FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Mulalicu ako treba i fetvom zabraniti istupe na televiziji.
Mulalicu ako treba i fetvom zabraniti istupe na televiziji.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Usao samo da napisem ovo, ali ste brzi bili

Nije mi jasno ni zasto onaj lik ide na golmana onako, pa vidi se da ovaj kupi loptu i on na njega klizeci, nevjerovatno.
Bender pravi manijak 

-
- Kontakt:
Beci fali muda.. Da mu neko stravu salije.. On je sav isprepadan.. I protiv Leotara vraca povratnu u situaciji jedan na jedan sa golmanom.. Zbog tog straha previse razmislja.. Beca ima fudbalskih kvaliteta.. Samo psihu srediti..MrkiMedo je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:31Svaka cast igracima na vecerasnjoj pobjedi. Dva razlicita poluvremena, ali drugo solidno odigrano i trebali smo na kraju dati jos jedan. Fali Beci utakmica da u onoj kontri brze reaguje. Odbrana cirkus nocas, a ona nam je do sad bila dosta bolja![]()
Edis standardno poslije utakmice, samo cekam kad ce udariti ove novinare.
A Edis bas pravi budalu od sebe u ovim izjavama..
Pročepit će negdje.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Santosu jos veceras pripremiti novi ugovor. Bravo majstore.
TITULAAA
TITULAAA
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- manijacikonjic87
- Kontakt:
edis ubo izmjenu muftić vadio odbranu gasal zabio golčinu.. jel ja ovo sanjam možda ? sve sto smo najvise pljuvali svijum
šalu na stranu čestitao bih momcima na i više nego dobro odrađenoj utakmici.. santos ponovo izdominirao po strani izvukao i crveni svaka čast.. BRAVO ŽELJO !
ono standardno ne treba ni spominjati.. kakvo pišanje po bh navijačkoj sceni.. MANIJACI 1987 !

šalu na stranu čestitao bih momcima na i više nego dobro odrađenoj utakmici.. santos ponovo izdominirao po strani izvukao i crveni svaka čast.. BRAVO ŽELJO !
ono standardno ne treba ni spominjati.. kakvo pišanje po bh navijačkoj sceni.. MANIJACI 1987 !

Mi smo Željini, Željo je naš !
Imam osjecaj da ce Grbavica biti krcata

- kontrasviju
- Kontakt:
Vego, Subasic danas losi
Santosu fali samo taj zadnji pas, a lik je zvijer..
Haracica prije Beganovica ..
Santosu fali samo taj zadnji pas, a lik je zvijer..
Haracica prije Beganovica ..
Amir Hadžiahmetović, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, karijeru bi mogao nastaviti u višestrukom prvaku Italije.
Kako pišu turski mediji za usluge našeg veznjaka zainteresovan je milanski Inter!
Klub iz Turske navodno još nije dobio nijednu ponudu, ali kako navodi Fanatik skauti Intera detaljno su pratili Hadžiahmetović, te će u narednim danima pokucati na vrata Konyaspora kako bi se obavili pregovori o transferu.
Mediji navode kako se naš veznjak dovodio u vezu sa transferom u Galatasaray, a ranije se pisalo da je za njega zainstereovan i Udinese.
Čelnici Konyaspora za usluge reprezentativca traže sedam miliona eura.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Neko ce reći da je potez utakmice izmjena Suba - Gasal. Ali pravi potez utakmice je vađenje Vege iz igre, jer taj kloc nas je uništavao čitavo prvo poluvrijeme. Mislio sam da nema goreg beka od Malića, jako sam se zayebo, ovaj je gori duplo. Muftić sasvim dobar, mada je par puta vadio živce svima.
Mekić protiv Leotara među najgorim, večeras vjerovatno najbolji
treba i pohvaliti po zasluzi, ako sam ga kritikovao prošlo kolo.
Ne mogu protiv Želje, al sad Edisa ni Bog neće otjerati sa klupe
inace, morao je opet glumiti budalu kod izjava. Što to radiš jbt
reci klasicnu šuplju ko 99% trenera - bila je dobra utakica, prava prvenstvena, zahvaljujemo domacinu i to je to
što mora jest gowna svaki put i brukati klub.
Mekić protiv Leotara među najgorim, večeras vjerovatno najbolji

