ćuĆnjaciLucas je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:39Hadis Zubanović im ga doveo iz Basaksehira na posudbu, ali Slavko Petrović je tu gurao Shortya StevanovićaShategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:32Enigma je kako on nije valjao komšiluku, no šta je tu je...hvala![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koševo Zapad
Iskreno se nadam jedno 10K u subotu!!!
Očekujem jedno milju na sjeveru, a slogi 3 komada 

Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Fun fact: Jučer smo imali šuteva prema okviru gola (7) koliko i Borac u čitavoj utakmici.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Nema dizelaša, nema Krste, Hebiba, Šećerovića i sličnih sa olovnim nogama i odmah ima trke, igre, napada. Sloga će vjerovatni parkirati autobus u 16m, probao bih sa Džafićem u napadu, da proba ovo otključati, kao neka lažna devetka. Jučer je imao par pasova da stvarno momku aplauz daš.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Za ovu utakmicu treba dosta marketinga znaci bruka ako ne bude 15 hiljada. Zasluzili su i zbog Ismira i zbog ove igre a i zbog cinjenice da ce se igrat u Ze poslije ove utakmice. Ko god ostane kući u idealnom terminu na ovakvoj utakmici nije pravi navijač Sarajeva, nema apsolutno nijedan izgovor da se ne dođe.
SVI NA KOŠEVO!!!
SVI NA KOŠEVO!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Al kako je lijepo kad mlatnes konkurentu trenera, frajer napusti stabilnu ekipu koja igra Evropu da dodje tebi, i znas u startu da je top trener i provjereno ime. I onda.ti ispuni ocekivanja. Da li je moguce da se to nama desava?
Slicno je bilo kad su 2016. iz tada prejake Slobode dosli Merso, Ivetic i Saric. Sarajevo je velicina.

Slicno je bilo kad su 2016. iz tada prejake Slobode dosli Merso, Ivetic i Saric. Sarajevo je velicina.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ja bih najviše volio da protiv Sloge krenemo sa trojcem Suljić - Džafić - Ikić iza Mulahusejinovića ili Čatakovića, ali teško će sada Feđa ostaviti Dala na klupi.joker90 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:08Nema dizelaša, nema Krste, Hebiba, Šećerovića i sličnih sa olovnim nogama i odmah ima trke, igre, napada. Sloga će vjerovatni parkirati autobus u 16m, probao bih sa Džafićem u napadu, da proba ovo otključati, kao neka lažna devetka. Jučer je imao par pasova da stvarno momku aplauz daš.
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
15 hiljada je bila posjeta na proslavi duple krune...SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:11Za ovu utakmicu treba dosta marketinga znaci bruka ako ne bude 15 hiljada. Zasluzili su i zbog Ismira i zbog ove igre a i zbog cinjenice da ce se igrat u Ze poslije ove utakmice. Ko god ostane kući u idealnom terminu na ovakvoj utakmici nije pravi navijač Sarajeva, nema apsolutno nijedan izgovor da se ne dođe.
SVI NA KOŠEVO!!!
Pitarluk mode turned ON.
- napoleon72
- Kontakt:
De ba ne brukaj se s tim ciframa. Kakvih 15 hiljada? Toliko protiv Atromitosa i Levskog nije bilo jbt. Nismo osvojili Ligu prvaka nego na neutralnom terenu dobili ekipu koja je ispala od ribara u Evropi i nije dobila debitanta u ligi. 15 milja ne bude na derbiju, i to kad dodje 3-4 milje Manijaka. Opasno se zanosite tim ciframa, pa cete pljuvat sve kad dodje 6-7 hiljada (sto bi i dalje bila ODLICNA posjeta za ovu utakmicu). Karte su i dalje skupe, finansijska situacija je i dalje ocajna, ne znam na cemu temeljite optimizam o dolasku 10-15 hiljada ljudi?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:11Za ovu utakmicu treba dosta marketinga znaci bruka ako ne bude 15 hiljada. Zasluzili su i zbog Ismira i zbog ove igre a i zbog cinjenice da ce se igrat u Ze poslije ove utakmice. Ko god ostane kući u idealnom terminu na ovakvoj utakmici nije pravi navijač Sarajeva, nema apsolutno nijedan izgovor da se ne dođe.
SVI NA KOŠEVO!!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
Konkurentu za šta?napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:13Al kako je lijepo kad mlatnes konkurentu trenera, frajer napusti stabilnu ekipu koja igra Evropu da dodje tebi, i znas u startu da je top trener i provjereno ime. I onda.ti ispuni ocekivanja. Da li je moguce da se to nama desava?![]()
Kako mi brzo nekog izravnamo sa sobom ili se spustimo na njegov nivo.
I neka te, čuj da li je moguće samo nama...ne baksuziraj

