Hahahaha nevjerovatno da covjek slavi gol ko da se nista nije desilo i ko da je zabio 100% regularan gol.Sto je najsmjesnije pomocni sudija nista ne signalizira na pocetku

Ako neko ima neka postavi snimak
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahahaha nevjerovatno da covjek slavi gol ko da se nista nije desilo i ko da je zabio 100% regularan gol.Sto je najsmjesnije pomocni sudija nista ne signalizira na pocetku
Pa sta te cudi, navikli su da im se ovo ne svira.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2022, 07:14Hahahaha nevjerovatno da covjek slavi gol ko da se nista nije desilo i ko da je zabio 100% regularan gol.Sto je najsmjesnije pomocni sudija nista ne signalizira na pocetku![]()
Ako neko ima neka postavi snimak
Nama ce Zenica vrhunski odgovarati, zbog terena i kvaliteta nasih igraca na odlicnom terenu.miky_hz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:45Nas ako ce ista zaje.bat to ce Zenica biti ,nikako to isto nece biti igrati,a ova liga je takva gdje ti sa dobrim domacim utakmicama i kojom cvokom sa strane imas vrh tabele.A vec se uveliki prica da cemo polusezonu zaglavit dole
Jedino je sreca sto ce i Zrinjski u Gabelu nekad brzo ili sta cu vec prijavili.
Uh kako sam ga mrzio dok je u Sirokom igrao protiv nas. Isto ovako ponašanje. Fakin, provokator, lija prava. Molio sam da mu noge slome, a vidjelo se da zna igrati lopte.
Upravo, ne zaboravite da smo najbolji fudbal igrali u koroni bez publike. Nama odgovara da smo rastereceniji, u zenici je dobar teren, ekstra usloviLovacnaJelene je napisao/la: ↑25 jul 2022, 07:49Nama ce Zenica vrhunski odgovarati, zbog terena i kvaliteta nasih igraca na odlicnom terenu.miky_hz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:45Nas ako ce ista zaje.bat to ce Zenica biti ,nikako to isto nece biti igrati,a ova liga je takva gdje ti sa dobrim domacim utakmicama i kojom cvokom sa strane imas vrh tabele.A vec se uveliki prica da cemo polusezonu zaglavit dole
Jedino je sreca sto ce i Zrinjski u Gabelu nekad brzo ili sta cu vec prijavili.
Zato je Zenica izabrana. Gledalo se na trenere i igrace, da njima bude sto lakse igrsti a ne navijace. I to podrzavam upotpunosti.
Strpiti se, dok se ne vratimo na Kosevo.
Pa jucer da jd bio odlican teren, hladno bi ih zavrsili u prvom poluvremenu.
Pocelo je bahacenje vec..
Yebo ba laznu skromnost. Nema od toga nista. Gazda ulaze milione u klub, doveli smo pojacanja iz jacih liga regionalnih, napravili vrhunsku ekipu sa 17-18 top igraca, i sad kao trebamo strepiti od jbn Sloge Doboj kojoj je jedina akvizicija Popara iz Radnika, a ostatak je nivo lige RS. Nemojte ba zayebavat. Ako ove utakmice necemo dobijat u hendikepu, nego se budemo patili, poseri ga, opet nam slijedi tavorenje i iscekivanje hoce li vico namjestit 2-3 tekme da nas izbace iz Evrope
Taj covjek citavu politiku bazira na pomaganju sportskih kolektiva iz Sarajeva i slikanjem sa ljudima iz sarajevskog sporta. Nešto mi je čudno što mu baš i ne polazi za rukom taj zakon o sportu. Više je onaj Vedad Deljković valjao Želji nego Irfan kao federalni zastupnik svim zajedno sportskim kolektivima iz Sarajeva. Nažalost.MortemHz je napisao/la: ↑25 jul 2022, 09:55Irfan Čengić garantuje kako će se u naredne 4 godine usvojiti izmjene zakona o sportu u Kantonu Sarajevo. 4 kluba će biti proglašena od izuzetnog značaja za Kanton Sarajevo (FK Sarajevo, FK Željezničar, KK Bosna, RK Bosna) i navedenim klubovima će se osigurati milionski budžeti a ostalim klubovima veći budžeti. Bit će ulaganja i u sportsku infrastrukturu po njemu pa sad koliko je vjerovati svemu ovom - ne znam.
Vasa tvrdnja je apsolutno netacna. Nikad ,ali bas nikad nismo imali ovakvu situaciju. Mi nikad nismo imali ovoliki nivo ulaganja u igracki kadar,ni u strucni kadar,ni ozbiljnosti pri ulaganju,odnosno sklapanju tima i pripremama. Prvi put je Sarajevo u svojoj historiji od 1996 sklopilo tim prije priprema. Nikad nismo imali ovakve rezultate na pripremama,ni na otvaranju.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, stokastoka23 i 32 gosta.