Mater joj neki dan veli da je Džeku u višemilionskom Los Angelesu upoznala slučajno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto kaze PapirnaMarka, ne krece ti se komsija u pravom drustvu, jbg. Veliki plus je ovo za Dalaru, sto dere malu Sofiju. Sad mu se moze progledati kroz prste i poneka losa partija.Lucas je napisao/la: ↑26 jul 2022, 10:55Mater joj neki dan veli da je Džeku u višemilionskom Los Angelesu upoznala slučajno![]()
Kontam, što li mog komšiju autolakirera nije tako "slučajno" upoznala kad je dolazila u Sarajevo.
To bi nam trebao biti sistem rada.napoleon72 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 10:23Jbg drug, tesko je ovdje zadrzat mladog igraca nakon titule. Ja sam cak za opciju da se nakon titule odmah proda svaki mladi igrac za koga dodje prihvatljiva ponuda, jer je ovo takva sredina gdje nikad ne znas ko ce skuhat kakav lonac naredne sezone i ostavit te bez titule/evrope, jer vidimo da nikad niko nije uspostavio dominaciju i osvojio 4-5 titula zaredom pa da se odlijepi od ostalih, o evropskom iskoraku da ne pricamo. Sa Pecijem smo zakasnili, mogli smo uzet onda za njega preko milion eura, sad ne mozemo ni trecinu tog iznosa. Sve i da se popravi i razbije sezonu, stariji je dvije godine, tesko je to unovcit kao onda.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2022, 08:38I ono što se izgradi ne rušiti resetovanjem ekipe, onda nisi ništa uradio.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 jul 2022, 19:12
Tačno. Posjeta će biti veća kad raja bude dolazila gledati Sarajevo, a ne celtice, atalante, bayerne, zrinjske, veleže itd. Ovako imaš max 7000 koji dolaze samo radi kluba bez obzira protiv koga igraju. A kad i ako budemo mlatili redom, ko što veliš, onda će skočiti i posjeta, pa će i na Igman doći 20k.
Valjda smo više preboljeli dječije bolesti.
Evo primjer, sad osvojimo titulu, odmah prodat Dala i za te pare dovest iskusniju i kvalitetnu desetku, a promovisat uz tog igraca i novog mladica koji bi za dvije sezone mogao donijet pare. A kad progulimo sa 3-4 zvucnija transfera, postat cemo zanimljivo trziste i drugim ekipama. Ova liga izbacila samo Dzeku kao WC igraca, dok je HNL dao Modrica, Mandzukica, Kovacica, evo sad Gvardiola, Subasica... Srpska liga izbacila Vidica, Ivanovica, Subotica, Mitrovica, Jovetica... Onda se pitamo kako oni prodaju tinejdzera za 3 miliona a mi najboljeg igraca za 500k. Kao da poredis Oxford i CEPS Kiseljak.
Dakle, možda je frendzone, a ovdje mahaluše odmah zagraktale ko tu koga udaraPapirnaMarka je napisao/la: ↑26 jul 2022, 10:41Ma druže se od malih nogu. Sva djeca od tih malo "poznatijih" ličnosti druže se između sebe. Mislim i logično, njima džeparac daju dnevno po 100 maraka, obična djeca imaju pola od toga za mjesec. Džekina mala, zubanova djeca, Varešanovići, Repuhovi, i tako ta ekipa.
Za šta nazalost? Mala ko avion realno...što kazu i tata bi sine
Ako i jesu, ne vidim tu ništa za ibreta.
Pisali smo neki dan,skroz nepotreban.Da smo htjeli i smatrali da je potreban doveli bi ga za pola rijeci.Imamo desno Ikica i Avramovskog sto je dovoljno a tu je isto mali Irfan Ramic pa i Suljic/Dzafic/Catakovic mogu uskociti
Postavi i za 7 dana najvecu blamazu ikad. Trudim se da zaboravim a vi to i dalje kacite ponosno.
Sta se nama desilo tad, meni nikad nece biti jasno
Izgubili bi svakako, ali ima tu dosta Kešoljubovog masla.Rahmanović igrao zadnjeg veznog, Velkoski polušpica, Halilović bio na lijevom krilu, a Šišić na desnom.Bilo bi puno logičnije da je Stanojević tada počeo na zadnjem veznom u paru sa Adukorom, a da je Rahmanovic bio prirodno desetka.Također, Tatar ostao na klupi, bilo bi sigurno puno bolje da je on počeo na lijevom krilu umjesto Halilovića.
Atalanta se poslije prve utakmice uozbiljila i dosla sa namjeom i uputama puni dokle mozes.Vjerovatno su ih neke provokacije poslije utakmice dodatno podgrijale a sjecam se da im je njihova uprava pred revans zaprijetila ogromnim financijskim kaznama ako ne dobiju sa odredjenim brojem golova razlike
Za mene je najveća sramota Atalanta, a tih 7-0 može jedino komšijama biti najveća sramota.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:53Atalanta se poslije prve utakmice uozbiljila i dosla sa namjeom i uputama puni dokle mozes.Vjerovatno su ih neka provokacije poslije utakmice dodatno podgrijale a sjecam se da im je njihova uprava pred revans zaprijetila ogromnim financijskim kaznama ako ne dobiju sa odredjenim brojem golova razlike
Cim smo primili 3.gol nasi odustali jer su znali da sansi vise nemamo a oni nastavili rešetati mrezu kloca Pavlovica koji je iz svakog suta primio gol.
Ocekivano je bilo da ispadamo(bar ja)ali da je moglo i moralo sa manje govola,naravno da jeste
Mada za mene je jos uvijek najveca sramota rezulatatski Litex-Zeljo 7-0,a opcenito mislim da smo neki dan vidjeli ubjedljivo najvecu blamazu kada su ribari B36 izbacili gicinu prciju
Trenutno korisnika/ca: Dave, EastMadness, GradKamena2, muhamedhulk, ŠTA_JE i 69 gostiju.