FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sjajni dresovi, prvi put da su sve tri garniture odlicne.
Da je para pa da se uzmu sva tri. Valjda jedan potkacim.
Niko ne spominje golmanske? Jel se tu sta mjenjalo?
Da je para pa da se uzmu sva tri. Valjda jedan potkacim.
Niko ne spominje golmanske? Jel se tu sta mjenjalo?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja se nadam da ce u ova dva dana predstaviti i golmanske, ide i tu sigurno nova kolekcija 2 dresa, a takodjer cekamo i trening opremu. Mozda je to planirano u srijedu ili do srijede vidjet cemo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Šta čekaš...? 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dresovi mrak.
Bit će sva tri uzet.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Joj !

Fudbaler ne smije imati curu,zenu preko 45 KG.

Fascinantno mi je da ovakve rospije, gotovo uvijek ovako nekog naivnog fudbalera uhvate.Nadam se da mu se to nece odraziti na igre kod nas, taman sad kad je uhvatio neki zalet i formu.
- Shategabri
- Kontakt:
I ono što se izgradi ne rušiti resetovanjem ekipe, onda nisi ništa uradio.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:12Tačno. Posjeta će biti veća kad raja bude dolazila gledati Sarajevo, a ne celtice, atalante, bayerne, zrinjske, veleže itd. Ovako imaš max 7000 koji dolaze samo radi kluba bez obzira protiv koga igraju. A kad i ako budemo mlatili redom, ko što veliš, onda će skočiti i posjeta, pa će i na Igman doći 20k.Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:46Vidjećemo koliko se dijaspora loži na Slogu iz Doboja.
Znamo da su se ložili na Celtice, Atalante i tako te ekipe, a ovo ne znam....a dosta raje je po godišnjim odmorima.
5k mjera, sve preko odlično.
Valjda smo više preboljeli dječije bolesti.
Koševo Zapad
Da li ce dresovi biti u prodaji do Sloge?
Prije tačno 10 godina

- napoleon72
- Kontakt:
Jbg drug, tesko je ovdje zadrzat mladog igraca nakon titule. Ja sam cak za opciju da se nakon titule odmah proda svaki mladi igrac za koga dodje prihvatljiva ponuda, jer je ovo takva sredina gdje nikad ne znas ko ce skuhat kakav lonac naredne sezone i ostavit te bez titule/evrope, jer vidimo da nikad niko nije uspostavio dominaciju i osvojio 4-5 titula zaredom pa da se odlijepi od ostalih, o evropskom iskoraku da ne pricamo. Sa Pecijem smo zakasnili, mogli smo uzet onda za njega preko milion eura, sad ne mozemo ni trecinu tog iznosa. Sve i da se popravi i razbije sezonu, stariji je dvije godine, tesko je to unovcit kao onda.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2022, 08:38I ono što se izgradi ne rušiti resetovanjem ekipe, onda nisi ništa uradio.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:12Tačno. Posjeta će biti veća kad raja bude dolazila gledati Sarajevo, a ne celtice, atalante, bayerne, zrinjske, veleže itd. Ovako imaš max 7000 koji dolaze samo radi kluba bez obzira protiv koga igraju. A kad i ako budemo mlatili redom, ko što veliš, onda će skočiti i posjeta, pa će i na Igman doći 20k.Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:46Vidjećemo koliko se dijaspora loži na Slogu iz Doboja.
Znamo da su se ložili na Celtice, Atalante i tako te ekipe, a ovo ne znam....a dosta raje je po godišnjim odmorima.
5k mjera, sve preko odlično.
Evo primjer, sad osvojimo titulu, odmah prodat Dala i za te pare dovest iskusniju i kvalitetnu desetku, a promovisat uz tog igraca i novog mladica koji bi za dvije sezone mogao donijet pare. A kad progulimo sa 3-4 zvucnija transfera, postat cemo zanimljivo trziste i drugim ekipama. Ova liga izbacila samo Dzeku kao WC igraca, dok je HNL dao Modrica, Mandzukica, Kovacica, evo sad Gvardiola, Subasica... Srpska liga izbacila Vidica, Ivanovica, Subotica, Mitrovica, Jovetica... Onda se pitamo kako oni prodaju tinejdzera za 3 miliona a mi najboljeg igraca za 500k. Kao da poredis Oxford i CEPS Kiseljak.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Braco Bosnjaci, svi na Kosevo, 21:00.
Pozdrav Bosnjacima katolice i pravoslavne vjeroispovjesti.
Svi ko jedan.
Pozdrav Bosnjacima katolice i pravoslavne vjeroispovjesti.
Svi ko jedan.

