Ako Dejo nije na moru, mora neko
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne znam kakva se veca prilika mogla dati momku od 16 godina? Da je 18 prvi bih se bunio.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:15Mali u Manchester na probu a kod nas ni prilike .. Standarno zeljezničarski/amaterski rad u klubu
Ma ono standardno nase pljuvanjeTristan10 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:20Ne znam kakva se veca prilika mogla dati momku od 16 godina? Da je 18 prvi bih se bunio.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:15Mali u Manchester na probu a kod nas ni prilike .. Standarno zeljezničarski/amaterski rad u klubu
ma **** se Deji za more on jedva ceka nedjelju da zagalami
Cuj kakva kad Manchester pored toliko svoje djece moze zvati na probu dijete od 16 18 godina iz Bosne. Mi bi trebali u prvi tim takve da zovemoLegendaIvica je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:22Ma ono standardno nase pljuvanjeTristan10 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:20Ne znam kakva se veca prilika mogla dati momku od 16 godina? Da je 18 prvi bih se bunio.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:15Mali u Manchester na probu a kod nas ni prilike .. Standarno zeljezničarski/amaterski rad u klubu
pripremi usnice eto crnog da mu ga navrnes kroz onu mrezicu na Istoku
meni je Foca glavni grad ako si papak gledao film Kuduz
Po meni nam opet problem pravi U21. Imas boljih igraca od tih sto moraju igrati zbog zasticenog godista. Štilić uz ovu dvojicu na krilima nekako se namece da mora igrati, jer znamo njegove lopte, ali opet dilema. Nek smo mi u dilemi pozitivnoj, bice to sve dobro. Svejedno mi sve sto pisemo Edis drugacije uradi, tako da ne vrijedi ni toSudoHusika je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:01Navodno, nek' ne sere Edis sa tumbanjem pozicija. Doveo je 2 špica i neka igraju momci, neka dobijaju po poluvrijeme Dženis i Haračić. Ovoga, ako dođe, staviti na njegovu poziciju i ne izmišljati toplu vodu.
Isto tako za Subašu, neka igra na 10 poluvrijeme i neka ga mijenja Štilić.
Ubacio je fino desno krilo na svoju poziciju u Mostaru i to je prelomilo utakmicu. Valjda je u stanju sabrati 2 i 2.
Eno Santosa u Bosni na Ilidzi tuce Heinekenmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:49daBogda i Amoah bio propalitet i alkos kao što je i Santos bio prije mjesec dana![]()
![]()