Ne mogu protiv Želje, al sad Edisa ni Bog neće otjerati sa klupe

- Meraak1921
- Kontakt:
E cuj titulaKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:43Santosu jos veceras pripremiti novi ugovor. Bravo majstore.
TITULAAA

-
- Kontakt:
Evo i ja koristim priliku da preko foruma probam poslati poruku nekome u klubu, smirite Edisa na javnim nastupima, naucite ga floskulama i nek isprica uobicajenu pricu kao i svi ostali, fkt steti ugledu kluba svojim papanlukom.let3 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:01Neko ce reći da je potez utakmice izmjena Suba - Gasal. Ali pravi potez utakmice je vađenje Vege iz igre, jer taj kloc nas je uništavao čitavo prvo poluvrijeme. Mislio sam da nema goreg beka od Malića, jako sam se zayebo, ovaj je gori duplo. Muftić sasvim dobar, mada je par puta vadio živce svima.
Mekić protiv Leotara među najgorim, večeras vjerovatno najboljitreba i pohvaliti po zasluzi, ako sam ga kritikovao prošlo kolo.
Ne mogu protiv Želje, al sad Edisa ni Bog neće otjerati sa klupeinace, morao je opet glumiti budalu kod izjava. Što to radiš jbt
reci klasicnu šuplju ko 99% trenera - bila je dobra utakica, prava prvenstvena, zahvaljujemo domacinu i to je to
što mora jest gowna svaki put i brukati klub.
Bravo Zeljo..
fali nam špic krilo i stoper da se pobijem0

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Uh kakvo posipanje pepelom. Drugo poluvrijeme samo da pružiš ruku treneru i igračima poslije one kanonade mađara.
@braco Svaka čast za prijedlog Gasala u napadu.
Manijaci - broj 1, bez premca. Znači oni, pa 3 prazna mjesta, pa ostali.
@braco Svaka čast za prijedlog Gasala u napadu.
Manijaci - broj 1, bez premca. Znači oni, pa 3 prazna mjesta, pa ostali.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Haj sve al nez kako je ovo dobro odradjena utakmica osim rezultata naravno. Pa bolji smo bili protiv leotara pa x jer nisu bile ovako dvije frljoke kao danas..manijacikonjic87 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:46edis ubo izmjenu muftić vadio odbranu gasal zabio golčinu.. jel ja ovo sanjam možda ? sve sto smo najvise pljuvali svijum![]()
ono standardno ne treba ni spominjati.. kakvo pišanje po bh navijačkoj sceni.. MANIJACI 1987 !![]()
![]()
Nazalost mule ostaje, cirkus se nastavlja. Mozemo izgubiti od svakog i niko se nece naigrati protiv nas, a da mozemo bolje mozemo sigurno samo nam treba strucnjak na klupi.

Momci ugasili čitav stadion, samo se oni čuli

Pred ovakvim navijačima se mora imati obaveza da daju 100% od sebe, neovisno ko je trener i kakva je taktika.
Smiješno kolika je razlika između podrške sa tribina i igre na terenu, između manijaka i igrača koji nose dres Želje.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
zabio si 2 primio si 1.. dobro odrađeno ne zayebayi pobjedi se ne gleda u zube pogotovo gostujućojCiroDiMarcio je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:15Haj sve al nez kako je ovo dobro odradjena utakmica osim rezultata naravno. Pa bolji smo bili protiv leotara pa x jer nisu bile ovako dvije frljoke kao danas..manijacikonjic87 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:46edis ubo izmjenu muftić vadio odbranu gasal zabio golčinu.. jel ja ovo sanjam možda ? sve sto smo najvise pljuvali svijum![]()
ono standardno ne treba ni spominjati.. kakvo pišanje po bh navijačkoj sceni.. MANIJACI 1987 !![]()
![]()
Nazalost mule ostaje, cirkus se nastavlja. Mozemo izgubiti od svakog i niko se nece naigrati protiv nas, a da mozemo bolje mozemo sigurno samo nam treba strucnjak na klupi.

Mi smo Željini, Željo je naš !
iduce sedmice bi trebao jedan potpis 

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Utakmica je dokazala da nije bitno kako igramo sve dok pobjeđujemo, što opravdava moje riječi poslije leotara. Hajmo se odlučiti hoćemo li edisa dizati u nebesa ili ćemo ga tjerati.
P.S

P.S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.