Everton F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
ma drug, u trenutku kad nam je Blackpool zabio treći gol molio sam boga da izborimo opstanak do kraja, vidio si kako smo se vratili, sve je moguće, nevjerovatno je kako me počeo nervirati kukavičluk Moyesa, biće to dobro .
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ma ne fali nama ništa, imamo ekstra ekipu, kad je Jax spreman rijetko primamo, hitamo ka vrhu ljudi...Number1 je napisao/la:PLAVO PROLJEĆE![]()
![]()
samo odbrana fali, mali saha hebe keve![]()
Mozda nam treba bolji trener??? Mislim nije Moyes los samo ipak na papiru ima jako solidnu ekipu a vidi Evertona gdje je. Jel zna iko budzet Evertona, dugovi, prihodi, najbolje placeni igraci itd..???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Zaboravih u prosloj poruci pitat sta je sa novim stadionom? Pricalo se o novom stadionu ali prvo je ako se ne varam puklo oko para tj. nismo imali taj neki minimum za pocetak radova, pa ako se ne varam onda je doslo do frke sa opcinom oko mjesta novog stadiona pa cak sto vise bilo je i price ako se ne varam o zajednickom stadionu sa Lpulom.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Deveta je godina kako je on tu, imamo solidnu ekipu zahvaljujući njemu, budžet je mizeran (npr. tražili smo zamijenu za Pienaara, pričalo se o Jarvisu iz Wolvesa ali nismo imali 3. mil da ga platimo)... ne pamtim kad smo platili nekog igrača za neku extra cifru (osim Fellaini koji je doveden za 15 mil funti), još uvijek mislim da imamo šanse za to 7 mjesto, ništa još nije gotovo...zeljocity je napisao/la:Mozda nam treba bolji trener??? Mislim nije Moyes los samo ipak na papiru ima jako solidnu ekipu a vidi Evertona gdje je. Jel zna iko budzet Evertona, dugovi, prihodi, najbolje placeni igraci itd..???
1-6 Mančo, City, Arsenal, Totenham, Liverpool i Chelsea...
za sedmo je dovoljno da budemo ispred Vile, ovako ja to nekako vidim...
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 07 feb 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
ma kakvi mi i stadion, uostalom šta fali Goodisonu?zeljocity je napisao/la:Zaboravih u prosloj poruci pitat sta je sa novim stadionom? Pricalo se o novom stadionu ali prvo je ako se ne varam puklo oko para tj. nismo imali taj neki minimum za pocetak radova, pa ako se ne varam onda je doslo do frke sa opcinom oko mjesta novog stadiona pa cak sto vise bilo je i price ako se ne varam o zajednickom stadionu sa Lpulom.
bila je ta priča za Stenley park zajedno sa Liverpoolom, ali sumnjam u to...
Negdje sam procitao da je budzet kluba oko 80 miliona funti.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ma Gudison nije los samo meni se ne svidzaju npr. oni stubovi na sred tribina ali ne kazem da sad treba gradit novi stadion samo zbog toga nego da bi se vise para moglo klepit od poslovnih prostora itd.. Evo prica se takodze da ce se Gudison samo osvjezit da ce sponzori kluba ulozit nekih 10-15 miliona eura za izgradnju suvenir shopa, kafica pa cak i muzeja.muXmania je napisao/la:ma kakvi mi i stadion, uostalom šta fali Goodisonu?zeljocity je napisao/la:Zaboravih u prosloj poruci pitat sta je sa novim stadionom? Pricalo se o novom stadionu ali prvo je ako se ne varam puklo oko para tj. nismo imali taj neki minimum za pocetak radova, pa ako se ne varam onda je doslo do frke sa opcinom oko mjesta novog stadiona pa cak sto vise bilo je i price ako se ne varam o zajednickom stadionu sa Lpulom.
bila je ta priča za Stenley park zajedno sa Liverpoolom, ali sumnjam u to...
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Kako je vako kasno otvorena tema

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
stvarno nisam nigdje vidio koliki je budžet, tih 80 mil funti je sitna cifra s obzirom da Chelsea potroši 70 mil za sat vremena na transfere, da recimo City ima neograničen budžet, da svi redom imaju bogate vlasnike mi smo i više nego dobri kad uzmeš u obzir finansije...zeljocity je napisao/la:Negdje sam procitao da je budzet kluba oko 80 miliona funti.
Razbila se "velika četvorka", godinama su tri kluba (Tottenham, Everton i Aston Vila) pokušavala da se ubace u top 4, nama je to uspjelo one jedne sezone kad smo uskočili umjesto Liverpoola, da smo tad imali moneta da učinimo iskorak sada bi mnogo bolje stajali, međutim učinili su to Tottenham i City zahvaljujući bogatim vlasnicima, mi nemamo para, a s Vilom ko zna šta se zbiva ove sezone. tako židovi i Arapi uništiše mit o "velikoj Četvorci", a nama i Vili ostaviše mrvice....
slijedećih 5 kola je veoma važno:
Bolton- Everton
Everton- Sunderland
Newcastle- Everton
Everton- Fulham i kao šlag na tortu
Everton- Aston Vila
moramo se uozbiljiti, ovo su sve sami konkurenti iz sredine tabele koji pucaju na evropu...
to ćeš morati pitati moderatoreEdinTM87 je napisao/la:Kako je vako kasno otvorena tema![]()
Otvarao sam je ja dva put ali oba puta su je zatvorili pod izgovorom "malo zainteresovanih". Ali ne bitno vazno je da je tema tumuXmania je napisao/la:to ćeš morati pitati moderatoreEdinTM87 je napisao/la:Kako je vako kasno otvorena tema![]()

