 poena...kod nas niko nije se potrudio....

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 feb 2011, 02:11

46-46...pojacali smo odbranu sredinom druge cetvrtine i poveli...ne igramo dobro,previse promasenih suteva ali rezultat je i vise nego dobar...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 12 feb 2011, 19:02

Kol'ko je odbrana bila dobra tol'ko nas je napad zeznuo. Nisam baš vjerovao da ovu možemo igubiti, ali nema veze. Idemo dalje. :)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 feb 2011, 20:39

Sexmachineboy je napisao/la:Kol'ko je odbrana bila dobra tol'ko nas je napad zeznuo. Nisam baš vjerovao da ovu možemo igubiti, ali nema veze. Idemo dalje. :)
zaista nisam ocekivao poraz san antonia,sa druge strane philla igra sve bolje i bolje... sjajne odbrane i sa jedne i sa druge strane sto nam govori mali broj koseva,ma sta je za san antonio jedan manje vise poras...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 feb 2011, 10:36

:lol: :lol:

45-9
Da li smo vise poena u prvom poluvremenu protiv Washingtona(72) nego u citavoj utakmici protiv Phillia(71) :D
trebali sto dodati...

6 dvocifrenih medju kojima nije bilo Duncana i Ginobilia(koji je prvu utakmicu ove sezone poceo sa klupe,Hill je igrao) Manu je lose igrao ovaj Road Trip i potrebno mu je malo odmorao do All Star pauze...

Sada ide lagana tekma kod NYN i zavrsavamo ovo putovanje kod Chikaga i onda All star pauza...najvaznije je da svi ostanu zdravi i da sto vise mozemo odmorimo nase kljucne igrace...eto Duncan je sinoc igrao cak 12 minuta 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 feb 2011, 10:42

Manu able to rest as Spurs roll
Jeff McDonald

...Ginobili was neither shocked by the move, nor upset by it.

“I agreed,” Ginobili said. “It wasn’t a game for playing 35 (minutes) again. He wanted me fresh for the fourth (quarter), then we ended up not needing it.”

...After the most restful game of his season, Ginobili feigned worry the Spurs had enjoyed too good a night. The Spurs’ leading scorer agreed he needed a shortened workload.

“I’m a little banged up,” said Ginobili, who played with a padded black sleeve on his left bicep to protect a recurring bruise. “Aches and pains. Nothing that threatens the season, but they add up, and I needed a rest.”

Before the game, Popovich assured Ginobili the lineup change was a one-night affair. He plans to return to the same starting five that won 44 games Monday in New Jersey.

“We were up by 40,” Ginobili said chuckling, “so the chances are different now than before the game.”

Jel ima jos koji All Star koji u igru ulazi sa klupe :lol: Hill je odradio dobar posao ali to je privremeno protiv ovih ekipa sa podruma NBA...tako je Dice presjedio Toronto,ova velika prednost otvara Popu mnoge mogucnosti

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.