Nije bas lakoRASISTIČKI ISTOK KOŠEVA HUKTAO IGRAČU
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nova promjena domaćinstva u Premijer ligi BiH
Utakmicama trećeg kola Premijer liga Bosne i Hercegovine biće nastavljena ove sedmice, a potvrđena je i još jedna promjena domaćinstva, druga od početka sezone.
Zrinjski je u ovom kolu trebao gostovati kod Leotara na Policama, ali je dogovorom klubova uz "amin" Saveza odlučeno da se utakmica igra na stadionu Pod Bijelim brijegom u subotu od 21.05.
Ovo je druga promjena domaćinstva ove sezone, jer je podsjećamo u prvom kolu Sloga bila domaćin Borcu, a Borac će u drugom dijelu sezone ugostiti Dobojlije.
Utakmicama trećeg kola Premijer liga Bosne i Hercegovine biće nastavljena ove sedmice, a potvrđena je i još jedna promjena domaćinstva, druga od početka sezone.
Zrinjski je u ovom kolu trebao gostovati kod Leotara na Policama, ali je dogovorom klubova uz "amin" Saveza odlučeno da se utakmica igra na stadionu Pod Bijelim brijegom u subotu od 21.05.
Ovo je druga promjena domaćinstva ove sezone, jer je podsjećamo u prvom kolu Sloga bila domaćin Borcu, a Borac će u drugom dijelu sezone ugostiti Dobojlije.
'.spezial je napisao/la: ↑25 jul 2022, 08:44
Jesi li gledao utakmicu protiv Igmana? Drugoligas iz Konjica koji se "pojacao" Dupovcem i Hebibovicem im nije dao centra preci 60 minuta, i onda su dali gol iz frljoke iz jedinog napada sto su imali. Jucer su pobijedili Slobodu koja odavno nije bila slabija i losija. Cisto da ne misli raja da je ovo neki uspjeh strasni...
$ се &. Не " " ".

slazem se da kod nas nije lako jer smo stoka, navijac sam Veleza i bilo me je sramota na Grbavici tribina istok, covjek od oko 40 godina huktao kao majmun/gorila svaki put kad bi neki od crnaca maltezana dotakao loptu... kako ide ona pjesma dubioze, dzaba svi smo isti, svi smo ista go.vn.a
Sto mu nisi samarcinu opalio? Golemo da ste to slusali a da niste reagovali.mahic je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:30slazem se da kod nas nije lako jer smo stoka, navijac sam Veleza i bilo me je sramota na Grbavici tribina istok, covjek od oko 40 godina huktao kao majmun/gorila svaki put kad bi neki od crnaca maltezana dotakao loptu... kako ide ona pjesma dubioze, dzaba svi smo isti, svi smo ista go.vn.a

Da se igralo na nasem stadionu i da su standardni na tribini letio bi naglavacke.
ja sam tu bio sa petero male djece i sad trebam pred njima da se tucem sa nekom odraslom budalom jer je fakin i rasista...Rodjeni81 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:36Sto mu nisi samarcinu opalio? Golemo da ste to slusali a da niste reagovali.mahic je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:30slazem se da kod nas nije lako jer smo stoka, navijac sam Veleza i bilo me je sramota na Grbavici tribina istok, covjek od oko 40 godina huktao kao majmun/gorila svaki put kad bi neki od crnaca maltezana dotakao loptu... kako ide ona pjesma dubioze, dzaba svi smo isti, svi smo ista go.vn.a![]()
Da se igralo na nasem stadionu i da su standardni na tribini letio bi naglavacke.

ovaj celavi
- svrakino1921
- Kontakt:
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
stadion je sasvim okay za bh uslove, samo oni stubovi su nekako stvarno glupo postavljeni, cesto smetaju pogledusvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 21:24
Kakav stadion
Ja mislio Volksparkstadion
Jaooo LJEPOTICE
Jaoooo
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvalamahic je napisao/la: ↑25 jul 2022, 21:27stadion je sasvim okay za bh uslove, samo oni stubovi su nekako stvarno glupo postavljeni, cesto smetaju pogledusvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 21:24
Kakav stadion
Ja mislio Volksparkstadion
Jaooo LJEPOTICE
Jaoooo
Ma jel to Musa sa cetiri asistencije u zadnje cetiri sezone vec najbolji bek lige? Pa yebemu misa
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Hercegovinu nitko ne dira ! Mi živimo u državi BOSNI I HERCEGOVINI ( Mostar se nalazi u HERCEGOVINI ) , za HRVATSKU me zaboli **** kao i za Bosnu . Lpadmirrx je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:00Jel uslo u zapisnik skandiranje sinoc od navijaca manje ekipe iz mostara "yebemo Sarajevo,yebemo Zelju,yebemo Veleza i Bosnu cijelu?" pisu ustaski portali kako su manijaci gadjali bakljama,a o ovome niko ni rijeci,pitam se samo do kad?Ako vam je toliko mrska Bosna i Hercegovina idite svi u vasu lijepu hrvatsku nas pustite na miru.
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam po čemu je boljisvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 21:30
Bolji nas dres
Iako je katalosko prijelazno rijesenje
Mora se F.K.Sarajevo vratit il Umbro il Nike
Ovo je talasika

Ko radnički kombinezon.
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2022, 09:00Ne znam po čemu je boljisvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 21:30
Bolji nas dres
Iako je katalosko prijelazno rijesenje
Mora se F.K.Sarajevo vratit il Umbro il Nike
Ovo je talasika![]()
Ko radnički kombinezon.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.