FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

farinelli123
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la farinelli123 » 25 jul 2022, 11:06

Dobro, ali Nagelsman tek sto je preskocio Klopovljevu Majnc fazu, sad je u Dortmundu :D
Sad on s nama tek treba da igra finale LP i da izgubi, pa da s nekim Liverpulom osvoji LP, ali pre toga da mu golman primi 2 smesna gola.

Nagelsman igra dobro protiv jacih (a to su mozda 2 ekipe na svetu) a on ne zna protiv slabijih (svi ostali). To je problem. Igrao je on uvek dobro protiv Bajerna i protiv slicnih ekipa u LP, ali kad je bio autsajder. Da je on vodio Lajpcig protiv VIljareala (recimo) on ne bi ispao. Jer bi ga Viljareal tretirao drukcije. On mora da svede Bajern na svoju meru ili da se uzdigne na bajernovu meru, ovako ne moze. On ce da pukne do proleca ako nastavi ovako.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 25 jul 2022, 11:13

@bundesliga - da ne mislis da trolujem ili nesto. Nego, on mora da nas lajpciguje/hofenhajmuje jos par godina, dok mi ne postanemo ekipa za poziciju 3-4 i onda on da nas dovede na 2. mesto u ligi. To je njegov razvojni put bore snajdera. Nema druge. On dok od bajerna ne napravi anderdog ekipu kojoj ce i viljareal da igra na posed u minhenu pa da ih on pobedi iz kontre. On nume da dominira protivnika.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 jul 2022, 11:17

Pa jel mislis da u Bayernu moze tako? Da te dominira tim koji je po svemu 4 puta slabiji od tebe. Mi sto bi trebali ici naprijed, mi idemo nazad.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 25 jul 2022, 11:23

Bundesliga je napisao/la:
25 jul 2022, 11:17
Pa jel mislis da u Bayernu moze tako? Da te dominira tim koji je po svemu 4 puta slabiji od tebe. Mi sto bi trebali ici naprijed, mi idemo nazad.
Zato i kazem da covek mora da odraste. On mora da shvati da Bajern (vise) nije tim koji se brani. Mi hocemo da dajemo golove i da meljemo protivnike. Necemo da stojimo sa 7 igraca u svojoj polovici dok 2-3 krenu u juris u neki presing, pa ako uzmu loptu ostali da se prikljuce. Mora da se igra visoko, agresivno, da se zna kao kod Jupa/Flika, kad cekamo, kad krecemo napred svom snagom.

Ovo poredjenje Klop - Nagelsman sam uzeo onako rendom, ali moze i Tuhel da se doda. U pravu si.
Klop je dugo godina bio kontraski trener, igrao je brzu tranziciju ali mnogo mnogo bolje od Nagelsmana, i mnogo bolji presing igrao. Izbacivao jace od sebe cesto, nadigravao Bajern. Ali je znao da pukne od slabijih jer ne mozes uvek kontru. Moras nekad i da stanes na loptu. U medjuvremenu je Klop obrnuo pun krug. Naucio i posed. Uzmi klopa protiv Viljareala, kako ih je sveo na meru. Isti taj klop bi par godina ranije mozda posrnuo tu.
Nagelsman treba da radi jos dosta. Kazem on je sad negde na nivou Klopa 2010 godine. A ima jak tim. Njemu kad das sve on ne zna kako da to poslozi. A kad radi u partizanskim uslovima on prezivi.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 jul 2022, 11:32

farinelli123 je napisao/la:
25 jul 2022, 11:23
Zato i kazem da covek mora da odraste. On mora da shvati da Bajern (vise) nije tim koji se brani. Mi hocemo da dajemo golove i da meljemo protivnike. Necemo da stojimo sa 7 igraca u svojoj polovici dok 2-3 krenu u juris u neki presing, pa ako uzmu loptu ostali da se prikljuce. Mora da se igra visoko, agresivno, da se zna kao kod Jupa/Flika, kad cekamo, kad krecemo napred svom snagom.

Ovo poredjenje Klop - Nagelsman sam uzeo onako rendom, ali moze i Tuhel da se doda. U pravu si.
Klop je dugo godina bio kontraski trener, igrao je brzu tranziciju ali mnogo mnogo bolje od Nagelsmana, i mnogo bolji presing igrao. Izbacivao jace od sebe cesto, nadigravao Bajern. Ali je znao da pukne od slabijih jer ne mozes uvek kontru. Moras nekad i da stanes na loptu. U medjuvremenu je Klop obrnuo pun krug. Naucio i posed. Uzmi klopa protiv Viljareala, kako ih je sveo na meru. Isti taj klop bi par godina ranije mozda posrnuo tu.
Nagelsman treba da radi jos dosta. Kazem on je sad negde na nivou Klopa 2010 godine. A ima jak tim. Njemu kad das sve on ne zna kako da to poslozi. A kad radi u partizanskim uslovima on prezivi.
Tacno, slazem se sa svime sto si rekao. Samo skeptican sam da Nagelsmann to uopste ima. Ovo za Kloppa je potpuno tacno, godinama se patio kada su mu protivnici prepustali posjed. Onu zadnju godinu u Dortmundu bio blizi ispadanju nego vrhu. Mada i sam klub je bio u rasulu.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 25 jul 2022, 12:28

Slažem se otprilike sa obadvojicom, s tim da treba napomenuti da je JN lani imao drugačiji izbor igrača i formaciju koju je naslijedio od Flicka. Očekivao sam da će se i ove sezone krenuti sličnim putem ali izgleda da će iz korijena promijeniti i taktiku i pristup.