Svi ti igrači koje si nabrojao iz Hrvatske i Srbije su se prodali za velike pare, jer su se dobro pokazali u evropskim utakmicama, nisu ih sigurno prodale partije protiv Zaprešića, Slaven Belupa, Kolubare i Surdulice.Naš največi izlazni transfer je Gojko Cimirot, a prodao se u PAOK ponajviše zahvaljujuci tome što je prekucao u Evropi ljeta 2014 i što se dobro nosio sa Granitom Xhakom u prvoj utakmici play offa EL.napoleon72 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 10:23Jbg drug, tesko je ovdje zadrzat mladog igraca nakon titule. Ja sam cak za opciju da se nakon titule odmah proda svaki mladi igrac za koga dodje prihvatljiva ponuda, jer je ovo takva sredina gdje nikad ne znas ko ce skuhat kakav lonac naredne sezone i ostavit te bez titule/evrope, jer vidimo da nikad niko nije uspostavio dominaciju i osvojio 4-5 titula zaredom pa da se odlijepi od ostalih, o evropskom iskoraku da ne pricamo. Sa Pecijem smo zakasnili, mogli smo uzet onda za njega preko milion eura, sad ne mozemo ni trecinu tog iznosa. Sve i da se popravi i razbije sezonu, stariji je dvije godine, tesko je to unovcit kao onda.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2022, 08:38I ono što se izgradi ne rušiti resetovanjem ekipe, onda nisi ništa uradio.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:12
Tačno. Posjeta će biti veća kad raja bude dolazila gledati Sarajevo, a ne celtice, atalante, bayerne, zrinjske, veleže itd. Ovako imaš max 7000 koji dolaze samo radi kluba bez obzira protiv koga igraju. A kad i ako budemo mlatili redom, ko što veliš, onda će skočiti i posjeta, pa će i na Igman doći 20k.
Evo primjer, sad osvojimo titulu, odmah prodat Dala i za te pare dovest iskusniju i kvalitetnu desetku, a promovisat uz tog igraca i novog mladica koji bi za dvije sezone mogao donijet pare. A kad progulimo sa 3-4 zvucnija transfera, postat cemo zanimljivo trziste i drugim ekipama. Ova liga izbacila samo Dzeku kao WC igraca, dok je HNL dao Modrica, Mandzukica, Kovacica, evo sad Gvardiola, Subasica... Srpska liga izbacila Vidica, Ivanovica, Subotica, Mitrovica, Jovetica... Onda se pitamo kako oni prodaju tinejdzera za 3 miliona a mi najboljeg igraca za 500k. Kao da poredis Oxford i CEPS Kiseljak.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ma druže se od malih nogu. Sva djeca od tih malo "poznatijih" ličnosti druže se između sebe. Mislim i logično, njima džeparac daju dnevno po 100 maraka, obična djeca imaju pola od toga za mjesec. Džekina mala, zubanova djeca, Varešanovići, Repuhovi, i tako ta ekipa.
cudo ne safataju nekog inzinjera rudarskog fakulteta
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Nikad neće na Igman doći 20 hiljada ljudi, ni da se plasiramo u finale Lige prvaka i osvojimo deset titula prvaka BiH zaredom, uz 180 pobjeda zaredom bez primljenog gola.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bvsic, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, seha77, TETRAPAK, Velaxsa i 73 gosta.