Ne znamo sta ocekivat od ovog napadaca,ali treba vjerovat Jovicu,valjda je i Nantes vidio nesto u njemu..emir012 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 10:31Slazem se, mislim da bi bolje bilo da su samo pomjerili za Ponedjeljak.Beledija je napisao/la: ↑24 jul 2022, 15:43Nije trebalo Igman odgađati pogotovo što je skoro sigurno da će se od Evrope City oprostiti u četvrtak. Igman igra još neko vrijeme u Kaknju taj teren je nama jako sretan.Ne vidim svrhu odgađanja a poslije će se reć umorni smo od igranja srijeda- subota.Al hajde možda tako mora biti...tuzlac je napisao/la: ↑24 jul 2022, 15:32"DOMAĆI FUDBALE, ovo se rijetko viđa: Treći put zaredom odgađaju utakmicu Premijer lige!Objavljeno prije 3 sata , 24 Jula, 2022 12:23Autor N S
Fudbaleri Tuzla Citya ni u trećem kolu Premijer lige BiH neće igrati svoju utakmicu.
Nakon što su dvije utakmice odgodili zbog europskog nastupa, u Tuzla Cityu na isti korak su se odlučili i u trećoj utakmici koju su trebali igrati protiv Igmana iz Konjica."
-------------------------------
JA,I....![]()
Bit cemo u dosta losijem polozaju u odnosu na ostale ekipe kad budemo morali stalno igrati Srijeda/Nedjelja kako bi ovo sve nadoknadili.
Na reprezentativnim pauzama se nikad ne igraju I ne treba da se igraju prvenstvene utakmice.
Sto se tice novog napadaca: Trebao nam je napadac, ja to stalno ponavljam - dosadio sam i sam sebi, ali dal je ovaj tip dovoljno dobar da bi se smatrao pojacanjem - to tek treba da vidimo. Realno, tip je anonimus.
Nadam se da cemo dovesti i jos jednog beka u ekipu, i da ce se Nukic tokom sezome malo vise forsirati kao krilo a manje kao bek.
Nije tako mlad pa se nadat da je stabilan u glavi,mada s igracima s tog kontinenta je tesko ista predvidit..
Valjda bude bolji od Badare Bađija.