Obje te stvari su tačne, skoro svi igrači žele igrati u EPL jer je daleko najatraktivnija i najpraćenija liga, a istovremeno vrhunac karijere vide u Realu/BarciDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 16:55Mit o tome kako svi sanjaju igrati u EPL su čiste halucinacije
Propala Barsa je pokupila sve što se moglo pokupiti. Barsa i Real su dva najveća kluba u fudbalu.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Naravno da je za latinose san igrat u ova dva pomenuta kluba te su naravno najtalentovanija rasa za fuzbal na svijetuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 16:55Mit o tome kako svi sanjaju igrati u EPL su čiste halucinacije
Propala Barsa je pokupila sve što se moglo pokupiti. Barsa i Real su dva najveća kluba u fudbalu.
Jes, i Lewa je isto latinos. U ljetu gdje je Top 5 engleskih klubova tražilo napadače (bar kontam da United traži) i očito su svi spremni da iskeširaju, a imaš svjetsku klasu koja pošto poto želi otići, on je izabrao raspalu Barcu.Torres_9 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:02Naravno da je za latinose san igrat u ova dva pomenuta kluba te su naravno najtalentovanija rasa za fuzbal na svijetuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 16:55Mit o tome kako svi sanjaju igrati u EPL su čiste halucinacije
Pa lewat ide radi zlatne lopte, zna da ce mu biti dovoljno osvajanje spanske ligeFinn je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:10Jes, i Lewa je isto latinos. U ljetu gdje je Top 5 engleskih klubova tražilo napadače (bar kontam da United traži) i očito su svi spremni da iskeširaju, a imaš svjetsku klasu koja pošto poto želi otići, on je izabrao raspalu Barcu.Torres_9 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:02Naravno da je za latinose san igrat u ova dva pomenuta kluba te su naravno najtalentovanija rasa za fuzbal na svijetuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 16:55Mit o tome kako svi sanjaju igrati u EPL su čiste halucinacije

Od dvojice najtrazenijih napadaca ovo ljeto, jedan je zavrsio u Cityu, a drugi odlucio ostati u Parizu.Finn je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:10Jes, i Lewa je isto latinos. U ljetu gdje je Top 5 engleskih klubova tražilo napadače (bar kontam da United traži) i očito su svi spremni da iskeširaju, a imaš svjetsku klasu koja pošto poto želi otići, on je izabrao raspalu Barcu.Torres_9 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:02Naravno da je za latinose san igrat u ova dva pomenuta kluba te su naravno najtalentovanija rasa za fuzbal na svijetuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2022, 16:55Mit o tome kako svi sanjaju igrati u EPL su čiste halucinacije
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mundijal je glavni iduce sezone, tako da mu nece pomoci ni španski kup kralja.Torres_9 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:13Pa lewat ide radi zlatne lopte, zna da ce mu biti dovoljno osvajanje spanske lige![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nije bas zavrsilo kako se ocekivalo.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Tužno koliko balavaca misli da je španska liga jača od engleske, jako jako tužno.
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Ne misli niko da je španska liga jača od engleske. Ali Real i Barca su institucija za sebe i svaki fudbaler mašta da igra tamo.OnceUponATime je napisao/la: ↑25 jul 2022, 21:13Tužno koliko balavaca misli da je španska liga jača od engleske, jako jako tužno.
Pa po cemu je barsa institucija naspram npr pool il united?
Zadnjih 15 godina su osvojili te lige prvaka i dosta drugih trofeja.
Real je institucija al barsa ne moze s njim u isti kos.
Ne kazem da su losi nego real je real. Uvijek jaki bili i ostali.
Engleze najvise yebe sto zive u engleskoj. Pa vrijeme im je katastrofa.
Pa svi bi mi prije odabrali spaniju za zivjet ako imam pare nego englesku.
Vrijeme, plaze, sve top.
I najvise to i yebe nase miljenike.
Vrijeme, plaze, sve top.
Vrijeme u Engleskoj mjera. Pub, piva, fish and chips, kiša 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sigurno o ovome razmislja igrac, a ne plaza, pickye, mohito i sunce

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Ima plaža i ona Otoku, evo Brighton

Al Vjerujem da dopizdi Engleska, pogotovo ovima što nisu navikli na loše vrijeme.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nightlife u Londonu je boljisoxx je napisao/la: ↑25 jul 2022, 21:29Pa po cemu je barsa institucija naspram npr pool il united?
Vrijeme, plaze, sve top.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja bih rekao da ljudi vise vole kisu nego sunce sudeci po tome koliko placu za vrijeme ovog toplotnog vala u Evropi.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Vole ovi sto su u depresiji i cmizdre stalno za sve

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
London baby poredit sa Madridom i Barcelonom
Londonske kurave najbolje na svijetu.

Londonske kurave najbolje na svijetu.
Aljegri, out!
Madrid i Barcelona nisu ni pola Londona, da se razumijemo. 

Barselonu izvlači više grad koji je najljepši u Evropi s najboljom klimom, pogotovo u ovim vremenima kad su daleko od evropskog vrha u fudbalu. A ovi latinosi takvo okruženje vole i to ti je to. Bernardo Silva je prošle godine plakao kako mu se ne sviđaju uslovi života u Engleskoj i želio da ide u Španiju. Haland da je Brazilac vjerujem da bi odabrao Real/Barsu a ne City, itd itd. To se neće nikad promijeniti. London osim tog luksuza i brzog života stvarno nije neka krađa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.