Koševo Zapad
To ja od jučer govorim, posjeta od 6-7k bi bila topčina. Nije ova jedna pobjeda stanje u državi promijenila, pa da će ljudi navaliti na tekmu. Generalno ne treba očekivati spektakularne posjete. Otišlo bruku ljudi vani, cijene, gorivo, nesigurnost u svakom aspektu. Daj nama koji pratimo finu igru i da gledamo FKS kakvo priželjkujemo, a za posjetu me iskreno boli k...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Tako izgleda trener koji zna šta hoće i koji je doveo igrače po svom ukusu i shvatanju fudbala.Svako ko imalo prati moderne fudbalske tendencije zna šta znače brzi i agilni spoljni defanzivni.On je doveo 2 koji su slika modernih evropskih bekova i koji kad dostignu puni nivo spreme su iznad ove lige.Doveo je 2 iskusna stopera jer zna koliko u ovakvoj ligi znaci to iskustvo pozadi.Takodje manjak kreacije je nadoknadio Cirjakom.Meni lično špicevi ne uljevaju poverenje al vjerujem u Dudicevu procjenu šta mu oni mogu doneti.amypitar je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:44Samo slusam izjave Dudica on tako samopouzdanje ima kao da vodi Bajern.On toliku ima sigurnost kao da cemo se prošetati ligom.
Gledam pres konferenciju on mrtav hladan kao da je igrao pripremnu utakmicu sa Borcem,i tacno se vidi da je on bio siguran u pobjedu.
Tu svoju sigurnost,samopoudanje je prenio na igrace,koji su kao od šale,priveli utakmicu kraju
Sad po meni ide teža utakmica protiv Sloge plus dobro popunjeno Kosevo,gdje ce navijaci traziti sto vise golova u gostujucoj mrezi,a time ce biti veci pritisak na igrace.
- napoleon72
- Kontakt:
Ekipi koja nam je uzela kup, zavrsila ispred nas na tabeli i sezonu prije toga se ravnopravno borila za titulu s nama i Borcem. Jbg, govorim o trenutnom stanju, a zadnje dvije godine je Velez u nasem rangu (isti broj trofeja, nesto bolji u ligi, slicni uspjesi u Evropi).Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:18Konkurentu za šta?napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:13Al kako je lijepo kad mlatnes konkurentu trenera, frajer napusti stabilnu ekipu koja igra Evropu da dodje tebi, i znas u startu da je top trener i provjereno ime. I onda.ti ispuni ocekivanja. Da li je moguce da se to nama desava?![]()
I neka te, čuj da li je moguće samo nama...ne baksuziraj![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Kako brzo poletimo, nevjerovatno hahahajoker90 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:22To ja od jučer govorim, posjeta od 6-7k bi bila topčina. Nije ova jedna pobjeda stanje u državi promijenila, pa da će ljudi navaliti na tekmu. Generalno ne treba očekivati spektakularne posjete. Otišlo bruku ljudi vani, cijene, gorivo, nesigurnost u svakom aspektu. Daj nama koji pratimo finu igru i da gledamo FKS kakvo priželjkujemo, a za posjetu me iskreno boli k...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma i mislim da je Fedjin plan da Dzafic bude spic.joker90 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:08Nema dizelaša, nema Krste, Hebiba, Šećerovića i sličnih sa olovnim nogama i odmah ima trke, igre, napada. Sloga će vjerovatni parkirati autobus u 16m, probao bih sa Džafićem u napadu, da proba ovo otključati, kao neka lažna devetka. Jučer je imao par pasova da stvarno momku aplauz daš.
Nema sanse da on ili Suljic budu na klupi a da igra Nardin.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Shategabri
- Kontakt:
Gledali smo finale kupa, ok uzeli kup i svaka čast.napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:24Ekipi koja nam je uzela kup, zavrsila ispred nas na tabeli i sezonu prije toga se ravnopravno borila za titulu s nama i Borcem. Jbg, govorim o trenutnom stanju, a zadnje dvije godine je Velez u nasem rangu (isti broj trofeja, nesto bolji u ligi, slicni uspjesi u Evropi).Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:18Konkurentu za šta?napoleon72 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:13Al kako je lijepo kad mlatnes konkurentu trenera, frajer napusti stabilnu ekipu koja igra Evropu da dodje tebi, i znas u startu da je top trener i provjereno ime. I onda.ti ispuni ocekivanja. Da li je moguce da se to nama desava?![]()
I neka te, čuj da li je moguće samo nama...ne baksuziraj![]()
Mi smo prošlu sezonu bili raspad sistema i nešto ne znam da smo brinuli ko nam j konkurencija za šta.
Feđin prelazak kod nas je logičan i uspon u karijeri, nikako prelazak iz redova konkurenta.
Gošk<Velež<Sarajevo
Nećemo im na osnovu par sezona dodijeliti status Zrinjskog recimo.
Priznaćeš, da je Jakirević prelazio, onda bi ovo tvoje važilo.
S Feđom to jednostavno nije tako.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, Amidzaa, amypitar, N3R3D i 63 gosta.