Ma da,zadnjih par godina je bilo srozavanje do maximuma.arelinho je napisao/la: ↑20 jul 2022, 21:42Ma već odavno su njegovi prenosi postali takva katastrofa da je za njega Zoran Šuko ozbiljan komentator.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ako je razlog koji navodi zaista taj, onda nek se srame te njegove radne kolege!
Inače, slažem se da je u silaznoj putanji njegovo komentarisanje utakmica i to već odavno, ali i kao takav je bolji od 50% naših komentatora.
Inače, slažem se da je u silaznoj putanji njegovo komentarisanje utakmica i to već odavno, ali i kao takav je bolji od 50% naših komentatora.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- NerminFatic
- Kontakt:
Koliko ti je godina, skolovanje, ima li toga? Covjek je malo bio izgubio ritam zbog vecih pauza, ali i takav bio znalac za vecinu bh.komentatora. Pokazao to u prenosima Veleza, recimo.arelinho je napisao/la: ↑20 jul 2022, 21:42Ma već odavno su njegovi prenosi postali takva katastrofa da je za njega Zoran Šuko ozbiljan komentator.
Dovoljno mi je godina. Tebi je znalac jer čovjek galami 90 minuta tokom meča. Uzme da priča neke gluposti i daje podatke koji nisu bitni za utakmice.NerminFatic je napisao/la: ↑20 jul 2022, 21:57Koliko ti je godina, skolovanje, ima li toga? Covjek je malo bio izgubio ritam zbog vecih pauza, ali i takav bio znalac za vecinu bh.komentatora. Pokazao to u prenosima Veleza, recimo.
Čovjek je bio odličan dok je radio Bundesligu na SK i malo na početku reprezentaciju. Poslije toga ide sve gore navedeno.
Utakmice Veleža su isto bile bezveze kada je on radio. Sreća da ga više nećemo slušati, a sutra ćemo fino gledati na Areni utakmicu Veleža. Biće odlično ako bude Mladen Stojanović radio utakmicu.
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Slažem se sve za Marjana, drag mi je ali onako više ne može.arelinho je napisao/la: ↑20 jul 2022, 22:13Dovoljno mi je godina. Tebi je znalac jer čovjek galami 90 minuta tokom meča. Uzme da priča neke gluposti i daje podatke koji nisu bitni za utakmice.NerminFatic je napisao/la: ↑20 jul 2022, 21:57Koliko ti je godina, skolovanje, ima li toga? Covjek je malo bio izgubio ritam zbog vecih pauza, ali i takav bio znalac za vecinu bh.komentatora. Pokazao to u prenosima Veleza, recimo.
Čovjek je bio odličan dok je radio Bundesligu na SK i malo na početku reprezentaciju. Poslije toga ide sve gore navedeno.
Utakmice Veleža su isto bile bezveze kada je on radio. Sreća da ga više nećemo slušati, a sutra ćemo fino gledati na Areni utakmicu Veleža. Biće odlično ako bude Mladen Stojanović radio utakmicu.
Saudin Gabela komentira sutra.
Ovakve objave kao Marjanove se trebaju svrstati u kategoriju "zašto ste me zaboravili, dajte mi malo pažnje kme kme kme".
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- OldFashioned
- Kontakt:
Važi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ne kazem da je bitno,ali red je sa znamo kako mu je ime
Klasican primjer covjeka koji je ostao zaglavljen u proslosti i nikako ne moze da pusti taj odredjeni period zivota i krene dalje. Bilo je i zmajeva i dijamanta i fantasticna igra reprezentacije jednostavno sve se poklopilo al zivot ide dalje ne mozes vjecno zivjeti na racun toga.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OldFashioned
- Kontakt:
Jeste li vi uopšte pročitali razloge odlaska ili je lakše sam stvarati svoju teoriju ?
Na temu Muhameda/Mustafe/Marijana...bez puno pametovanja sa moje strane, meni će ostati u lijepom sjećanju njegovi nezaboravni komentari BL, posebno ona polusezona kad je Vedo ubijao u Hofenheimu 
Kada se sjetim toga, uvijek mi uz Vedu, Seju, Ba, Obasija, Becka i ostatak ekipe naumpadne i taj manijak Marijan.
O prelijepim sjećanjima na reprezentaciju i njegove nezaboravne komentare, da i ne pričam. Uz taj plasman, neminovno naviru neka sjećanja u vidu samog plasmana, zatim okupacija Žiline, Pape i kasete i opet Marijan.
Ja ću ga sebi takvog ostaviti
P.S. Ima i onaj snimak kada ga zamalo ne napadoše fizički u Litvaniji kad smo postigli gol...

Kada se sjetim toga, uvijek mi uz Vedu, Seju, Ba, Obasija, Becka i ostatak ekipe naumpadne i taj manijak Marijan.
O prelijepim sjećanjima na reprezentaciju i njegove nezaboravne komentare, da i ne pričam. Uz taj plasman, neminovno naviru neka sjećanja u vidu samog plasmana, zatim okupacija Žiline, Pape i kasete i opet Marijan.

P.S. Ima i onaj snimak kada ga zamalo ne napadoše fizički u Litvaniji kad smo postigli gol...
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
To je ta novija postava

ovaj drugi je najgori komentator kojeg sam ikad cujao.vestacko deranje kod golova jer zna da to ljudi vole ali inace je uzasan komentator slusao sam ga 2 ili3 puta katastrofa.primecuje se da sve informacije cita sa papira i to neke nebulozne a onda kad komentarise utakmice ne zna di je posao, meni licno jedan od najgorih koje sam sluaso
a gdi si pronasao ovaj prvi video? nema ga na yt,nemogu ga nac
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
sjsjan video svaka cast.ja gledam juznu ameriku ali sinoc nisam gledao.dobar je ovaj komentator,malo kopira filipa markovica i sretena raskovica ali je ok.mislim da je boku juniors pre neku noc radio filip markovic odlican jePeljtoIrfan je napisao/la: ↑26 jul 2022, 20:55Ja snimio sinoć.
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Ovo je Milan Pilja, fino radio i hokej 

-
- Kontakt:
Tako je buraz , svaka častbaltazar7 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 21:53Na temu Muhameda/Mustafe/Marijana...bez puno pametovanja sa moje strane, meni će ostati u lijepom sjećanju njegovi nezaboravni komentari BL, posebno ona polusezona kad je Vedo ubijao u Hofenheimu

Majko draga i sad se naježim , sjedim kući tek operisao nos , tufere mi nabili u nos moram mirovati , kad ga Vedo zavali i Marjan poludi auuuuuuuuuuu ma kakvo mirovanje

Marjan - Vedo osamnesti
Edin Avdić - Sa parkinga
Baho - Neno protiv Hrvatske u Skenderiji
Moja lista za zva vremena

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Avdic bez premca, steta sto nece prenosit eurobasket
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.