Ne mogu reći da ćemo biti kontraška ekipa, ali neće biti posjeda kao ranije, otprilike sad ima i igrače za to, ali koliko će uspjeti to sve da utegne, ne znam, treba vidjeti.

Ali potencijala ima, protiv City-a mi se činilo da imamo i puno manji posjed nego što je to statistika na kraju pokazala, nismo imali loptu puno u nogama, ali kad god bi prešli centar bili smo opasni. Izgledalo mi je kao što smo nekad pod Pepom igrali protiv Mainza i sl. ono kad non-stop stiskaš, ali iz svake kontre primiš gol. S tim da smo sada mi Mainz :).

Trener je dobio sve što je želio, od igrača do odriješenih ruka što se taktike tiče, Haso je isto tako mnogo riskirao sa ovim Telom, pritisak na njih će biti ogroman s prvim lošim rezultatom, sve u svemu mislim da je jako zanimljiva sezona pred nama.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 25 jul 2022, 13:40

Nagelsman je najbolje igrao kad je imao 4-2-2-2 formaciju (što je probao protiv DC uniteda recimo), kad su mu igrala 2 mobilnija napadača bočno, a vezni red stajao malo dublje u bloku. To je igrao sa Poulsenom i Wernerom često. Sad ima Manea i Gnabrija i ostale. Videcemo kako ce uklopiti recimo Mullera i Comana. Meni se njih dvojica nikako ne uklapaju u njegovo poimanje fudbala. Coman je borac, agilan i u odbrani, Muller isto. To su im aduti. Videcemo. Vreme ce pokazati.

Trebalo bi stvarno razmisliti o De Jongu i prodaji Pavarda u tom slucaju. Mazraoui se cini kao vrhunski igrac, tu poziciju bi eto mogao da krpi i Koman, ili ponekad Kimmich kao desni bek ako treba. Jedan od Zirkzee i Choupo mora da ostane, Choupo je kao Pizzaro u Jupovoj sezoni 2013, jos on moze da zabije, a jak je i u skoku. Zirkzee pozajmica.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 25 jul 2022, 13:42

Ili produženje ugovora, ali najbolje bi ga se bilo riješiti jer on nema dribling ni neku okretnost, ugovor mu traje do kraja sljedeće sezone pa nema puno vremena za mudrovanje.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 25 jul 2022, 13:59

Jel otisla iz kluba najveca prevara, poslije neprevazidjenog Rafinhe :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 jul 2022, 14:06

Lenaa je napisao/la:
25 jul 2022, 13:59
Jel otisla iz kluba najveca prevara, poslije neprevazidjenog Rafinhe :kafa:
Ja ga yebem ko nije pustio suzu na ovo ... :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 jul 2022, 14:19

Evo jedan od najboljih primjera (ili najgorih) mana formacije sa tri nazad i koliko prostora ostaje po bokovima pri gubitku lopte i koliko je loša formacija protiv kontranapada iako je grafički pisalo da Koln igra sa 4 nazad ali nije. A znamo koliko je ovaj Bayern nestabilan u dodavanjima i posjedu.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 25 jul 2022, 14:29

Kakav pateticni prevarant i varalica. :roll:
Oprostio sam ih Arpa odmah, al ovog nikada. :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 jul 2022, 15:48

Je li Lena anel Bavarac koji je nekada žario i palio ovom temom ? :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jul 2022, 18:12

:salut:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jul 2022, 22:11

Bayern was impressed by the fact that the player waives part of his signing fee. The agent waives part of his commission. It was an important detail in order to make that transfer happen. Internal opinion: Biggest striker talent in the world!
:shock:

Kad Bayern pozove... :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 jul 2022, 22:38

Sad tek vidim na slikama da je Sarr jos u klubu :bow:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 25 jul 2022, 22:46

Pa kad veliki Bayo zovne to je gotova stvar. Ko nebi volio igrat za najorganizovaniji klub na svijetu?

Takav igrac se jos rodio nije...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jul 2022, 22:59

harden je napisao/la:
25 jul 2022, 22:38
Sad tek vidim na slikama da je Sarr jos u klubu :bow:
Maneov haver, sad se jos vise ucahurio.

Vjerujem da je jedan od uslova Manea bio da Sarr ostane u ekipi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 26 jul 2022, 00:07

Omerbavarac je napisao/la:
25 jul 2022, 22:11
Bayern was impressed by the fact that the player waives part of his signing fee. The agent waives part of his commission. It was an important detail in order to make that transfer happen. Internal opinion: Biggest striker talent in the world!
:shock:

Kad Bayern pozove... :kafa:
France Football journalist Alexis Menuge tells @tzmuenchen on Mathys Tel: "He always wanted to go to Bayern. Bayern has been his absolute favourite team for quite some time. That has a bit to do with the recent French tradition in Munich"
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 26 jul 2022, 00:33

Saurman je napisao/la:
25 jul 2022, 18:12

:salut:
O šuteva u okvir gola za 90 minuta :yawn:
Balon je napisao/la:
25 jul 2022, 22:46
Pa kad veliki Bayo zovne to je gotova stvar. Ko nebi volio igrat za najorganizovaniji klub na svijetu?

Takav igrac se jos rodio nije...
Robert Lewandowski :yawn:

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.