FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Taman covjek pomisli da ne moze gore od igraca, onda vidi ko je trener
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 24 jul 2022, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
KAD NAUČE IGRATI OD NOGE DO NOGE KAD IGRAČIprofesorbaltazar je napisao/la: ↑24 jul 2022, 20:46Velikaaaa
AL kakva nam je uprava i nasmijana direktorica
Eto nam pojačanjaaa iz prve federalne bas su nas pojačali
Došli da se prodaju na šest na godinu potpisali ma fuj
NAUČE IGRATI SVOJE POZICIJE MOŽDA KOJI BOD I
UZMEMO ….
Nedo bog sta rec ili napisat, odma si negativac i neprijatelj kluba. 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
2 suta za 90min. Grado vrati se sve ti je oprošteno !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dobro je 1 šut u okvir gola, nije to tako sve loše kao što izgleda 

I kad kazu navijaci ne kupuju sezonske.Pa bolan kako igraju oni trebaju nama placat da dodjemo.Kad njima nije stalo da imalo promijene stanje u klubu nabolje kud ces dalje.Nece navijaci i njihov posao radit
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najbolja odluka u zadnjih godinu dana je bila da prestanem ovo sra.nje gledati u 25. minuti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nastavljaju gdje su stali prosle sezone,nikad losijem Sirokom nisu uspjeli parirat..
Ne treba biti negativac,treba izvuc pouku iz ovog ,nikad poraz uvijek lekcija..

Ne treba biti negativac,treba izvuc pouku iz ovog ,nikad poraz uvijek lekcija..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Sve jedni te isti sad komentarisu, docekali svojih 5 min. Samo debil je mogao ocekivati i bod dole! Ni najjaci ih nismo dole dobili. I da, ne kazem da je ista valjalo al "navijaci" napusite se qrtza ba a prepoznat ce se ko su oni
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Na Tušnju krompir nek zasade kad smo vec uzorali
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Navikli smo na to, zato je najbolje da se ugasimo i lagano ne pratit vise ovu ligi i to je to, da pojedinci docekaju svoju radost i onako vise odmazemo nego pomazemocrvenocrnitz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:25Sve jedni te isti sad komentarisu, docekali svojih 5 min. Samo debil je mogao ocekivati i bod dole! Ni najjaci ih nismo dole dobili. I da, ne kazem da je ista valjalo al "navijaci" napusite se qrtza ba a prepoznat ce se ko su oni
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
U pravu ste carevi ovdje i nema navijača naše svetinjefukara87 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 22:15Navikli smo na to, zato je najbolje da se ugasimo i lagano ne pratit vise ovu ligi i to je to, da pojedinci docekaju svoju radost i onako vise odmazemo nego pomazemocrvenocrnitz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:25Sve jedni te isti sad komentarisu, docekali svojih 5 min. Samo debil je mogao ocekivati i bod dole! Ni najjaci ih nismo dole dobili. I da, ne kazem da je ista valjalo al "navijaci" napusite se qrtza ba a prepoznat ce se ko su oni
Zanesn se i sam komentarima koji su licni interesi a ne ljubav prema nasoj svetinji
SLOBODA SE VOLI I KAD GUBI NAPRIJED MOMCI
- Beduin
- Kontakt:
Eto nek si ti Baltazare navijac. Koji ces qurac onda na forumu, idi u kop, idi u Siroki, Gradacac, gdje god idi ba i ne pristaj na muku pametovanjem i izlizanim forama.profesorbaltazar je napisao/la: ↑24 jul 2022, 22:26U pravu ste carevi ovdje i nema navijača naše svetinjefukara87 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 22:15Navikli smo na to, zato je najbolje da se ugasimo i lagano ne pratit vise ovu ligi i to je to, da pojedinci docekaju svoju radost i onako vise odmazemo nego pomazemocrvenocrnitz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:25Sve jedni te isti sad komentarisu, docekali svojih 5 min. Samo debil je mogao ocekivati i bod dole! Ni najjaci ih nismo dole dobili. I da, ne kazem da je ista valjalo al "navijaci" napusite se qrtza ba a prepoznat ce se ko su oni
Zanesn se i sam komentarima koji su licni interesi a ne ljubav prema nasoj svetinji
SLOBODA SE VOLI I KAD GUBI NAPRIJED MOMCI![]()
Naravno da se Sloboda uvijek voli, ne vole se oni koji ne dizu Slobodu ka napretku. Ne vole se igraci koji nisu sposobni napraviti dobar rezultat, sto opet nema nista sa samim imenom Sloboda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo kazem, valja izdrzat jos jednu sezonu navijacu Slobode. Nek nam je Bog na pomoci, kolko put sam sebi reko sta ce mi ova zajebancija u zivotu, bolje sa porodicom vikendom u prirodu, al ne ide jace od mene, sve kontam bice nesto.
Moj skromni protest biti ce glas na izborima protiv ovih koji su ovo uradili klubu.
Moj skromni protest biti ce glas na izborima protiv ovih koji su ovo uradili klubu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Aha evo kerova, je.em i vas i kompletnu upravu !!!
-
- Kontakt:
Kome nije jasno zasto se pljuje, dovoljno je da pogleda utakmicu zrinjski-zeljo, ako vec nije. Ko hoce igrat, ne gleda ni ko ime ni kvalitet onog naspram sebe. Al kod nas vjecno izgovori. I naravno picke na terenu
Volim tebe, više od sebe
Može li se otkazati članska ? Zna li neko?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.