Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Protiv Sloge je u subotu u 21hkeli je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:09Protiv Sloge fkt ocekujem 10k ljudi. Prvo sto je odlicno odradjen prijelazni rok. Drugo sto je to raja prepoznala i vidjelo se to protiv GOSKa i Iskre. Bit ce lijepo ljetno vrijeme, pretpostavljam tekma pod reflektorima. Ova pobjeda protiv Borca koja ce dodatno popraviti hajp. Plus sto je tek prva domaca utakmica ove sezone. Bit ce atmosfera za 10 siguran sam.
Evo od Fedje 3 samo za tebeado-hz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 09:04Ja sam sinoc zabio 3 komada...od Fedje i momaka dosta 2![]()
evo upravo gledam
Evo i za ostale
Mlad si, nemoj je učiti na 3 komada. Doći će vrijeme kada nećeš moći 3 puta a ona će očekivati.Objektivac1946 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:22Evo od Fedje 3 samo za tebe![]()
GospodinPredsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo Ismir Mirvić putem video poziva iz Amerike čestitao je igračima Bordo tima veliku pobjedu u derbiju protiv Borca (3:1).
On je na svom Instagram profilu objavio screenshot razgovora, a uprkos vremenskoj razlici, s velikim adrenalinom je pratio derbi, te je s oduševljenjem dočekao posljednji sudijski zvižduk.
HaaaajmooooMortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:33Sarajevo je tako na najbolji način otvorilo sezonu u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine. Narednog vikenda na rasporedu je i prva domaća utakmica u novoj sezoni s obizrom na to da Sarajevo u subotu 30. jula na stadionu “Asim Ferthatović Hase” dočekuje Slogu iz Doboja. Susret se igra od 21:00.
Veceras za Fedju i momke ide od mene jos jedna trica...svako mi je zadnji dan na moru mora se proslaviti pobjedaObjektivac1946 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:22Evo od Fedje 3 samo za tebe![]()
Moze vjeruj mi, samo još da se klub trzne, da pozovu raju i bit ce 10tak milja siguran sam
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, NazorUso, PapakIzSa i 76 gostiju.