Šta kao problem napraviti novi profil?
Premijer liga BiH - aktuelno
- LutakSutko
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sigurno ce ekipa koja nije pobjedila u gostima čitavu prošlu sezonu, sad odjednom proigrati i pobjediti najbolju ekipu u državi

Da je fudbal logican svi bi uzimali na kladionici.
Helem nisam rekao da hoce,nego da mozda mogu probati iskoristiti to što igraju protiv ekipe koja nikad nije igrala zajedno bez obzira na sve ostalo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evropski put Slobode zavrsio prije nego je i poceo
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ocekujem solidnu igru naseg Zeljkana i barem malo siru trenerku naseg Sablje, otici ce mu vene na nogama u helac.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ipak je Lalatovic podcjenio ligu kako i rekoh ranije,i ova izjava donekle to potvrdjuje.
. Mi smo jedan težak tim gdje nemamo brzih igrača, to je jedan dizel tim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Karinu ti mama prima, al onu crnu, debilcino retardirana. Okani se mog profila i Zelje, da ortopediju ne upoznas prijevremeno.LutakSutko je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:14Prvi si počeo
Kome ćeš fukaro gladna govoriti da je ker
Ako imaš muda javi se u pp
Ozbiljno jedva čekam da slomim karnu poput tebe
Krepo željo
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Izvini ali nemoj me molim te citirat, ne zelim sa takvim sklopovima nikakav kontakt.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Avanti1926
- Kontakt:
Tačno, podcijenio! Da stvar bude gora, apsolutnu slobodu je dobio u sastavljanju tima, i nijedan igrač nije uopšte vrijedan da nosi epitet pojačanja. Jedini igrač za kojeg se može reći da je pojačanje je igrač kojeg on nije doveo a to je Tatar.
Meni ovo od Jakirovica nekako potcjenjivacki djeluje, 7 igraca...
Pa ne dolazi ti Borac sa Lalatovicem,
,ipak su to nase kone...

Pa ne dolazi ti Borac sa Lalatovicem,

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 24 jul 2022, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
ma igraci koji ne igraju za partizan, zvezdu i tsc su mnogo losiji od igraca iz nase lige , kad dodju iz Srbije umisle da su im igraci bolji dovedu ih vagon i onda kuku majko

jedina liga iz koje mi trebamo uzimati igrace je druga hnl , ima vrhunskih igraca koje je laganini dovesti ove prekodrinske ublehe zaobilaziti sirokim lukom

Zato i kažem da je podcjenio,upravo iz razloga sto je dobio tu slobodu i sto je on sastavio taj kako sad kaže dizel tim.Avanti1926 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:37Tačno, podcijenio! Da stvar bude gora, apsolutnu slobodu je dobio u sastavljanju tima, i nijedan igrač nije uopšte vrijedan da nosi epitet pojačanja. Jedini igrač za kojeg se može reći da je pojačanje je igrač kojeg on nije doveo a to je Tatar.
Volio bi samo da je neko od novinara pitao odnosno nadovezao sa na ovo njegovo receno ,da pita pa to je tim od vaših pojacanja ,mislim nije mu branio neko da dovede brzeg igraca,nije morao svoje spore igrace vuci sa sobom pa da mu to sad smeta
Zato kažem mislio je da je to dovoljno,da je loš fudbal da sa njima takvim moze biti na vrhu,da ne trci niko itd itd.Klasicno podcjenjivanje.
neka zrinja, neka polahko
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Avanti1926
- Kontakt:
Pa to je, za mene, mač sa dvije oštrice. Sa jedne strane, druže, sastavio si ekipu, ne ide ti, i sad šuti i jedi ta go*na, šta me briga što si ti podcijenio te igrače, ti si ih doveo. A sa druge, tučeš po klubu, sramotiš ga, baš te briga, otićeš, doće drugi, a nas što živimo za Borac moramo dočekivati i ispraćati tebe, i slične tebi.
Hajde Željo kazni ovo podcijenjivanje sa B timom, uzmi im bar bod.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Prelagano ih Zrinjski otvara i sa ovim kombinovanim timom, mora se odbrana kona dozvati malo jbt.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️