muXimia ma slazem se jarane za to u vezi Celzija itd.. Samo sad ce ih izgleda Uefa prizemljit malo tj. uveden je zakon da klub ne smije trosit vise nego zaradi ili tako nesto??? Ali za ocekivati je proteste vlasnika tako da zadnja rijec nije jos recena.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
evo na oficijelnoj stranici ima kako je klub poslovao 2009/2010, klub je prijavio minus od čitavih 500.000 funti, ne znam može li se ijedan klub pohvaliti s ovakvim rezultatima...
sve pare joje je dobio klub od prodaje Lescota uložio je na dovođenje Diniara Bilialetdinova, Distina i Heitinge to je jedan pokazatelj kako pametno rade u klubu...
http://www.evertonfc.com/news/archive/2 ... s-accounts
sve pare joje je dobio klub od prodaje Lescota uložio je na dovođenje Diniara Bilialetdinova, Distina i Heitinge to je jedan pokazatelj kako pametno rade u klubu...
muXmania je napisao/la:evo na oficijelnoj stranici ima kako je klub poslovao 2009/2010, klub je prijavio minus od čitavih 500.000 funti, ne znam može li se ijedan klub pohvaliti s ovakvim rezultatima...
500.000 funti i nije strasno, samo znas li koliki je dug kluba? Pa nista drugo i ne preostaje nego raditi pametno jer uvaliti se u jedan veci kredit sa budzetom od 80 miliona (ako je tacna cifra) nema smisla. Ono sto mi se svidza jeste ulozene pare u trening terene koji je najmoderniji u Engleskoj.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
gdje ste karamele? nije valjda da sam osto sam 
najveća nada Engleskog fudbala Jack Rodwel povrijeđen 6 sedmica u utakmici u21 reprezentacije, a dobra vijest je da su ovi naši odlučili da produže ugovor sa Fellainijem nakon što je Chelsea pokazao interes za ovog diva...
i da, deremo Boltona za vikend 0-2

najveća nada Engleskog fudbala Jack Rodwel povrijeđen 6 sedmica u utakmici u21 reprezentacije, a dobra vijest je da su ovi naši odlučili da produže ugovor sa Fellainijem nakon što je Chelsea pokazao interes za ovog diva...

- spielführer_21
- Kontakt:
Šteta za Rodwella, mislim da su svi ostali na raspolaganju Moyesu. Inače protiv Boltona očekujem sjajnu utakmicu jer je i Bolton ekipa koja igra lijepo i ofanzivno i kao što sam ranije rekao očekujem seriju pobjeda Evertona u tu seriju ubrajam i ovu utakmicu..U zadnjih pet mečeva ova dva tima, Karamele imaju 3 pobjede, 1 remi i jedan poraz.
Inače Luis Saha je drugi strijelac EPL u 2011 ako sam dobro pročitao, ispred je samo Van Persie sa 8 golova. Saha je dao 6..
Inače Luis Saha je drugi strijelac EPL u 2011 ako sam dobro pročitao, ispred je samo Van Persie sa 8 golova. Saha je dao 6..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
muXmania je napisao/la:gdje ste karamele? nije valjda da sam osto sam
Fina vijest za sve fanove karamela.Marouane je dosta se fino predstavio,jednostavno bez obzira na vizuelne karakteristike,posjeduje i fudbalsku čaroliju. Kad se samo sjetim kad sam ga prvi put vidio u dresu Evertona,tada sam želio da taj klub dovede i Axela Witsela ali izgleda da u situaciji kada je Piennar bio u ekipi oni nisu tako kontali,sad ostadoše bez Stevena i mislim da je to jedan manjak koji će se osjetiti.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Potpisao je neki Grk od 19god. Jel imate vise info o njemu?
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Apostolos Vellios, napadač 19 godina, ima 14 nastupa (7 golova) za mladu grčku reprezentaciju, to je sve što znam.zeljocity je napisao/la:Potpisao je neki Grk od 19god. Jel imate vise info o njemu?
http://en.wikipedia.org/wiki/Apostolos_Vellios
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.