Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Argentina je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:45Kad bi napravili ekipu od kompletne Premier lige, ne bi zavrsili u grupnoj fazi ni jednog evropskog takmicenja, nazalost.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:41A sa cim ces napasti?
Nasa liga i europa ne idu u istu recenicu.
Kao prvo Zrinjski nema napadaca i veznjaka dobrog ostalo je ok za ove lige ali u europi nemas sto traziti samo sa Bilbijom medju grmaljima stopera,pojedu ga jednostavno.
Tirana je nama vazna utakmica radi love i svega ali bojim se da ce biti i tu problema sa ovakvom igrom.
100% sam siguran da to nije do kvalitete, nego do mentaliteta.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Manijaci neprikosnoveni. Sretan povratak kuci.
Manijaci su odlični bili, glasniji su od nultrasa

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ista pjesma u svlacionicama poslije pobjeda i Zeljeznicara i Sarajeva
https://youtube.com/shorts/vyg2EAbu3_c?feature=share

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Red je i bratu @Svrakinom cestitati na pobjedi. Ali nikako da cestitam @Sky na pobjedi, valjda ce i to nekad doci na red.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Za ove sto prozivaju za "ustasluke" sta cemo sa bacanjem baklji na tribinu gdje izmedju ostalog ima zena i djece?
Zelji iskrene cestitke, zasluzena pobjeda. Nasi su vas totalno podcjenili.
A drago mi je da su nakon godinu i po dana bez poraza kod kuce misevi izasli iz kanalizacije da se naslade prvom porazu. Poseban pozdrav za ove sto su nivo ispod ribara sa Malte.
A drago mi je da su nakon godinu i po dana bez poraza kod kuce misevi izasli iz kanalizacije da se naslade prvom porazu. Poseban pozdrav za ove sto su nivo ispod ribara sa Malte.
- Meraak1921
- Kontakt:
Falio je samo trans Želj(k)o moj i tvoj predsjednik
Ne opravdavam baklje i te gluposti, čak sam skroz protiv pirotehnike na tribinama jer upotrebom pirotehnike samo škodimo kasi svog kluba.( Pogotovo u evropi gdje su kazne paprene)RondoMo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:40Za ove sto prozivaju za "ustasluke" sta cemo sa bacanjem baklji na tribinu gdje izmedju ostalog ima zena i djece?
Međutim u ovom slučaju se radi o propustu organizatora.
Dođe ti 200 gostujućih navijača i nisi ih u stanju pretresti i oduzeti im sve što je zabranjeno. (Skini do gole kože ako treba)
Drugi propust je što su gosti uopšte gore na onoj tribini kada znaš da je to direktna opasnost za sve one ispod.
Ako već ne znate gdje ćete sa gostima onda domaćim zabranite iz sigurnosnih razloga da sjede u sektoru koji se nalazi direktno ispod gostiju.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:20Red je i bratu @Svrakinom cestitati na pobjedi. Ali nikako da cestitam @Sky na pobjedi, valjda ce i to nekad doci na red.

Moj Balja, ispada nam Sloboda u drugu ligu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Meraak1921
- Kontakt:
RondoMo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:40Za ove sto prozivaju za "ustasluke" sta cemo sa bacanjem baklji na tribinu gdje izmedju ostalog ima zena i djece?
Pogledaj malo bolje klip, nikakve namjere nije bilo, jednostavno bacio baklju i odletila gdje ne treba, mada i ne odletilo na ovom otetom prokletom stadionu
Sablja večeras dobro postavio sve, nema mu se šta prigovorit. Napravio pitu od 3 marke.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ma koji klip, bio na utakmici. Nije jedna bačena prema dole, mani me te priče, bačeno je 10ak komada..Meraak1921 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:47RondoMo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:40Za ove sto prozivaju za "ustasluke" sta cemo sa bacanjem baklji na tribinu gdje izmedju ostalog ima zena i djece?
Pogledaj malo bolje klip, nikakve namjere nije bilo, jednostavno bacio baklju i odletila gdje ne treba, mada i ne odletilo na ovom otetom prokletom stadionu
O ovome i ja trubim, ne mogu ti gosti bit tik iznad zapada, al nemaju gdje drugo.Ado1922 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:46Ne opravdavam baklje i te gluposti, čak sam skroz protiv pirotehnike na tribinama jer upotrebom pirotehnike samo škodimo kasi svog kluba.( Pogotovo u evropi gdje su kazne paprene)RondoMo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:40Za ove sto prozivaju za "ustasluke" sta cemo sa bacanjem baklji na tribinu gdje izmedju ostalog ima zena i djece?
Međutim u ovom slučaju se radi o propustu organizatora.
Dođe ti 200 gostujućih navijača i nisi ih u stanju pretresti i oduzeti im sve što je zabranjeno. (Skini do gole kože ako treba)
Drugi propust je što su gosti uopšte gore na onoj tribini kada znaš da je to direktna opasnost za sve one ispod.
Ako već ne znate gdje ćete sa gostima onda domaćim zabranite iz sigurnosnih razloga da sjede u sektoru koji se nalazi direktno ispod gostiju.
-
- Kontakt:
Meni ovo preofirno s obje strane, pa znajul ti kapiteni i lideri u svlacionici povest neku navijacku pravu za ludnicu poslije pobjede il samo ove srpske pjesme preferiraju..miky_hz je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:13Ista pjesma u svlacionicama poslije pobjeda i Zeljeznicara i Sarajeva![]()
Samo da čestitam konama na pobjedi. Zaslužena i momačka.
Ko kaže da se Zrinjski ne može pobjediti?
Ko kaže da se Zrinjski ne može pobjediti?

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ova odgadjanja utakmica su smijesna....Nije 15 kolo,nego pocetak sezone ovo je bruka i sramota pa sta bi kada bi igrali grupe bilo cega odgodili polusezonu....
- Doktorinho
- Kontakt:
Mlad je valjda nije se opeko. Da smo dobri to stoji, ali rano je još za bilo šta.Doktorinho je napisao/la: ↑25 jul 2022, 01:19Obit će vam se o glavu ovo kurcenje, valjda ste naucili iz proslih sezona
🇵🇸
-
- Kontakt:
Cisto sumnjam da ce se vama desiti ista stvar kao nama prosle godine samo iz razloga jer imate puno siri roster. Mi smo non stop vrtili jedne te iste igrace dok je kod vas konkurencija puno veca i samim tim nema opustanja kod igraca.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:33Ma jok.![]()
Predvidjam da ce se nama dogoditi u prvenstvu ono sto se lani dogodilo komsijama,nije im se igrala domaca liga jer ipak je to balkanski mentalitet umislis da si netko i nesto nakon jedne sezone.
Sarajevo ove godine osvaja jer su zeljni i gladni uspjeha kao sto smo mi bili prosle sezone a onda u sezoni 23/24 sve ponovo ,Sarajevo se raspada i ne osvaja a netko ce treci iskociti![]()
Moras ovu ligu voljeti samo jedno znam ,nasi klubovi nikad ama bas nikada nece uci u grupne faze jer jednostavno kvalitet je nula.
Sto se grupne faze tice, ako vi ne prodjete ove godine mislim da Fedja uz malo srece prolazi sa Sarajevom sigurno. Sklopio je ekipu po svom ukusu, ima budzet za jos pojacanja ako bude potrebe a o motivaciji ne moram ni pisati.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, NeSamSafetee, Pablo11, senad82 i 24 gosta.