doduše ako postoji neki sport koji ne treba gledati sa neameričkim komentatorima onda je to NFL. najbolji nemerički komentatori su dvije klase ispod amerikanaca
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
garant će bulić preći na arenu, on svakako ništa ne radi osim NFLa, a i ako ne uvijek mu ostaje podcast
doduše ako postoji neki sport koji ne treba gledati sa neameričkim komentatorima onda je to NFL. najbolji nemerički komentatori su dvije klase ispod amerikanaca
-
OnceUponATime
- Kontakt:
Slabo ti sportove pratiš, vrlo je očito dok ovako nešto možeš da izjaviš.
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Bulic je vec bio na areni i prenosio nfl cini mi se pa presao na sk
moguće, neznam to
vidjećemo šta će biti, u principu je svejedno osim ako si ograničen na telemach
vidjećemo šta će biti, u principu je svejedno osim ako si ograničen na telemach
Ako jos i ovo prebace na arenu prodat cu tv, ne treba mi onda
sve zavisi šta je kome bitno ... ja bi rekao PL, LŠ, tenis pa sve ostalo tim redom a to ćeš teško sve imat na istom kanalu ...elem snalazi se ko i kako može. to je odavno tako
u vrijeme interneta se sa malo truda sve može gledati!
u vrijeme interneta se sa malo truda sve može gledati!
Hrvoje je inženjer arhitekture primarno se time i bavi, on dobija ugovor o djelu od onog ko ima NFL prava, covjek je iznimno talentovan i uzivanje ga je slusati. Njega mozemo ocekivati na areni, u Srbiji niko nece preci, nazalost! Vidjet cemo da li ce Los dobiti punudu mozda da predje na Arenu?!
Max Allegri
znao sam da ima neki posao ali nisam znao da je arhitekta. mora da ima fleksibilnog poslodavca obziron da šest mjeseci ne spava po 2-3 noći sedmično 
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
jesi li siguran u to? ja to nisam ukapirao. ok, ja svakako jako rijetko gledam te noćne a i kad gledam gledam sa originalnim komentarom ali zakleo bi se da sam tu i tamo naletio na snimku noćne gdje njih dvojica rade
Ma ja bi se zakleo da radi nocne utakmice milijun posto.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
i ja bi, ali ako mig kaže da ne radi …..
pratićemo ove sezone

pratićemo ove sezone
pjano iz indyja kupio alijev pojas iz kinšase za 6 miliona 
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Arena i NFL će imati najjači ugovor u Evropi, dakle nigdje neće biti već broj prijenosa. Evropske utakmice će se raditi s lica mjesta kao i SB.
po uzoru na LŠ vjerovatnoPeljtoIrfan je napisao/la: ↑25 jul 2022, 11:34Arena i NFL će imati najjači ugovor u Evropi, dakle nigdje neće biti već broj prijenosa. Evropske utakmice će se raditi s lica mjesta kao i SB.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Julio kod Tomice 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.